Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 623
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • В полето, под тепето.
Някой има ли впечатление от тази процедура и от салона в Пловдив конкретно newsm78
http://bg.kolektiva.net/sofia/krasiva-figura-bez-celulit-i-mazni … ?___store=default

Аз ходих, но от едно посещение не мога да преценя  има ли ефект и т.н Rolling Eyes

# 391
Някой има ли вече впечатления от х-л Славова крепост - имаше оферта от OnFire?

Извинявам се, ако съм пропуснала Simple Smile

# 392
В тази връзка забравих да напиша -Салон за красота J'adoore

София, ул. Позитано, 36 , в близост до бул. "Христо Ботев

Това е салонът който ме възмути
А какво по-точно те възмути ? Взела съм веучер за класически масаж за мъжа ми в този салон от Грабо.  Веднъж го пратих на масаж с вендузи на друго място и се върна син до плешките , все едно го бяха били . Каза ,че иска класически масаж, но ако не е добър ще се "' жертвам "' аз .

# 393
Похвалвам се с втори използван ваучер и то сполучлив-микродермоабразио на лице в HAIR HOUSE.Козметичката беше внимателна и ненатрапчива,не претупа процедурата и ми обясни всичко, което ме интересуваше

# 394
  • София
Похвалвам се с втори използван ваучер и то сполучлив-микродермоабразио на лице в HAIR HOUSE.Козметичката беше внимателна и ненатрапчива,не претупа процедурата и ми обясни всичко, което ме интересуваше
Супер! И аз имам неизползван ваучер за същата процедура в този салон. Надявам се няма проблеми със записването на часове.

# 395

Аз не съм ходила на фризьор с ваучер, но ми се е случвало да отида, да не ми измият добре шампоана и балсама, косата става една леко мазна отдолу към корени, на клечки и сешоара пада много бързо.

Какво значи "С коса на клечки ли отивате" - ами с каквато и коса да отидеш, трябва да ти я измият хубаво, нали си плащаш!!!

Да бе - и те са хора, ама не разбрах защо го казваш.
... Да бе, хора са, и едва ли им е приятно да ти пипат мазната коса. И мисля, че всяка уважаваща себе си жена няма да си позволи да носи косата си мазна, пък дори и отивайки към фризьора.

# 396
Понякога да не ти измият косата добре, значи, да не я изплакнат от шампоана и маската, или там каквото са сложили. Не само, че ще сърби, ами и пърхут се получава така.

Аз дебна за хубав планински СПА пакет, с валидност около 1 март, че имаме годишнина. Ще се радвам да споделите, ако сте доволни от някоя оферта.

# 397

... Да бе, хора са, и едва ли им е приятно да ти пипат мазната коса. И мисля, че всяка уважаваща себе си жена няма да си позволи да носи косата си мазна, пък дори и отивайки към фризьора.

Редовно си тръгвам от фризьор с останала боя в долната част на косата  Sick, явно нещо не им е удобно там да я мият добре, обаче сърби ужасно и получих дерматит на врата  #Crazy.

И за да не е спам - доволни от Дон Домат.  Peace

# 398
dechy,не съм имала проблем със записването на час,записаха ме тогава ,когато ми беше удобно.Уточнявам обаче, че се записах миналата седмица .Съжалявам, че нямам възможност да си взема още ваучери, мисля че добре ми се отрази на кожата.

# 399
  • София
Някой питаше за мъфините на Muffin House. Ние бяхме с по-стара оферта. Харесаха ни много. Кремчето отгоре много ги отваря. Сандвичът е нормален студен сандвич - нито мога да се оплача, нито съм впечатлена, но сегашните оферти и без това са без сандвичи.  Laughing

# 400
  • София
Само аз ли не мога да отворя http://www.vsichkioferti.bg/  ??   newsm78

# 401
  • София
Само аз ли не мога да отворя http://www.vsichkioferti.bg/  ??  Thinking

Пробвай така  http://vsichkioferti.bg/

# 402
  • София
Е, това се казва светкавичен отговор. Grinning Докато си избера емотиконче и вече имам отговор.
Благодаря, Таня67.   bouquet

# 403
Давам бърз отчет за оползотворения от нашето семейство тази вечер ваучер за Индийски ресторант Рамаяна Wink

Признавам си, имах известни резерви заради негативните мнения за ресторанта, на които съм попадала, но всъщност мястото ме изненада приятно. Оценката ми е 10/10 - обслужването беше много любезно (не че не бяхме единствените посетители в тази мразовита вечер и все пак Wink), храната обилна (аз не успях да се справя с количествата, честно казано) и много вкусна, обстановката напълно приемлива (уютно е въпреки големия на пръв поглед салон), изобщо ресторантът е съвсем приличен за двете си звезди Peace Определено бих отишла отново Heart Eyes

# 404
  • София
Ние пък хапнахме от Суши експрес- доволни сме.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт