Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 512
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, незнам дали тук трябва да попитам, но попаднах на сделка за бобче с надпис, което се посява, след което израства и пак се появява надписа  newsm78
някой да е наясно с това? малко ме съмнява че ще се получи, а ми харесва като идея за свети валентин

Аз съм взимала бобчета, но те са посяти в едни кутии като кенчета, незнам дали е посято точно бобче не съм ровила, но наистина израства бобено стебло с две листенца и на тях има надпис. Аз съм ги взимала от магазин, но мисля, че трябва да са същите. Пусни линк ако искаш ще ти кажа дали е това.

# 466
Някой преди време спомена,че си е взел от  ролки за къдрици Magic leverag.Моля,нека сподели мненiе заслужават ли си и толкова ли лесно и хубаво се получават с тях?
http://www.zadrujno.bg/1708/vulnoobrazni-kudrici-magic-leverag-kudrene-kosa.aspx

Наистина е много лесно и се получават хубави масури, но не са за много дълга коса, моята е до средата на гърба и са ми добре. Също така не може да се правят по-дебели кичури, самата ролка е тясна и не става. Иначе е много ефектно.

# 467
  • София
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.
Защо, от какво си недоволна? Бях 2 пъти, момичето се постара, оформи хубаво ноктите - дъщерята ги одобри. А тя е професионалист с много изисквания към колежките.  Лаковете са от нова марка - Еми найлс, тепърва се налагат тук, след лакиране даже ме изсуши на УВ лампата. Докато чаках наблюдавах фризьорката - според мене работи много добре.

# 468
  • в града на вечния купон
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.
Аз лично съм доволна. Момичето работи много добре . Няма много скъпи лакове, но за разлика от други напудрени салони, поне ти прави перфектен маникюр.

# 469
Цитат на: krasimilo в Вт., 31 Ян. 2012, 19:52
Защо, от какво си недоволна? Бях 2 пъти, момичето се постара, оформи хубаво ноктите - дъщерята ги одобри. А тя е професионалист с много изисквания към колежките.  Лаковете са от нова марка - Еми найлс, тепърва се налагат тук, след лакиране даже ме изсуши на УВ лампата. Докато чаках наблюдавах фризьорката - според мене работи много добре

Дали пък маникюристката  не е била друга? Ноктите ми не са оформени добре, докато ми ги пилеше, 2-3 пъти много задълба с пилата и яко ме заболя. А лакирането е под всякаква критика - лакът е много далеч от кутикулата и е някак назъбен, т.е. съвсем не придава на нокътя правилна форма.

# 470
  • София
krasimilo , доколкото разбрах е само 1 маникюристка - младо, слабо момиче. Май само двете с русата фризьорка си работят там. Сигурно лака е бил стар.
Аз в момента прежалвам ваучер за маникюр в Blush beauty на Руски паметник. Русата дама не ми хареса как работи, не ми се ходи втори път при нея. Жалко, сина и е от добрите колористи и утвърдени фризьори. Нищо, че не му личи на външен вид.

# 471
Ами, маникюристката беше около 30-те, беше мила и тиха, което за мен е плюс; като отношение - не се цупеше заради това, че съм с ваучер, но към всичко друго имам забележки -
формата, лакирането ... да не говорим, че ми сложи само един пласт и на места просто прозира.
Крем за ръце също не ми сложи; по нищо не личи, че някой е полагал професионални грижи.
Явно вие сте имали повече късмет Simple Smile

# 472
  • София
Заслужава ли си да взимам ваучер за тази паста от Pizza Palace?  newsm78 Имам спомени за добри отзиви за заведението, но не съм сигурна....

# 473
Заслужава ли си да взимам ваучер за тази паста от Pizza Palace?  newsm78 Имам спомени за добри отзиви за заведението, но не съм сигурна....

И аз си купи ваучери за тази оферти..Ще пиша като отидем...

# 474
  • София
Здравейте!
Дали има някой,който е ползвал ваучера за ски училище за деца по тази оферта:
http://www.ozo.bg/offer_205
Има много продадени ваучера,а агенцията я даваха в "Господари на ефира".

Имам закупени ваучери, но едва днес се обадих да запиша час. Един младеж ми каза да му пусна мейл, което и направих. Утре чакам отговор. А за какво точно е ставало въпрос в Господари на ефира, тъй като не съм го гледала?

# 475
Здравей gabi32!
Сега пак ще дават за Инди травел ако искаш си пусни на БТВ.

# 476
  • София
Здравей gabi32!
Сега пак ще дават за Инди травел ако искаш си пусни на БТВ.

Мислех си, че само в екскурзии са забъркани, а те и ски-училище направили...  #Crazy  Дано имате късмет и не ви подведат. И в Истанбулската тема има записали се на екскурзия. Май беше от същия сайт, от офертите за Варна. Все пак от първите 2-3 репортажа останах с впечатление, че подведените са отделни случаи.  Sad

# 477
  • София

И аз си купи ваучери за тази оферти..Ще пиша като отидем...

Отказах се, защото взех ваучер за "Двете халби" от новата им оферта. Grinning

# 478
  • Sofia
Опитвам се да направя поръчка в ЯКИ - не и не!  Mr. Green
Нито ми приема за валидни името и паролата, нито мога нова регистрация да направя, защото били заети. Опитвам се да пусна съобщение за забравена парола - пак не става, защото вероятно и  потребителското име съм забравила....
Имах желание да им оставя доста пари, но много ме изнервиха и ще се размина с този салон Хармония, който толкова го хвалите...
Случайно да имат оферти в други сайтове в които комуникацията е по-лесна?

# 479
"Двете халби" като за квартална бирария си е екстра. В заведението се пуши, въпреки че май има и зала за непушачи. Бяхме на филенца там, след това 2 пъти ходихме и без ваучери, количествата на храната са достатъчни и си е вкусно. Така че смело вземайте ваучери. Май имаше ваучери и за датско пиле, не знам до кога е активна, но вчера си взех още един.

Общи условия

Активация на акаунт