Да поговорим малко за по-различната любов!

• 53 786
  • 1 886
  •   1
Отговори
# 300
  • Страната на чудесата
Считам за абсолютно глупаво да се забрани на хомосексуалните да отглеждат дете ooooh!
Все едно да се разделят хората по цвят на очите и да се забрани на тези с зелени очи (примерно) да имат дете, защото според обществото е противоестествено.Или на червенокосите-знаете, горели са на клада такива в Средновековието, където живеят част от нас, в тази тема?
Колкото до това дали ще се целуваме/прегръщаме пред детето, мнението ми е, че една целувка между еднополови е по-щадяща от един скандал между разнополови, не мислите ли Thinking

# 301
Познавам няколко хомосексуални мъже. Интересни са ми, не ги мразя.
Против съм да осиновяват/имат деца. Мама Иван и тате Петър ми звучи доста неестествено.
Кой с кого си ляга не ме интересува. Мрая само парадирането "аз съм педал".

# 302
Дами, нека направим разлика между прегръдки, нежни целувки и мляскане и смучене. И ние си се целуваме и прегръщаме пред детето, то това си е в реда на нормалното, но аз съм против другите неща.

# 303

Joy
Знаех си, че има нещо.
Явно само нашето семейство е извратено и се целуваме, прегръщаме и проявяваме нежност пред сина си!

Постът с червеното - ужасно тъжно е, наистина.

Правим ли разлика меужду целувка, прегръдка и проява на нежност и сексуална прелюдия? И с какво хетеро-втората е по-подходяща за детските очи от гейската?

# 304
  • Пловдив
Аз съм против да им позволяват да осиновяват деца, защото тези деца и да не са хомо, ще станат такива. Сега, който си е такъв, да си живее живота като такъв. Нищо против (то важно ли е дали на някой му харесва). Но не и поколенията да се възпитават, че така трябва.

# 305
  • където ми харесва
Ми не знам, душите, в които съм се влюбвала, са били все от мъжки пол. Мен няма кой да ме убеди, че е едно и също, признавам си.
И аз така ги виждам нещата. Не знам защо хомосексуалните и бисексуалните очакват от хетеросексуалните да проявяват разбиране. Ми на мен не ми се е случвало да се влюбя в жена, нито да бъда привлечена от нея-душевно, физически, сексуално. И не разбирам. И не мисля, че е едно и също, защото не ми се е случвало никога. Това е все едно миньор да обяснява на космонавт колко е прекрасно под земята, когато другия е свикнал да бъде в космоса... Whistling

# 306
А какво мислите за Елтън Джон. Той е събирателен образ на всичко лошо, не стига, че е гей, който се ожени, ами взе че и дете осинови. А като се сетя колко хора има на концертите му.

# 307

:Ти криеш ли се като се це луваш с мъжа ти - от детето? Аз не.

Много ясно, че се крия, то остава да си пускаме езици и облизваме пред детето.

Joy
Знаех си, че има нещо.
Явно само нашето семейство е извратено и се целуваме, прегръщаме и проявяваме нежност пред сина си!
javascript:void(0);

Нашата щерка даже ни кара да се цункаме, защото мама и тати се обичат. Laughing

# 308
  • София
Аз съм против да им позволяват да осиновяват деца, защото тези деца и да не са хомо, ще станат такива.

Мани, мани, кат ги налази хомо-вируса ...
И в рейсовете внимавайте до кой сядате, че той не прощава, пустия му вирус.

Хохо, сега Елтън Джон  Joy Ми с камъни да го бяхме убили освен, тоя събирателен образ на всичко лошо.

Хорааа, хораа, плаче ми се като ви чета, хора.

# 309

:Ти криеш ли се като се це луваш с мъжа ти - от детето? Аз не.

Много ясно, че се крия, то остава да си пускаме езици и облизваме пред детето.

Joy
Знаех си, че има нещо.
javascript:void(0);

Не се правете на ударени, много ясно осъзнавате разликата между нежна целувка и страстно мляскане. Още малко ще кажете и че се любите пред децата си.

# 310
Вече не знам дали съм толерантна, след като изчетох цялата тази тема. Не ме вълнува кой с кого прави секс, но не приемам някой да ми тика в лицето сексуалната си ориентация, независимо каква е тя. Предполагам, че не съм толерантна, защото и аз не мисля, че е, хм, редно, правилно, хомосексуални двойки да възпитават деца - възпитанието се извършва най-вече чрез личен пример, нали така? Хомо-моделът според мен би бил грубо казано непродуктивен. Не че планетата не е вече пренаселена, разбира се, та може би всичко си е закономерно.

Аз бих искала да попитам в какво се изразява дискриминацията срещу гейовете, за която толкова, ама толкова се говори, че оставам с впечатлението, че цялото хетеро-общество се е обединило и целодневно мачка хомосексуалните.

# 311
  • Страната на чудесата
...

Хорааа, хораа, плаче ми се като ви чета, хора.

Или че си попаднала в Машината на времето далееч далееч назад Wink Joy

# 312
  • Пловдив
Разбира се, че могат да обърнат резбата, дори да не им е генетично заложено. Няма "мама" и "тате", има двама мъже или две жени, които те отглеждат. Нека съм тясноскроена, но това за мен е отвратително и ненормално, противоестествено и гадно - което ще причинят на децата ! Иначе не ми дреме дали най-добрата ми приятелка примерно си ляга с жени, важното е мен да не ме сваля. За другите го приемам, за мен не. И за децата не го приемам, които биха били осиновени от хомота. Дано да съм се изразила правилно. Нека хомотата да са си каквито желаят, защо пускат теми, а после се сърдят, като чуят противното на разбиранията си.

# 313

Цунките не се броят. Вилико говореше за целувки, от които и се повръща. Laughing

# 314
  • Страната на чудесата
Разбира се, че могат да обърнат резбата, дори да не им е генетично заложено. Няма "мама" и "тате", има двама мъже или две жени, които те отглеждат. Нека съм тясноскроена, но това за мен е отвратително и ненормално, противоестествено и гадно - което ще причинят на децата !

Обясни ми тогава, моля те, от кого са взели пример хомосексуалистите, произлезли от хетеросексуално отглеждащи ги Thinking
Леле, вие просто пренаписахте биологията, хора ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт