Чакаме с копнеж, Февруарския бебевалеж! - 18

• 30 116
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
BoBoDes   Mr. Green Що бе? нЕма страшно Hug
щото имам уговорка за кафе Joy
пък и чантата ми за болницата не е готова Laughing и дрехите на бебо не съм доизпрала  Laughing абе въобще съм решила, че няма да раждам поне още 2 седмици и го давам спокойно, тъй че не ме бройте Joy

# 256
Хубаво е и мамите на момченца да питат за забелването...

Ей това ме хвърля в най-голям ужас. ooooh! Толкова неща изчетох "ЗА" и "Против" забелването...и пак незнам кое е правилно Rolling Eyes Като дойде момента ще го мисля.. може пък и изненада да има Wink

# 257
  • Сфия
Мойта най-добрая приятелка има РД в понеделник на 23.01 и ме е зарекла да родя тогава. Така, че аз си давам заявка за понеделник. Днес някой друг да се разпише! Любче, я по-добре дай някоя снимка на твоята Мимка и кажи как сте. Папка ли, спинка ли, плаче ли, колики има ли?
Валентина, аз викам си родила сигурно, ти се въргаляш... Аз не можах да видя снощи, ама явно е бил нашият Илиев.

# 258
ох с тая мойта кашлица дали ще дочакам Бойко да открие новото ни АГ  ooooh!
пия АЦЦ, Геломиртол, Авамис спрей изписан от алерголог, сребърна вода за носа....не помагат, имам рецепта за АБ, ама..не искам...
като кашлям и се раздирам отвътре, имам чувството, че ако си бръкна отдолу и ще му погаля главичката на бебо... Tired

# 259
Пу и аз не съм. Решила съм да е след 15 февруари. Ама и без това ми е рано още.

Значи мисля си за imam_nadejda и без това чака момиченце, че нещо са много момчетата и за мен няма да остане Wink

# 260
Аз хем искам, хем неискам   newsm12
От две нощи няма спане за мен, имам адски болки в ляво под ребрата, които преминават чак към гърба, не е малката щото тя ме рита в дясно под ребрата ......  Днес вече не издържах и звъннах на доктора, та сега изледвания, чакам да звънне кога да бягам и на интернист, ииииии  каза че може да се наложи да вадим малката по - рано от предвиденото.....  
Хем ме боли, и искам да спре тази болка, хем ме е страх от раждането, хем за малката се притеснявам................................... Ужасссс

# 261
  • Сфия
she_moto, ти да си траеш още, рано ти е. Ние, дето сме минали 37-ма седмица имаме право само. Имам надежда мисля, че не е родила, писах и във Фейсбук по въпроса. Мисля си аз за Petetoy, че тя от доста време споделя за контракции, а и е вече доста напреднала.
Тутенце, ти нормално ли щеше да раждаш и къде? Аз също имам болка в едното ребро, но мисля, че е от бебето. Постоянно ме притиска там, все едно с клин някой ми подпира.

# 262
И аз няма да съм днес.След обед ще излизаме по магазините,а и ще уговаряме РД на каката в заведение.....Поне на него да присъствам...

# 263
Тутенце, аз бях  със същите болки от лявата страна, точно в ребрата...и даже преди 2 седмици 2 4аса през нощта стоях права като наказана, защото започна едно свиване и отпускане на мускули от гърба та чак до средата на корема и на вс отгоре и с кашлица и хрема....нито можех да се изкихам, нито да се изкашлям такива болки бяха...като отидох на лекър ми каза, че е невралгия.... и лека, полека взе да ме отпуска, сега само като легна на лявата страна усещам една тъпа болка в ребрата е и от време на време ритниче.. Simple Smile

# 264
*starlet*  секцио, Тина Киркова. Иначе за болката отдясно, която ми е от подритванията на бебето - търпя си я от месец, по едно време чак имах чувството че като се докосна ме боли...Оказа се че ми притиска черният дроб и е от тва. Иначе ми прегъна и жлъчката преди няколко месеца, и там беше чудо...
Ама тази от ляво е непоносима, чак въздух не мога да си поема , обикалям из къщи като в клетка, място не мога да си намеря, нош па не помага( от сутринта 6 съм изпила) ....  Май доктора се съмнява за панкреас .....  до колкото разбрах .... Обикновенно не се шашкам за такива работи, но такава болка до сега бях изпитвала ...

elisa55555 дано да е невралгия  baby_neutral   

# 265
здравейтеееее  Wink
аз днес следобяд съм на преглед - да видим бебка колко е станала, след това ще вляза да се отчета  Heart Eyes

# 266
  • София
Вашият Илиев ще да е, можете да си го видите: Комиците - 20.01.2012 г.  Simple Smile

# 267
Пу няма дя съм аз. LaughingТолкова ми е хубаво да съм бременна,може и за последно да ми е,не бързам,нямам оплаквания,спя,ям,мързелувам.А после рев,недоспиване,няма време за кафе,за душ,тц не ме бройте мене скоро,а и тука си има ред,я колко има с наближили термини и дати за секцио. Laughing
Пепче,кога ти е родена куклата?Да не стане кака на рождения си ден? Laughing
И я сподели една рецепта за сладкиш с прясно мляко и яйца. Crazy

# 268
  • София
Взехме си гардероб на промоция от Комо , сглобихме го и вече почвам да пера дрешките на бебка  newsm44
Сега вече ще се вместим тримата в нашата малка стая. При толкова мебели и място за кошарата остана, чак се чудя къде го побрахме всичко  Simple Smile
А съм станала такъв слон....смеех се на снимките на мама, когато е била бременна с мен - една подпухнала, пълна, голяма мечка, а сега....ми то аз съм едно към едно с нея. Дано и да излезна от родилния като нея - по никакъв начин не и личи, че е била бременна. Ни корем, ни бузи, все едно не ме е носила 9 месеца.
Някоя мама има ли като моето течение - воднисто жълтеникаво, чак през ежедневната превръзка минава и отива на бельото  newsm78  Успокойте ме, че е нормално, за да не тичам към МД. От няколко дни е така, постоянно съм мокра.

# 269
Честит Бебешок на Поли!

Пепи, клипчетата са адски сладки, събудих се с тях и ми вдигнаха настроението Simple Smile
Днес правя 4 манджи, 2 салати и една баница на мъжа ми за изпът, че утре сутринта тръгва вече за чужбина...
Мале какъв майтап! Всички певици в моя град са бременни! Миналата година 2 родиха, и тази година 5 ще раждаме!  Mr. Green Mr. Green Аз знаех за още 2 освен мен и от няколко месеца повтарям на колегите музиканти - добре че другите 2 не са и все още има свободни певици, че после само мъже ще останете.... И снощи ходихме с мъжа ми и негови приятели в едното заведение с музика на живо и Изненадааааааа - Певицата в 4ти месец... Там нямаше места и отидохме на другото. Там имаше места и седнахме, колежката дойде на нашата маса и даже си попях пак и какво мислите? И тя била бременна в 3ти месец........ Хахааа , не мога да повярвам! През 2012та година толкова много бебета... какво става?! Половината жени от обкръжението ми са бременни!  Mr. Green Mr. Green

Незнам коя може да е следващата родила мама, но си мисля че скоро ще има още един чифт близнаци или някое момиченце, че много момчета станаха Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 14:16 от AлекcA

Общи условия

Активация на акаунт