Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните преживявания, обсъдени по време на дискусията?
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните преживявания, обсъдени по време на дискусията?
-
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането?
-
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с бременността?
-
Какви са различните мнения относно лекарската намеса по време на раждане?
Принципно при всяко вадене на зъб се налага снимка, особено при мъдреците, защото те са с мн по различна и непредвидима анатомия от останалите зъби. И това, че един е изваден без проблем никога не означава, че и с другия ще е така... Много колеги работят и без снимки, но това е риск, който предприемат, обикновено поради желанието да "спестят" време и средства на пациента... И все пак ти казвам как стоят нещата в общия случай, по принцип.... а най- правилна преценка се прави след клиничния преглед. За това те съветвам да отидеш да те видят и да се прецени дали изобщо е за вадене. Може да има нужда просто от пломбичка или лечение
Мисли позитивно
Ми, на кой да е?!? На комшията ли?!?! После като казвах, че искам да родя нормално всички ми казваха, че съм луда, как ще родя две бебета. След това като се разбра, че няма да стане нормално се скъсаха всички да ми искат обяснение защо ще правим секцио. И за кърменето се опитват да ми дават насоки. Но....аз имам вече избирателна пропускливост и не чувам. Така ми е добре.
Малиии,

.После пък като огладнях и взе да ми наддава вой корема и трябваше да се става