Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 703
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Ей, момичета, тази ли беше пекарната с вкусните кроасанчета - Стела?

Aз честно казано не останах много впечатлена от тези кроасани. Поръчах си микс, очаквайки да има от всичко - шоколад, сирене, сладко, а всичките бяха само с 3 видя конфитюр, което не ни допадна. Може би само с шоколад или солени ще се по-хубави.

# 136
  • София
Цитат
krasimilo, знаеш ли къде точно се намира тази бирария? Гледах на една карта, но нещо не мога да се ориентирам. Блокът е някакъв доста дълъг, като местоположение ми се струва, че е някъде срещу Палавници, но не мога да се сетя там да има такъв дълъг блок.  Thinking

Не съм ходила там, но си представям горе-долу мястото, точно срещу "Патиланци" има уличка,  продължава се по нея и после се завива на ляво. Засега взех само един ваучер с идеятя тая вечер да го пробваме, но половинката примря по моята картофена крем-супа и категорично отказа да консумира каквото и да било друго.  Надявам се мястото да е хубаво, щом е новичко още Simple Smile
В една вътрешна уличка е наистина, онзи ден минах оттам и я мернах...но вътре не съм влизала, на мен не ми е удобно като местоположение Sad
Иначе това е точно уличката, по която едно време можеше да се мине от Мл-3 в Младост 1А...сега не може, заради строежа на Метрото...

Благодаря, Ала-Бала.   bouquet Значи правилно съм се ориентирала. Все още не мога да се сетя кой точно е блока, но вече купих ваучер и ще го намерим, на нас ни е близо.

# 137
  • Във въображаемия ми свят
http://grabo.bg/valnoobrazni-kadritzi-za-kosite-vi-magic-leverag-za-16lv-0hrgmf
Тези неща наистина ли действат така и правят къдрици? Някой пробвал ли ги е?

И аз се интересувам от тази оферта за къдриците.
Също така ми е чудно колко ли ролки ще се необходими за дълга и гъста, плътна коса  newsm78
И всъщност как се "работи" с това нещо  newsm78

Здравейте момичета,

И аз се интересувам от тези къдрици? Много ще се радвам, ако някоя сподели мнение....

Бях гледала клипче в ютубата как се поставят- ако ти е дълга косата се налага да сложиш две и се получава много кофти чупка между двете  Confused Това от снимките в офертата е с маша предполагам... потърсете за клипчета и вижте, че нямам време сега да ровя Wink

Аз вече си направих заявка... ще платя до 2,3 дни...
Моята коса е средна дължина, така че предполагам ще са ми добре.
Когато ги получа, вероятно другата седмица ще споделя мнение.

Притесняваме факта, че има доста заявки и не знам дали ще могат да изпълнят поръчките....
Като не може да се разбере колко от тези заявки са реално платени....

# 138
  • София
http://grabo.bg/valnoobrazni-kadritzi-za-kosite-vi-magic-leverag-za-16lv-0hrgmf
Тези неща наистина ли действат така и правят къдрици? Някой пробвал ли ги е?

И аз се интересувам от тази оферта за къдриците.
Също така ми е чудно колко ли ролки ще се необходими за дълга и гъста, плътна коса  newsm78
И всъщност как се "работи" с това нещо  newsm78

Здравейте момичета,

И аз се интересувам от тези къдрици? Много ще се радвам, ако някоя сподели мнение....

Бях гледала клипче в ютубата как се поставят- ако ти е дълга косата се налага да сложиш две и се получава много кофти чупка между двете  Confused Това от снимките в офертата е с маша предполагам... потърсете за клипчета и вижте, че нямам време сега да ровя Wink

Аз вече си направих заявка... ще платя до 2,3 дни...
Моята коса е средна дължина, така че предполагам ще са ми добре.
Когато ги получа, вероятно другата седмица ще споделя мнение.

Притесняваме факта, че има доста заявки и не знам дали ще могат да изпълнят поръчките....
Като не може да се разбере колко от тези заявки са реално платени....

Има клипче в самата оферта. А същата оферта я видях преди няколко дена, но ваучерите бяха свършили, сега пак са я пуснали, явно има голям интерес newsm78

# 139
  • Sofia
Искам да споделя и моето мнение по тази оферта за подстригване в салон Studio Z&G Fashion: http://www.lapni.bg/offer/2003/Подстригване-на-всякаква-дължина-коса-Оформяне-с-Преса-–-Права-или-Ретро-по-желание-от-Studio-ZG-Fashion-САМО-за-7-лв

Първо, намира се в някакъв гараж на блок, пространството е има няма 15м2. Отидох на време, фризьорката още я нямаше и салона беше заключен. След малко чакане, тя се появи с "управителката". Установиха, че им тече мивката, където мият косите. То беше вайкане, то беше псуване....в крайна сметка с малко помощ от мен успяха да сложат някакъв леген и да оправят временно положението. Изми ми косата с някакъв неидентифициран шампоан и премина към подстригването. Тук мога да кажа, че съм доволна, защото жената не взе и милиметър повече от това, което я помолих. Справи се добре като се има в предвид, че исках само да ми обере връхчетата. Управителката междувременно легна на леглото отзад за почистване на лице, покри се и заспа  Laughing Laughing Цялото подстригване беше около 30мин, около 1 час ме суши и 1 час се опита нещо да направи с ретро преса, която е от онези по 30лв, които ги продават навсякъде. Разбира се резултата беше почти никакъв. А...термо защита дори не ми предложиха, тъй като салона имаше 1-2 лака за коса от рода на Тафт и някакви кристали на БиоФарма. Категорично не съм доволна дори и за 7лв....срамота е все още да има подобни места и на всичкото отгоре да претендират, че са хубав салон. Според мен с тази оферта само си правят лоша реклама  Rolling Eyes

