Чакаме с копнеж, Февруарския бебевалеж! - 18

• 30 150
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Оф,имам болн атема сега.Заболя ме мъдреца,отстрани има малка дупчица и ме боли.Възможно ли е сега в 9-я да ми го извадят?Някой дали знае?
Пепи, отиди да те види някой, и да прецени какво е положението.... ваденето не е препоръчително в момента, но ако се налага не е фатално. Проблема е в това,  че ще трябва и рентгенова снимка на  зъба, но като те опаковат  в оловната жилетка, всичко е ок. Само че е важно да си я поискаш, че мн често ни я спестяват по не знам какви причини. Иначе няма нищо противопоказано по повод лечението.... има си начини за всичко. Най-сериозния проблем, който може да възникне е по повод на твоето  емоционално състояние по време на манипулацията.....

# 361
she_moto ,за кого става въпрос,незнам ,че  е стоматолог.
kpucu86 ,защо се налага снимка?Преди 3 години ми вадиха пак мъдрец,защото ме болеше,но без снимка,само с лека упойка.

# 362
Пепи, за мен става въпрос Wink Принципно при всяко вадене на зъб се налага снимка, особено при мъдреците, защото те са с мн по различна и непредвидима анатомия от останалите зъби. И това, че един е изваден без проблем никога не означава, че и с другия ще е така... Много колеги работят и без снимки, но това е риск, който предприемат, обикновено поради желанието да "спестят" време и средства на пациента... И все пак ти казвам как стоят нещата  в общия случай, по принцип.... а най- правилна преценка се прави след клиничния преглед. За това те съветвам да отидеш да те видят и да се прецени дали изобщо е за вадене. Може да има нужда просто от пломбичка или лечение Simple Smile Мисли позитивно  Peace

# 363
Vanesska, хич не им се впечатлявай на другите хора, особено пък на майката на бившия ти. Теглиш по една и толкова. На мен ми казваха най-малоумни неща като започнахме ин витрото, като на върха в класацията е: Е, нищо, че е ин витро, нали пак ще си е ваше. hahaha Joy Ми, на кой да е?!? На комшията ли?!?! После като казвах, че искам да родя нормално всички ми казваха, че съм луда, как ще родя две бебета. След това като се разбра, че няма да стане нормално се скъсаха всички да ми искат обяснение защо ще правим секцио. И за кърменето се опитват да ми дават насоки. Но....аз имам вече избирателна пропускливост и не чувам. Така ми е добре. Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 364
VeZzY честито щастие! Да сте живи и здрави и да си се радвате взаимно!
Аз много се вълувам за утре. Чудя се какви дрешки освен костюмчето за изписване да взема, та ще нося всичко пък както го облекат: чорапки, ританки, боди костюмче, космонавтче, одеало... Whistling

За ваденето на зъб да споделя и аз. В началото на 8-ми ми вадиха. По мое желание без да правим снимка. Сега обаче усещам,ч е част от едната стена на зъба е останала във венеца и ми боцка. Все още не създава проблеми, но ще трябва да се цепи зарастналия венец, за да се извади останалото парченце. Въпреки всичко не съжалявам, че не направих тогава снимка.

# 365
  • София
 doh Малиии,ТАНЧЕ, толкова малоумен народ има,че....... smile3538 
"Нищо,вика,че е ин витро,пак ще си е ваше" smile3511

# 366
Скъпи мами, добър вечер... - хм..то вече си е тъмна нощ,ама карай  Mr. Green
Досега ви четох, не остана мн.време да споделям.. исках само да кажа,че партито ми ( baby shower-a)  днес мина повече от страхотно.... мн.смях, закачки, почувствах се страхотно..хапнахме, пийнахме..оказа се, че бая сме надценили гостенките и почти нищо не успяха да изядат от сложеното по масите.... а имаше и допълнително нагласено в хладилника...но... важното е изобилие да има....и да се усеща  Peace
Получих си страхотните подаръци, които най-мн.исках и които бяха разкошно опаковани, което винаги мн.радва естетическото у мен  Heart Eyes
Слагам ви тук 1-2 сники..... повече можете да видите във ФБ профила ми Peace
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151193321540335.80561 … 660334&type=1

# 367
  • София
Леле, Танита, а аз съм седнала да се оплаквам.  Joy Май избирателното слушане е най-доброто лечение.  Wink
 Тази вечер пак ще се будува, ама то вече и свикнах, тъй че на заспалите - сладки сънища.

# 368
primavista 7   страхотно парти мила ,аз нямах сили да си организирам мое ...

# 369
Добро утро!На раждащите днес ,стискам палци ,всичко да мине нормално!
Още снощи ме отпусна зъба,днес ще всимавам какво ям,и мъжът ми като почива ще отидем на зъболекар/сигурно утре/,че тук в Аксаково нашия е отпуска.
Тази нощ пак ставах на всеки част до тоалетната,а снощи нищо не съм пила.Бебето доста ми подпира.Нямам търпение вече да се ражда,защо не иска,дали му е студено навън?

# 370
Добро утро!И аз стискам палци за здрави дракончета и леко раждане на днешните ни родилки! Peace
Пък аз съм болна. Cry
Пепче,тъкмо щях да питам как си и ти се разписа преди мен. Hug
Танитка,пиши и ти как си. Peace
Прятен ден от мен. Peace

# 371
Добро утро и от мен Simple SmileАз пък съм будна от 5:30 ...нещо не мога да спя напоследък.Тоалетна през час-два,въртя се и няма и няма спане newsm78.После пък като огладнях и взе да ми наддава вой корема и трябваше да се става Simple Smile Искам вече да се ражда  Hug

# 372
  • Sofia
Трябваше да ходя в 10,00 за кръвна картина и хормони. Познайте какво беше първото, което направих в полубудно състояние както обикновенно ..врътнах си едно кафенце с мляко и парче бисквитена торта Crazy
Всичко отече...

# 373
Добрютру  Simple Smile Ние още сме си 3 в1....твърде трудно и тежко, но се справям. Продължавам да ходя през ден на тонове и на доплер, пия си лекарствата и все повече не си намирам място и не издържам нищо. Но само бебоците да покротуват още малко, аз някак си ще изтърпя. Утре вероятно ще ми назначат дата за секциото, което сигурно ще е другата седмица. И бавно и славно пропълзява друг вид паника....
Стискам палци на всички!

# 374
добро утро и от мен.будувам от 06,00 но чак сега се включвам,нещо нямам сили за нищо,добре че бебока е послушна.толкова много неща има за правене ....ИСКАМ ДА РАЖДАМММММММММММММММММ

Общи условия

Активация на акаунт