ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 804
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е, Алекс, не съм съгласна. Точно вчера гледах раждания в САЩ и то в обикновена държавна болница, двойките бях от най-ниските словеве на неселението, ами то ми се доплака - такава рязка разлика с нашите условия: родилките раждат с подкрепата на приятелки и майка и съпруг, акушерките са старшно внимателни към родилката, докато върви процеса за постигане на максимално разкритие си се движат, ползват топки, мъжете им ги масажират,абе ... изобщо нямам думи. Та не виждам кое точно му е най-голямата грешка  Peace

# 361
Е, Алекс, не съм съгласна. Точно вчера гледах раждания в САЩ и то в обикновена държавна болница, двойките бях от най-ниските словеве на неселението, ами то ми се доплака - такава рязка разлика с нашите условия: родилките раждат с подкрепата на приятелки и майка и съпруг, акушерките са старшно внимателни към родилката, докато върви процеса за постигане на максимално разкритие си се движат, ползват топки, мъжете им ги масажират,абе ... изобщо нямам думи. Та не виждам кое точно му е най-голямата грешка  Peace
Миличка, наблюденията са ми от http://www.youtube.com/watch?v=a9G_XVSQa1o
Америка, страната, в която "cash is king" не мога да си представя, че нещата ще са по-човешки от някои страни в Европа, примерно...

# 362
  • Добрич
Аз също знам за САЩ че там са много строги мерките относно неваксинирането, може дори да ти отнемат родителските права, това ми го е казвала зълва ми, която живее там и е принудена да ваксинира детето си с безбройните им ваксини  ooooh!

# 363
Аз също знам за САЩ че там са много строги мерките относно неваксинирането, може дори да ти отнемат родителските права, това ми го е казвала зълва ми, която живее там и е принудена да ваксинира детето си с безбройните им ваксини  ooooh!

Не е така.  Излъгали са я зълва ти. Почти всички щати дават право да не ваксинираш по религиозни или философски причини. Има един-два щата, които не разрешават това, а само по медицински причини допускат отказ на ваксини. Аз лично по-скоро ще напусна щата отколкто да ваксинирам. Да не говорим, че и станата бих напуснала ако се налага, но специално за САЩ няма нужда, трябва просто да си проучи какви са и правата и да си настоява на тях.

# 364
Не знам как на тези военните им предлагат ваксината, като се поставя на момичета НЕ водили полов живот.

# 365
Съвсем изпуснах темата. Днес научих потресаваща новина ooooh! преди около година в едно военно поделение жените ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са събрани да им се разясни как те СЪС СИГУРНОСТ за влезли в контакт с човешкия папилома вирус, а ако не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще влязат още утре, едва ли не. Лекарите са ги наплашили колко са щамовете, колко е опасно и как ще МРАТ като мухи ако не вземат мерки (разбирай да се ваксинират SickБЕЗПЛАТНО) Задължават се обаче  Wink като ги извикат след N време да се явят (може и да не са в армията вече) в София да ги ИЗСЛЕДВАТ  ooooh! Sick ooooh!
На какви мисли ви навежда този факт Money ОТВРАТЕНА СЪМ е много слабо казано как се печелят пари и как си играят със здравето на хората #Cussing out

wow, това са мен е изследване на нова ваксина или на кой знае какво...

ами...който има акъл ще се спаси, който не...дарвинизъм в действие.

# 366
Цитат
Ако вашето дете се разболее, то представлява сериозна опасност за тези неваксинирани.

Изобщо целият сайт е пълен абсурд!  ooooh!
http://www.vaksini.bg/35/view.html

# 367
Не знам как на тези военните им предлагат ваксината, като се поставя на момичета НЕ водили полов живот.
горната възрастова граница е била 32  ooooh!

# 368
горната възрастова граница е била 32  ooooh!
бас ловя ,че догодина ще я вдигнат до 45 г. нали трябва да се пласира,пласира...
нищо чудно да я предложат и на бабите след някоя и друга година. да ги мушнат в таргет групата. hahaha

# 369
Здравейте на всички  bouquet

Много се радвам че намерих тази тема и че ви има. Пиша за 1 път в тази тема, но съм изчела стотици публикации и мнения за вредата от ваксините.

Та моята исторя е следната - детенцето ми е на 10 месеца и имаме АД, възникна на 2 месец след 2-та хепатитна ваксина. Всички ме убеждават че нямало връзка, НО аз съм убедена че от там се започна АД+ алергия към някои храни + невероятен рефлукс  Confused Няма да разказвам какъв ужас преживяхме, унижения от лекари и тн... Били сме само на частно по прегледи и то защото нашата ЛЛ отказа направления. Тя не искаше да си признае че не е редно да се слага ваксина когато детето е с Т , защото точно това направи 2-я месец и тогава всичко се започна....

Успяхме да отложим ваксините до 1 годинка с много зор, като намерихме лекарка, която си каза че детето е зле и че не може да се поставят ваксини в такова състояние. Сега обаче тя се премести някъде, не знаем къде, а ЛЛ иска да ваксинира щото било време.... Сменихме ЛЛ ама и тя е за ваксините и сега сме шах. Ако откажем не може да ходи на детска, а това не може да си го позволим  Cry Имате ли някакви идеи? Какво може да се направи в такъв случай? НО ваксини няма да слагат на детето ми ако ще и цяла БГ да обърна наопаки!!! #2gunfire

# 370
Комисия? С АД не освобождаваха ли от ваксини. Алергиите също са основание.

# 371
Здравейте,
Нова съм във форума и се обръщам спешно с молба към варненски майки, които познават педиатър, склонен да вписва имунизациите на детето ми, срещу съответно заплащане.  Бебето ми е на 3 месеца и утре предстои поставянето на поредните 2 ваксини. Изпитвам панически страх от тези отрови. Подозирам реакцията на педиатърката, утре като откажа поставянето. Проблема е, че не мога да си позволя детето ми да не посещава детска градина. Просто няма кой да я гледа.
Благодаря предварително, в случай че някой се отзове!

# 372
 Ето на каква статия попаднах днес :

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3914

# 373
Здравейте,
Нова съм във форума и се обръщам спешно с молба към варненски майки, които познават педиатър, склонен да вписва имунизациите на детето ми, срещу съответно заплащане.  Бебето ми е на 3 месеца и утре предстои поставянето на поредните 2 ваксини. Изпитвам панически страх от тези отрови. Подозирам реакцията на педиатърката, утре като откажа поставянето. Проблема е, че не мога да си позволя детето ми да не посещава детска градина. Просто няма кой да я гледа.
Благодаря предварително, в случай че някой се отзове!
За съжаление нямам полезна информация-само исках да ти пожелая успех и не се поддавай на заплахи и шантажи !

# 374
Guendi,
Не се паникьосвай. Утре не е края на света. Кажи на лекарката, че ще отложиш за малко слагането на ваксините. По принцип не е нейна работа защо, но те обожават да се правят на велики, следователно ще изиска от теб да знае защо. Тъй че(ако желаеш,де) я смотай нещо, което ще хареса да чуе - детето е било в контакт с болни и нещо ти се струва не в състояние за ваксини, а знаеш, че е хубаво децата да са в идеално здраве и т.н. После като се успокоиш, ще намериш решение. Просто бъди уверена в себе си, защото не правиш нищо нередно. Напротив, знаеш и използваш правата си на гражданин на Европа, съгласно нормите подписани и от България. Бъди спокойна и не се притеснявай. Наистина е малко страшно в началото, защото сме свикнали да се подчиняваме без да питаме и отсрещните да се държат грубо, когато някой все пак събере смелост да оспори това или онова.
За лекар, какъвто търсиш- не че знам такъв де, но ако знаех, не бих го доверила на непознат човек. Дано все пак да намериш.

Общи условия

Активация на акаунт