# 140
  • София
Вчера бях в салон Fashion place с ваучер за плитка. Салонът е доста неугледен, но момичето се справи доста бързо и ми направи страхотна плитка.  Peace

# 141
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже на вас се бях наоплаквала в предишната тема, та вас да питам  Crazy
Колко време е редно да изчакам от lapni.bg да се накумят преди да подам оплакване в КЗП? Снощи трети мейл изпратих - реших, че може да се бавят, защото не съм оставила телефон за връзка (не че е сложно да върнат отговор по мейла). Всичките мейли са прочетени от тях, имам потвърждение за прочитане.
Та сега се чудя да подавам ли жалба, да ги чакам ли да се наканят...........

# 142
  • и тук и там :)
дами някой има ли отзиви за този хотел
http://hito.bg/tvoiata-zimna-vakanciia-v-bansko-29-leva-noshtuvka-sys-zakuska-

че утре трябва да си платим ваучерите  newsm78

# 143
  • София
дами някой има ли отзиви за този хотел
http://hito.bg/tvoiata-zimna-vakanciia-v-bansko-29-leva-noshtuvka-sys-zakuska-

че утре трябва да си платим ваучерите  newsm78

И аз следя за отзиви, но засега е само този:

Здравейте, маминки! Записвам се за новата тема! Гледам, че се обсъждат почивки! Е, аз току-що си запазих 10 ваучера (не само за мен, де) за тази оферта - http://niesme.bg/team.php?id=WRMjM2NA== - нощувка със закуска на човек, настанен в двойна стая /при двама плащащи/. Ползване на басейн, сауна, джакузи и фитнес Simple Smile 29 лв... какво му даваш! Simple Smile И, да.. искам да похваля Balito - от колектива! не е 10 от 10, но пък ставаше, а и за никакви пари!

Не е лоша офертата. Само се питам от къде докарват топлата минерална вода за басейна   newsm78
Доколкото знам в Банско няма минерални извори.

От с.Баня до Банско? newsm78 Там има много, направо съм виждала от земята да извира Party
Вероятно си я минерализират  Mr. Green Няма как да я доведат в от с.Баня минералната вода. Цитирам коментар от станицата на офертата: "MiraS: Наскоро бях в хотела и искам да кажа, че в хотелчето е доста шумничко(гости - на групи, камериерки, които си говорят през стаите), басейнът на снимката е малък и студеничък, закуската е доста семпла и лично аз не бих повторил визитата си."

# 144
Колко време е редно да изчакам от lapni.bg да се накумят преди да подам оплакване в КЗП? Снощи трети мейл изпратих - реших, че може да се бавят, защото не съм оставила телефон за връзка (не че е сложно да върнат отговор по мейла). Всичките мейли са прочетени от тях, имам потвърждение за прочитане.

E как на три имейла няма да ти отговорят, егати къвто и да е отговора да драснат един ред те за да няма нищо написано. Незнам то и ние сме една държава.

# 145
  • There I was on a July morning
А току-що ми скайпнаха този линк - http://bg.kolektiva.net/sofia/zalichavane-na-kapilqri.html - по моя проблем с капиляра. Пише, че са нужни 10-12 процедури Shocked А тук една мама каза, че с 1 е била ОК. Айде, при мен да не е 1, ами няколко, ама пък...12!!! Shocked И реална цена: 65 лв. Толкова пък да са скочили цените! Не, че не бих ги дала, но от 10 -20 лв. стандартно до 65 лв. #Crazy

Махала съм си сравнително голям капиляр на лицето, в друго студио, бяха нужни 3 или 4 процедури, за по-малките - една - две. 10-12 е ужасно много  Shocked

Искам да попитам - някой правил ли си е цветни кичури в студио Vergy's, защото видях една оферта http://grabo.bg/sofia/kichuri-s-folio-ili-s-shapka-plius-matiran … -04b7f?affid=6540.
Изобщо имате ли отзиви за този салон?

# 146
За "Двете халби" има още една оферта, усещам, че няма да готвя скоро:

http://www.lapni.bg/offer/2070

# 147
  • София
Тъй като няколко поста по-напред се коментираха кои са добрите суши ресторанти, давам мнение.
Тъкмо си похапвам поредната ми поръчка от Sushi Express  eat
Перфектни както винаги! Препоръчвам ги. И много се радвам, че имат договор с Гробо.бг, според който всеки месец ще пускат оферти в сайта  newsm74

Мога да се похваля, че това беше моята седмица-рекордьор посветена на ваучерите  newsm47

Йога, масажи, суши и торта. В дни като тези съм изключително доволна от съществуването на тези сайтове. Е, разбира се с внимателно прочитане на условията и информация от тук. Благодаря на всички!  Hug

# 148
  • София

Сега е моментът за КЗП! Лапни се правят на велики и не отговарят на мейли! Преустановила съм пазаруването от там!  Naughty

# 149
С "лапни" имах двумесечна одисея по издаването на една фактура. При поредното позвъняване споменах, че следващият номер, който ще набера, ще бъде на НАП и след около 30 минути фактурата пристигна. Но девойката на телефона не е от най-схватливите, обяснявайте подробно.

Общи условия

Активация на акаунт