Изневеряват ли мъжете?

• 24 332
  • 542
  •   1
Отговори
# 75

Рокси, ти да не очакваш някоя ССФ да си признае публично че нейния дупчи на чуждо?! Абсурд! Тва нали знаеш как е - случва се на другите,ама никога на тях самите. newsm78  chef

А що изключваш и момента, че ССФ и хабер може да си няма , че нейният мъж и` изневерява?!
Твърдението "моят никогаш", когато е от не знание си е оправдано. Whistling

# 76

Рокси, ти да не очакваш някоя ССФ да си признае публично че нейния дупчи на чуждо?! Абсурд! Тва нали знаеш как е - случва се на другите,ама никога на тях самите. newsm78  chef

А що изключваш и момента, че ССФ и хабер може да си няма , че нейният мъж и` изневерява?!

При тебе от какво е!? Thinking

# 77
  • Бургас
А те тез с "моят никагаш" най-подозрителни ми изглеждат.  Outta Joint Колкото повече си вярва човек, толкова по-отвисоко пада.
Винаги може да се случи и на всеки. Като смъртта е - дебне и се усмихва иронично зад някой ъгъл. Здрав си, всичко ти е наред, но не се знае утре дали ще си жив. Същото и във връзката - кефите се един на друг, уж се уважавате и нищо не ви липсва (така удобното оправдание за всяка изневяра - вменяването на вина у другия), пък на - "ама беше само секс"...

# 78

Рокси, ти да не очакваш някоя ССФ да си признае публично че нейния дупчи на чуждо?! Абсурд! Тва нали знаеш как е - случва се на другите,ама никога на тях самите. newsm78  chef

При тебе от какво е!? Thinking

Как да ти отговоря? newsm78
 Ако напиша не знам ... ще речеш - дали?
Ако напиша "знам" ... ще речеш- а ясно. т.е. каквото и да ти кажа ще го скроиш, затова ще ти отговоря така -  It's not your business!
Естествено , това не те лишава от правото да си тълкуваш във всяка насока отговора ми - това ми е ясно, както и на теб, нали? Laughing

п.п. къде са тия с това"моят никогаШ", че в темата не видях някоя да си пери мъжа за пример. Thinking

п.п.п. щях да река - кое?- но реших да бъда изчерпателна. Wink

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 15:45 от Fortune

# 79
А те тез с "моят никагаш" най-подозрителни ми изглеждат.  Outta Joint Колкото повече си вярва човек, толкова по-отвисоко пада.

Ай ся пък подозрителни били.. ами ако просто е бил в библиотеката чиляка????  newsm78
Нека ви кажа по повод изневерите едно приятелче кво ми каза..  Mr. Green.. че колкото повече набира опит навън.. толкова пък по често задоволява и вътрешният пазар.  Mr. Green
Въпроса в случая е да няма ощетениJoy

# 80
  • София
Винаги може да се случи и на всеки. Като смъртта е - дебне и се усмихва иронично зад някой ъгъл. Здрав си, всичко ти е наред, но не се знае утре дали ще си жив. Същото и във връзката - кефите се един на друг, уж се уважавате и нищо не ви липсва (така удобното оправдание за всяка изневяра - вменяването на вина у другия), пък на - "ама беше само секс"...
И обикновено на тез никогаш им се случва като гръм от ясно небе...Видяла съм доста такива случаи и единия обикновено гледа  Shocked Shocked Shocked..к`во стана, че не вечерАхме? Joy Joy
Никога няма гаранция за нищо.....а на 19 живота ти е още толкова розАв (както казва щерка ми), че любовта е вечна и бла бла...та не е хубаво да убиваме добрите мечти у много младите момичета...

# 81
Нека ви кажа по повод изневерите едно приятелче кво ми каза..  Mr. Green.. че колкото повече набира опит навън.. толкова пък по често задоволява и вътрешният пазар.  Mr. Green

Whistling То и в темата за бройките се изказа аналогична хипотеза, че `натрупаният опит` позволява на  настоящият да се наслади на  уменията им.  Thinking  Laughing
 NaughtyЕ, все пак има разлика във времената: минало, настояще,а за нЕкои и бъдеще.  Whistling

# 82
  • Бургас
е то "моят никогаш" беше ирония.  Laughing а за описаната роднинска случка, най-кофти е постъпила сестрата  Sick
А те тез с "моят никагаш" най-подозрителни ми изглеждат.  Outta Joint Колкото повече си вярва човек, толкова по-отвисоко пада.
подкрепям  Peace

# 83
И какво - на сватба на бивш, големи яйца!  ooooh! Че чак унижение, а и унижава се достоен човек, явно този мъж не е бил такъв предвид жалкото му "отмъщение"... Поддържали са някакви приятелски отношения, поканил я е човекът. И заради това ли бъдещият мъж и е изневерил?! Че и със сестра и? И това естествено ли ти се вижда?  Peace

О, това е само част от поредицата изневери.  Mr. Green  И то отлично заслужени  Mr. Green
Пък за достойнството - имаш много странен поглед въху този въпрос  newsm78
Този мъж е мой добър приятел от детство, требва да ти кажа, че е по-достоен от некои жени, дето си мислят, че мъжете немат сърца и са само трамплин към постигането на нещо.  Crossing Arms

# 84
Тука май всички си изневеряват и си трайкат, особено тези които твърдят че е нормално Grinning

Вярвам, че тук всички са били на 19, стига сте ми ги натяквали годините  Tired

# 85
Тука май всички си изневеряват и си трайкат, особено тези които твърдят че е нормално Grinning
Има много истина в думите ти.
Преди 20 години мъжете бяха тези, които се опитваха да флиртуват - я подсвирнат, я комлимент ти направят... От няколко години обаче нещата се промениха - забелязвам, че мъжете са дистанцирани, сериозни, а на жените - очите им шарят, чак разногледи ще станат.
А много ми са интересни жени, които се втренчват в мъже, до които са съпругите им.  newsm78  Нахалство ли е, реакция от прекалено самотен живот ли...  newsm78

# 86
Преди 20 години мъжете бяха тези, които се опитваха да флиртуват - я подсвирнат, я комлимент ти направят... От няколко години обаче нещата се промениха - забелязвам, че мъжете са дистанцирани, сериозни, а на жените - очите им шарят, чак разногледи ще станат.
А много ми са интересни жени, които се втренчват в мъже, до които са съпругите им.  newsm78  Нахалство ли е, реакция от прекалено самотен живот ли...  newsm78

Точно и аз това казвам Peace Познавам повече жени които да изневеряват, отколкото мъже и съм забелязала че жените се ориентират бавно какво чувстват и току виж са разбили някое и друго мъжко сърце...и определено са по-разгонени! Grinning

# 87
Може би доста ще се отклоня от темата, но моето мнение е че в Бг има недостиг на мъже (много мъже са в чужбина, а и в последните години повече момичета се раждат) и доста жени са принудени да живеят сами. Та май затова жените са по-агресивни, то понякога цяла война се води за един мъж...

# 88

Май е друга причината Анджали...  Peace

http://arka.bulboard.com/vt4266.html

Знаеш ли..може и заразно да е!!!  Mr. Green

# 89
Може би доста ще се отклоня от темата, но моето мнение е че в Бг има недостиг на мъже (много мъже са в чужбина, а и в последните години повече момичета се раждат) и доста жени са принудени да живеят сами. Та май затова жените са по-агресивни, то понякога цяла война се води за един мъж...

Брееееееей...Ти нещо тука като след Световна война ли ни тури какво ли...Сичко тва е следствие на друга война. Тази между половете. То в тая държава хора не останаха, та жени ли... ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт