ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 824
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
С проси думи-не се назначава лечение от пръв поглед.Или-"Хайде да те лекуваме,незнаем какво ти има,но Касата плаща лечението".Трябва да се отчита дейност и колкото се може повече да бъде удължен престоя в б-ца.Мисля,че на повечето е ясно как се "дои" ЗК.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:28 от elbosi

# 346
...Урбазон, който въобще не е безобиден и най-краен вариант на лечение...
След продължителни курсове с Урбазон в доста високи дози аз загубих възможността си да контролирам и задържам малка и голяма нужда Sad
Медиците казват, че това е от МС-а, но аз знам най-добре за себе си кога и как се случи за първи път и е невъзможно да бъда убеден в обратното!

Едва ли някога ще променя отношението си към причина номер едно за смърт в Америка, според д-р Гълъбов...

# 347
ОТВОРЕНО ПИСМО
До
Президента на Република България
Премиера на Република България
Председателя на 41-во Народно събрание на Република България
Депутатите от 41-во Народно събрание на Република България
Областните управители в Република България
МВР
Посланика на Иран
Посланика на Русия
Посланика на Германия
Посланика на Китай
посланика на сащ
медиите

БѪЛГАРИЯ – ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ

Ние, гражданите на Бѫлгария ,сме обезпокоени от необмислените, варварски и опасни действия от страна на сащ през последните години  по отношение на военното нападение над редица държави: Ирак, Афганистан, Либия, под прикритието на така наречената „Световна общност”. В момента сащ трескаво се готви  за военно нападение срещу следващия измислен „враг”- Иран. Изказваме нашата категорична позиция,че Бѫлгария заема пълен неутралитет и този път отказва да бъде въвлѣчена  в личната  завоевателна война на сащ за природните ресурси на поредната държава и следване на личните й геополитически цели, застрашаващи сигурността Бѫлгария и на цѣлата планета.
            Факт е, че Иран има миролюбив народ с хилядолетна история и е в добри отношения със съседни и далечни страни. В настоящия момент Иран няма намерение да воюва с нито една държава, така че са напълно безпочвени твърденията на сащ, че Иран е изключително опасен и трябва да бъде нападнат и превзет ,за да се „спасял световния мир”. Напротив, ако сащ  приложи военна сила спрямо Иран, ще постави цѣлия свят в изключително критично състояние, което неочаквано за всички може да доведе до избухване на глобален военен конфликт, с катастрофални последици за цѣлата планета.

При евентуални военни действия от страна на сащ спрямо Иран, заявяваме:
Бѫлгария ще бъде неутрална в такава война и нито един Бѫлгарски войник няма да вземе участие, под каквато и да е форма. На територията на Бѫлгария няма да се ползва нито една американска база за военни действия, нито хуманитарна или каквато и да е друга помощ. Над територията на Бѫлгария се забранѣва да прелитат военни американски самолети с цел  нападение над Иран.  
По отношение на военните действия в Афганистан,заявяваме:
Незабавно изтегляне на Бѫлгарския военен контингент от Афганистан.  
По отношение на американските военни бази в Бѫлгария, изискваме:
Прекратяване на договора, сключен между Бѫлгария и сащ, защото е изключително неизгоден и застрашаващ сигурността на Бѫлгария и свѣтовния мир.  
БѪЛГАРИЯ - ПЪЛЕН  НЕУТРАЛИТЕТ
Това е най-доброто, което може да се направи за Бѫлгария и цѣлия свят

Призоваваме всѣка държава да се отнесе изключително сериозно към назрелия проблем и да положи максимални усилия според възможностите, които притежава и да съдейства за вразумяването на сащ, както  и прекратяване на изкуствено създадената от сащ, поддържана  години на ред илюзия (чрез лъжа, лицемерие и насилие), че Иран е опасен за свѣтовния мир.
Земѣта е за всички да живеѣм в мир! ЗAЕДНО СМЕ СИЛНИ!

Гражданска инициатива”Бѫлгария- пълен неутралитет”
02.02.2012 г,

от тук
http://bgzemia.blog.bg/politika/2012/02/02/pravilniiat-pyt-bylga … eutralitet.894643

# 348
  • в матрицата
elbosi, що не отправиш официално запитване към болницата, как така те лекуват, като не знаят какво ти е. Интересно , какво ще ти отговорят, и ако пратиш копие от това писмо на ЗК, и оттам да ти върнат отговор.

# 349
Има ли деца, които не подлежат на ваксинация?
http://zdrav.log.bg/article.php?article_id=129202

# 350
elbosi, що не отправиш официално запитване към болницата, как така те лекуват, като не знаят какво ти е. Интересно , какво ще ти отговорят, и ако пратиш копие от това писмо на ЗК, и оттам да ти върнат отговор.

Едва ли ще направят проверка, защото ще кажат, че симптомите изискват приемането на дедено лекарство.

# 351
В нашата болница е нормална практика лечението без диагноза... Случвало ми се е няколко пъти... Преди години лежах 10 дни в РКО и при изписването ми казаха, че не знаят какво ми е, а в епикризата написаха там някаква измислена диагноза, защото не може да не напишат нищо... От там отидох в София в една болница и след по-малко от половин ден имах поставена диагноза, а симптоматиката ми се оказа като извадена от медицински учебник - дума по дума, едно към едно... За главоболие (ама страшно главоболие беше) ме приеха в болница с диагноза грип (без да имам никакви други симптоми, само температура и главоболие)... Казаха ми, че не е грип, но за да съм минела по КП, правиха ми някакви изследвания 3 дни (кръв, гърлен секрет и прочее за установяване и доказване на диагнозата, демек на грипа), през това време ми пускаха температуропонижаващи и кортикостероидни и на третия ден ме изписаха с "възпаление на мозъка" (на епикризата)...  Crazy

# 352
Аз да попитам дали има майки от Канада и дали са си ваксинирани децата с местните ваксини. (те са по различни от българските).Много се плаша от инфото, което чета в нета за аутизъм и други реакции. Ще се радвам, ако някой сподели   bouquet
Не съм ваксинирала и двете деца с местните ваксини. Второто е родено тук и до момента няма нито една за разлика от кака си.

# 353
"Не всички видове ваксини могат да се правят на дете, което суче. Майчините антитела, които е получило детето, могат да встъпят в конфликт с живите вируси на ваксината и да попречат за изработването на необходимия имунитет."
 ooooh! Що ли кърмя изобщо! Така си преча на детето да изработва имунитет от ваксните... И после се чудя що хорските деца понасяли леко ваксините, пък моето се сдоби с атопичен дерматит  Crazy

# 354
Здравейте Simple Smile
Влизам да се похваля,че безпроблемно минахме на комисия в сряда и ни отложиха ваксините за 6м.След този период ще ни ги отложат за още 6м.Малко спокойствие поне в това отношение.Макар че ЛЛ беше изключително възмутена за колко "дълго време" са ги отложили.

fata_morgana някъде по-назад в темата имаше линк към статия,в която (по спомени,дано не бъркам нещо) се казваше,че някаква организация ще агитира майките да не кърмят,за да са по-ефективни ваксините в/у децата.Нещо в този ред на мисли беше.

elbosi дано бързо се оправяш и се най-важното ти поставят точна диагноза.Синдром на Рейно е наистина труден за констатиране.Аз имам такъв проблем с измръзването на крайниците.При 40 градуса,пръстите на крайниците ми са сини и измръзнали.А сега зимата,не ми се говори.Правих изследвания,не можаха да потвърдят синдрома.Казаха ми да спра да пия кафе,да пуша,да ям еди какво си,накрая да спра и да дишам и всичко ще е ок.Пожелавам ти късмет   bouquet

# 355
Написах това тук:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Diana Zink Диана.... Откъде да те почна, ОТКЪДЕ?!

"Причината някои заболявания да се свързват погрешно с ваксини е
1. Защото тези заболявания се проявяват по същото време по което децата се ваксинират."
Не, миличка! Причината някои хора да свързват ваксина с аутизъм, примерно, е че състоянието и поведението отговарящо на аутизъм се развива непосредствено след ваксина или седмици след това! Колко деца с аутизъм познаваш? Аз около 5!
Говорил съм с майките й! Тези хора няма никога да оправдаят себе си за грешката да вярват на лекарите! Често на тези хора не им се живее - http://www.youtube.com/watch?v=JsJ154jWRsU&feature=share
Често тези хора са взели решението повече никога, АМА НИКОГА да НЕ вярват на лекари и здравето е твой спътник, когато откажеш "безценните" им съвети...

"Защото заболяванията са генетични и се отключват около периода в който е взета ваксината."
Генетична епидемия? Моля ти се... Знаеш ли че във велика Америка 1 на 6 деца има повение в аутистичния спектър, а 1 на 96 са с трайна диагноза "прогресивен аутизъм"?!
А знаеш ли какво е да гледаш дете, което иска да се самоубие всяка секунда и полага наистина сериозни усилия да го направи?! Най-често е със самонараняване...

"Ако вашите деца са здрави без ваксина, единственото което ги пази е това че други са ваксини и това забавя връзката между болестта и детето ви."
Виждам, че не си гледала филмите, за които съм си дал зор на сайта ми - http://vaksinite.info/ Не си и срещала понятието th1 or th2 cells! Едните (th1) се образуват след естествено преболедуване на болест - повечето шарки и изкарването им като дете е супер препоръчително!
Да минеш същата болест на стари години е всъщност това, което носи риск, сериозен! От друга страна th2 създават временен имунитет, "който трябва да се поддържа през времето" (цитат на думите на проваксинатор)
Какво означава това? Една имунизация, след това втора, трета и така до безкрай! Или по-скоро до момента, в който ти писне или просто забравиш и не оставиш тялото да изгради естествен имунитет, подбуждайки другите клетки(th1)...

"Убедете повече хора да не се ваксинират и чакайте да видите колко бързо вашите действия ще достигнат детето ви."
Ако направим това ще спре производството на инвалидни колички, ще спре огромната индустрия в помощ на децата с аутизъм! Ще спре доверието в индустрия номер едно в света - медицината!
Как е оцелял този свят толкова МИЛИОНИ години без ваксини!?
Знаеш ли, че аутизъм не е имало и един случай преди въвеждането на първите ваксинации?!

"Аз нямам интерес във ваксините или фармацевтичните компании, но искам семейството ми в България да не е изложено на излишен риск."
Нямаш интерес викаш... дообре!
Риск от кое, миличка? Знаеш ли, че често епидемиите се развиват на места с 99% ваксинационно покритие? Лекарите се опитват да ни убедят, че причината е в ЕДНО нe ваксинирано дете! Баси ваксините, ако едно не ваксинирано дете ще ти докара тежка болест, срещу която си имунизиран!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Май не искам да спирам....

# 356
Съвсем изпуснах темата. Днес научих потресаваща новина ooooh! преди около година в едно военно поделение жените ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са събрани да им се разясни как те СЪС СИГУРНОСТ за влезли в контакт с човешкия папилома вирус, а ако не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще влязат още утре, едва ли не. Лекарите са ги наплашили колко са щамовете, колко е опасно и как ще МРАТ като мухи ако не вземат мерки (разбирай да се ваксинират SickБЕЗПЛАТНО) Задължават се обаче  Wink като ги извикат след N време да се явят (може и да не са в армията вече) в София да ги ИЗСЛЕДВАТ  ooooh! Sick ooooh!
На какви мисли ви навежда този факт Money ОТВРАТЕНА СЪМ е много слабо казано как се печелят пари и как си играят със здравето на хората #Cussing out

# 357
И на мен скоро моя близка ми обясняваше как дългото кърмене пречело на развитието на детския имунитет Laughing

# 358
Здравейте,
само се записвам да ви следя.предсои ми раждане в САЩ,с първото си дете направих жестоката грешка да ваксинирам,защото 4ак сега се информирах Embarassed но ги спирам окон4ателно.сега съм решила да не слагам нито една от ваксините на бебто,добре 4е има тук такива форми на избор.надявам се да нямам проблем и с педиатрите,въпреки 4е множеството от тях работят с ваксини.
Благодаря ви 4е ви има! Peace

# 359
Здравейте,
само се записвам да ви следя.предстои ми раждане в САЩ,с първото си дете направих жестоката грешка да ваксинирам
Всъщност най-голямата грешка е да родиш в болница в САЩ и да запишеш педиатър, но кой съм аз, за да...

Общи условия

Активация на акаунт