Изневеряват ли мъжете?

• 24 323
  • 542
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
аз пък най-обичам тия обощения, дето жената била виновна, защото на мъжът му липсвало нещо. може и в доста случаи да е така, но също в доста, причината си е в мъжа - просто му се ходи и смята, че е в реда на нещата, стига жена му да не разбере или избива комплекси. обаче обкновено и дума не става да се раздели с жена си /с която уж му липсва нещо много важно/.

# 61
Няма мъже които не изневеряват.Тези които не изневеряват  не им става.Просто те така са устроени да оплождат възможно най голям брой женски .

ooooh!  tooth

hahahaСигур пък жените, които не изневеряват са фригидни по тая логика. Joy

# 62
  • Насред хаоса
Няма мъже които не изневеряват.Тези които не изневеряват  не им става.Просто те така са устроени да оплождат възможно най голям брой женски .
rotfImao Да вземем да им помогнем с виагра тогаз. Как така ще се отклоняват от нормалното?  Naughty
 Joy Joy

# 63
Сега още малко ще ви светна за мен преди да започнете с залозите Grinning
Преди да се съберем с моя човек  бях с друг ...с него имахме дълга връзка ..когато започнах да излизам с моето момче не сме се докоснали докато не скъсах с бившия си, дори не съм му давала надежди или намеци, просто бяхме приятели ...които се харесваха близо..4 години (заради моя приятелка не се събрахме,тъй като ме лъжеше че той си има гадже) ...на вас може да ви се вижда като детска история ....но съм сигурна че открих човека на живота си ..
Изневяра ще има само ако с  Джони Деп се окажем насаме  newsm62
Почти 2г е настоящата връзка и 4год преди това -друга връзка.Тогава на 13 ли си била?Това 6 клас ли е?Боже от колко години започвате сексуалния си живот....

Харесвала съм го 4 години...но не сме били интимни ...чети добре ... Naughty

# 64
Знам, че темата е доста лична, но с приятелят ми имамаме сериозни намерения, живеем си заедно и смятаме да се оженим. Въпросът ми е променят ли се нещата след сватбата. Дали мъжете могат да обичат само една жена цял живот...Знам, че не само мъжете са склонни на изневяра, но мисля че аз не бих могла да му причиня подобно нещо...

Ако евентулната ви изневяра е основната ви мисъл... то къде сте тръгнали? Grinning

п.п. нещо пак се засилиха теми в тази насока, явно пак има пик.

# 65
каричка е напълно права,но и другите съм съгласна не го тормози с излишни тревоги.Ако не му даваш поводи няма да търси щастието другаде...

bouquet

# 66
Знам, че темата е доста лична, но с приятелят ми имамаме сериозни намерения, живеем си заедно и смятаме да се оженим. Въпросът ми е променят ли се нещата след сватбата. Дали мъжете могат да обичат само една жена цял живот...Знам, че не само мъжете са склонни на изневяра, но мисля че аз не бих могла да му причиня подобно нещо...

Ако евентулната ви изневяра е основната ви мисъл... то къде сте тръгнали? Grinning

п.п. нещо пак се засилиха теми в тази насока, явно пак има пик.

Зимата бано и полека си отива, а ние влизаме в размножителен период... Party Party Crazy

# 67
Може би й е по-удобно да се успокоява с това оправдание, отколкото с мисълта, че често жените са тези, които по някакъв начин отблъскват съпрузите/приятелите си и с определено поведение стават причина за изневери...
Цитирам мнение на мъж по тези въпроси:
"Ако от теб получавам всичко, от което се нуждая, защо ми е да го търся на друго място???!  newsm78"

и за това си много права.Често жената се цупи за дреболии..и се дърпа от мъжките ласки..когато съм наблюдавала други връзки...вината за споровете е от страната на жената...първа избухва..и не приключва темата докато не излезе тя виновна
А и много жени изневеряват...от тези които ми са по-близки познавам 3, а от мъжете които са ми близки познавам само 1..
От нашите приятели ...има две момчета които изживяват толкова трудно миналите си връзки че с години не се захващат с други момичета...и си мисля аз, че едва ли точно този тип мъже са склонни на изневяра....флирт-дау, но не и изневяра..
Ох, олях се пак...... Grinning

