Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните преживявания, обсъдени по време на дискусията?
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните преживявания, обсъдени по време на дискусията?
-
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането?
-
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с бременността?
-
Какви са различните мнения относно лекарската намеса по време на раждане?

Разходка със системата, пукане на мехура с шишче, ако се е заинатил, епизиотомия или перинеотомия /при нужда, ама то си има

и да гледам променящото се небе навън.
честито завръщане и да крепнат мъничетата !
Обещавам ти страхотна храна от мен и зрелищна заря в твоя чест от тати 

- НАСТРЪХВАМ.....
Звучи скоро като дата, но дните са бая. Божа работа
Дано всички притеснения са останали назад и Александър да расте и ви радва
Точно тази сутрин се събуждам и си мисля,че нямаме още родила варненка, и ...ето ти изненада
да са живи и здрави ! Аз днес съм на ЖК и нямам търпение да разбера дали ще се раждаме скоро ... а бе всяка вечер съм с контракции ... с всеки ден стават с по няколко повече и някои по- болезнени и това е ...Отностно раждането ,аз нямам претенции смисъл че искам като отида там колкото се може по-бързо да родя . Искаше ми се упойка само ама съм алергична и май няма да стане , ама каквото такова. Единствено мисля до последно да си стоя у нас , обаче пък от друга страна като незнам какво да очаквам ще се чудя сега ли да тръгвам ,,, кога ли ?