ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 935
  • 746
  •   1
Отговори
# 270

Алкохольт си е свьршил работата.

# 271
  • Добрич
 smile3521

# 272
Крис, коя е тази особа? Някоя важна...

# 273
  • Пловдив

Д-р Ирина Марчева  - най-добрия педиатър на Хасково Whistling На предната стр.Стелт е дала 2 линка...

# 274

Д-р Ирина Марчева  - най-добрия педиатър на Хасково Whistling На предната стр.Стелт е дала 2 линка...
Абсурд, едва ли се слави с титлата "най".

# 275
  • Варна
Тези шегуват ли се  ooooh! ooooh! ooooh!
Според втората статия от линка 147 деца в България са починали от грипни усложнения за 2010г. (7% от 2100 общо починали).  Това вече е гавра със страховете на хората!!! защо няма информация откъде черпят тези данни!!!
Аз мога да кажа, че 100 лекари са с ефективни присъди за неправилно приложени ваксини. После върви и доказвай, че нямаш сестра! С каква лекота хвърлят "данни" в информационната среда  ooooh!

Е, това е добре известна тактика. Помня пърия починал от свински грип в Англия беше според новините "младо момче на 18 години" и ужас, ужас, колко страшен е тоя грип, сложете ваксините и прочее. Смотаха после, че той всъщност бил в последна степен рак или нещо от този род, беше някакво много тежко, смъртоносно заболяване. Но иначе починал от свински гип. А как разбраха, като изобщо не тестваха за вида грип, никой не знае. А да не говорим, че то изобщо беше невъзможно да се тества за свинския грип, защото нямаше такъв в базите данни и тестването беше, че ако не отговаря на някой друг вид, значи е тоя.  Информация има, за съжаление който лично не положи съществени усилия да я намери играе на руска рулетка със здравето на децата си.

Аз по този повод мога да кажа, че видях как през февруари 2000 година пред очите ми умряха 3 души от грип. Звучи страшничко нали? Само дето и тримата бяха с тежки инсулти, беше грипна епидемия, взеха им проби от нос и гърло, обаче когато накрая резултатите бяха готови хората с положителните резултати вече отдавна бяха починали. Така се прави статистика.

# 276

Според втората статия от линка 147 деца в България са починали от грипни усложнения за 2010г. (7% от 2100 общо починали).  Това вече е гавра със страховете на хората!!! защо няма информация откъде черпят тези данни!!!
Аз мога да кажа, че 100 лекари са с ефективни присъди за неправилно приложени ваксини. После върви и доказвай, че нямаш сестра! С каква лекота хвърлят "данни" в информационната среда  ooooh!

Не е по темата, но това ми напомни за това
Цитат
Асоциацията "Анна Политковская" осъди Бойко Борисов. Делото бе заведено по жалба от правозащитната организация след мълчалив отказ на министър-председателя по Закона за достъп до обществена информация да предостави документи, удостоверяващи как ще се получи 18-кратното поскъпване цената на електрическата енергия в България, ако не се построи АЕЦ "Белене" - което бе заявено лично от Бойко Борисов на 25.02.2011 г.

А на това попаднах сега в една друга тема:
Цитат
На мен миналия месец ми звъняха да ме анкетират за ваксината Ротарикс.Попитах от къде разполагат с телефона ми и се оказа,че от родилния дом са им го предоставили.  Rolling Eyes

# 277
http://www.zdrave.net/Portal/News/Default.aspx?evntid=7%2F2eYVZSk%2BM%3D
В печата: Бракуват ваксини за 2 млн. лв. заради бездействие на зам.-министър
Цитат
„Ваксини за 2 млн. лева, вместо да бъдат използвани за имунизации на бебета, ще бъдат бракувани. И не защото е изтекъл срокът им на годност, а защото зам.-министър Гергана Павлова е променила условията на договора с мултинационална фармацевтична компания, сключен след провеждане на обществена поръчка.” Това съобщава днес „Преса” като уточнява, че същевременно майките на десетки бебета вече са изправени пред проблем - липса на безплатната петкомпонентна ваксина (дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, инфлуенца).

# 278

Е, това е добре известна тактика. Помня пърия починал от свински грип в Англия беше според новините "младо момче на 18 години" и ужас, ужас, колко страшен е тоя грип, сложете ваксините и прочее. Смотаха после, че той всъщност бил в последна степен рак или нещо от този род, беше някакво много тежко, смъртоносно заболяване. Но иначе починал от свински гип. А как разбраха, като изобщо не тестваха за вида грип, никой не знае. А да не говорим, че то изобщо беше невъзможно да се тества за свинския грип, защото нямаше такъв в базите данни и тестването беше, че ако не отговаря на някой друг вид, значи е тоя.  Информация има, за съжаление който лично не положи съществени усилия да я намери играе на руска рулетка със здравето на децата си.

Аз по този повод мога да кажа, че видях как през февруари 2000 година пред очите ми умряха 3 души от грип. Звучи страшничко нали? Само дето и тримата бяха с тежки инсулти, беше грипна епидемия, взеха им проби от нос и гърло, обаче когато накрая резултатите бяха готови хората с положителните резултати вече отдавна бяха починали. Така се прави статистика.
Покрай истерията с починалите от свински или птичи грип, надникнах в сайта на статистиката и според данните се оказва, че всяка година у нас умират 4-5 хил човека от грип..

# 279
На мен също са се обаждали да питат ваксинирала ли съм с Ротерикс. Не бях особено любезна  Twisted Evil.

# 280
На мен също са се обаждали да питат ваксинирала ли съм с Ротерикс. Не бях особено любезна  Twisted Evil.
Пуснете жалба в комисията за защита на личните данни. Това е безобразие. Пак някой гушка комисионни от родилните домове. Да ги одрусат с една глоба, да се сетят.

# 281
Д-р Андрю Уейкфийлд отвръща на удара - извинявам се, че е на английски.

# 282
  • София
Цитат
"Понякога антибиотикът не е достатъчен, за да се овладеят усложненията. В някои случаи вирусът
атакува миокарда на сърцето "Каквото и да направим, трудно ще възстановим детското здраве напълно", признава педиатърката -  д-р Ирина Марчева, един от най-добрите хасковски педиатри

Laughing Laughing Laughing Антибиотик и вирусна инфекция.........  #Crazy
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, д-р Ирина Марчева...  Laughing Laughing Laughing

# 283
# 284
  • София
Цитат
"Понякога антибиотикът не е достатъчен, за да се овладеят усложненията. В някои случаи вирусът
атакува миокарда на сърцето "Каквото и да направим, трудно ще възстановим детското здраве напълно", признава педиатърката -  д-р Ирина Марчева, един от най-добрите хасковски педиатри

Laughing Laughing Laughing Антибиотик и вирусна инфекция.........  #Crazy
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, д-р Ирина Марчева...  Laughing Laughing Laughing

госпожата визира антибиотик за усложненията Peace

Общи условия

Активация на акаунт