# 68
Ама кой е казал че темата за изневярата е основната ми мисъл...нищо подобно! hahaha
Просто ми беше интересно как г/у стоят нещата...при вас..но никоя от вас не е споделила нещо лично естественно. Много по-лесно щеше да стане ако бяхте писали за вашите мъже...xD ...шегувам се, не ме нападайте.
Виждам, че и много от вас не вярват вече в любовта...затова ще ви споделя нещо..за моето семейство...
Майка ми и баща ми са си играли заедно в 5-ти клас. Когато са станали малко по-големи са осъзнали, че се харесват...оттам родителите им ги разделят по причини които няма да обсъждам,защото са много..майка се е оженила за друг мъж..заради родителите си...и най-вече заради неща които говорели за баща ми.Баща ми като разбира се пропива и на пук и той се жени....
След 1-2 години са се срещнали някъде навън и са избягали заедно...от тогава били неразделни..докато растях виждах колко много те се обичат....баща ми и носеше цветя без повод от някоя градинка...карали са се наистина, но както те са си говорели ...не съм виждала други такива...за жалост обаче баща ми почина на 43 и можете да си представите как го изживява майка ми.
За затова вярвам в любовта ...и ми се иска и моята да е толкова истинка... Simple Smile

# 69

За затова вярвам в любовта ...и ми се иска и моята да е толкова истинка... Simple Smile

Ми значи ...ако обичаш така , както вярваш, че трябва да бъде любовта, тогава чуждото мнение не ти е необходимо. Peace
Трудно ще измъкнеш инфо от тук за мъжете на ССФ... нещо си се объркалА... Joy

# 70

Ми значи ...ако обичаш така , както вярваш, че трябва да бъде любовта, тогава чуждото мнение не ти е необходимо. Peace
Трудно ще измъкнеш инфо от тук за мъжете на ССФ... нещо си се объркалА... Joy

Че малко ли измъкнах?  Mr. Green

# 71
  • Бургас
аа то само чуждите мъже изневеряват. благоверният - никогаШ Naughty

# 72
благоверният - никогаШ Naughty
Ще изневери и още как  Mr. Green
Но преди това ще да е бил провокиран.
Примерче: Мой добър приятел, поканен на сватба от бъдещата си (по това време) съпруга, уж на своя приятелка. Да, ама, на него му направило впечатление, че тя гледа женещия се (младоженеца) прекалено влюбено... След това разбрал, че тя го поканила на сватбата на бившия си приятел. Унижението било голямо... Е, верен не й останал.  Mr. Green  Даже със сестра й, й изневерил, за да й върне унижението...

# 73
  • Бургас
И какво - на сватба на бивш, големи яйца!  ooooh! Че чак унижение, а и унижава се достоен човек, явно този мъж не е бил такъв предвид жалкото му "отмъщение"... Поддържали са някакви приятелски отношения, поканил я е човекът. И заради това ли бъдещият мъж и е изневерил?! Че и със сестра и? И това естествено ли ти се вижда?  Peace

# 74
И какво - на сватба на бивш, големи яйца!  ooooh! Че чак унижение, а и унижава се достоен човек, явно този мъж не е бил такъв предвид жалкото му "отмъщение"... Поддържали са някакви приятелски отношения, поканил я е човекът. И заради това ли бъдещият мъж и е изневерил?! Че и със сестра и? И това естествено ли ти се вижда?  Peace

Пуф! Мани че още ме е яд за балдъзето... ooooh! Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАма нали го играех принциципен Party bowuu bowuu bowuu

Рокси, ти да не очакваш някоя ССФ да си признае публично че нейния дупчи на чуждо?! Абсурд! Тва нали знаеш как е - случва се на другите,ама никога на тях самите. newsm78  chef

Общи условия

Активация на акаунт