Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Лоша работа е това да нямаш работа ...

luda , ако трябва ще продаваш , срамна работа няма . Peace

Аиша , това , че веднага си сменя настроението и те обижда , трябва да ти говори много .
Не съм оптимист за такива отношения . Peace

luda , моите съболезнования ... Flowers Rose Flowers Rose
Прегръщам те ! Hug Hug
Ще премине и този период , сега е нормално да си тъжна .
Да сте живи и здрави , ще се справиш ! Hug

# 31
  • София
 Hug мила луда,
мога единствено да поднеса моите най-искрени съболезнования  Hug  Flowers Rose

Казвай къде са тия дюнери, аз скоро приключвам диетата и ще си влезна в 3те месеца почивка, да идвам да си купувам, че те ми липсват най-много  Embarassed

# 32
Луда, приеми моите съболезнования Hug
Дано работата потръгне и да се успокоиш.

# 33
Furia ,

Много сладки тези твоите бонбончета , бе ! Heart Eyes
Хубава мама - хубави деца ! Hug

И на  luda  и на Аиша пожелавам най-скоро да имат работа ! Hug

# 34
Тъй, тъй, значи мама Фурия убавица и затуй красиви й били децата. А моята не приличала на мене Crossing Arms

# 35
Luda,моите сьболезнования!
Щом имате бизнес,защо не се опиташ да работиш  за себе си ,така поне няма да се налага да давате заплата на други хора,не че знам точно какво е положението,но си мисля ,че би било най-разумно..,все пак ти си знаеш.
Аз вече се изнерям ужасно много ,тьй като живеем на квартира с моя нов господин и детето,но освен това има и един преиятел при нас ,с когото си делим наема и това ужасно ме изнервя,мразя други хора покрай мен Twisted Evil,но за сега така ще е ...

# 36
Тъй, тъй, значи мама Фурия убавица и затуй красиви й били децата. А моята не приличала на мене Crossing Arms

Айде пак !  Joy
Много си тънкообидна ! Ми не прилича на теб изобщо детето пък ! Crossing Arms
Не, че ти не си хубава ! Heart Eyes
Щом те обичам , значи те харесвам ! Heart Eyes

# 37
  • в моя свят на мир и любов
Hug мила луда,
мога единствено да поднеса моите най-искрени съболезнования  Hug  Flowers Rose

Казвай къде са тия дюнери, аз скоро приключвам диетата и ще си влезна в 3те месеца почивка, да идвам да си купувам, че те ми липсват най-много  Embarassed

Дюнерите и Бургерите са едни от най-хубавите и богатите, които аз някога съм опитвала. Има дори на порция, така, както съм виждала да се продават в Турция - напълва се една чиния с всичко, неразмесено и отгоре се слага арабска питка. Продуктите са качествени и се доставят всеки ден,месото не е тлъсто и мазно, а дюнерджията го бива.
Дюнерджийницата се намира на колелото на Руски паметник, в локалното платно, в посока към бул. Христо Ботев, от лявата страна /погледнато откъм Руски паметник/. Точно срещу него има спирка, а до него някакво златарско ателие.
По принцип има постоянни клиенти, но искам да разнообразя менюто, за да привлека и нови. Обаче все ме влече към някакви здравословни салати, а те не се връзват с дюнера  Thinking

# 38
  • София
Happy благодаря , добре че не приличат на БНДто. То аз трудно те видях, добре че малката ти сладурка сложила едни снимка, ама там май си с БНДто или се бъркам Rolling Eyes.

Пепи, па ти да беше сложила една снимка и отдолу да пише "Ето това съм аз" Рових, рових  Embarassed, ама пак не разбрах коя си  Embarassed

Да си намирате работа бързо  babydust7, знам какво е без, то и аз съм под наем, и ако не преведат заплата на време, знам ли, ама да не чува дявол  Praynig

Мак, много хубав сервиз, така като гледам чашите ти са малко  hahaha, повече трябва, повече  Mr. Green.

Luda, а дояде ми се  Crazy, непременно ще мина след 30 януари. Не сте ми много близо до работата, ама за такива дюнери, ще се жертвам да разкърша малко мускулите  Laughing, а защо пък да не се врзват салатите към дюнерите ?

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:31 от Furia

# 39
luda, съболезнования и от мен Hug

Айде римите пак се заобичаха в ефир  hahaha

# 40
Луда, ми то затова нямате печалба. Сигурно са по-скъпи от другите, който се правят по-възможно най-икономичния начин, за да са и по - евтини.

Фурийке, с Хепито сте ми големи шматки. И тя гледала, гледала, па накрая ми вика, ти коя си hahaha
Ей сега ще сложа на стената една снимка, па белким ме забележиш, не съм толкова миниатюрна Joy

Макче, прочетох го с кеф  Laughing

Хепи, достатъчно беше да кажеш - Ми и тя Пепина хубавица, макар, че на щерка си по нищо не прилича Joy

# 41
Happy благодаря , добре че не приличат на БНДто. То аз трудно те видях, добре че малката ти сладурка сложила едни снимка, ама там май си с БНДто или се бъркам Rolling Eyes.

Не бъркаш , БНД е ! Mr. Green
Лятото ни беше поканил на гости ! Grinning

# 42
Макче, прочетох го с кеф  Laughing

Хепи, достатъчно беше да кажеш - Ми и тя Пепина хубавица, макар, че на щерка си по нищо не прилича Joy

Макче и аз  ! Hug

Хубавица си , Пепи ! Hug

# 43
Хепи, ама как любовно те прегърнал hahaha

# 44
Хепи, ама как любовно те прегърнал hahaha

Ми обича ме човека ! Mr. Green

hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт