Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Момичете-кокичета  Simple Smile   bouquet
При нас е навяло половин педя сняг и на закритата тераса... Суша пелени по радиаторите.

Между другото, доста "двуметрови" си четат редовно - има си случаи, от дъжд на вятър. Но Пепина поне е приказливка, го е предразположила да се раздава от сърце...

Хайде на обяд, диети  smile3516 Обичам да ям, не обичам да диетувам...

# 691
Аз с чорапи не мога да спя. На скоро бях изстинала и си киснах краката в гореща вода, та после ми се наложи да обуя чорапи ... е, няма толкова неприятно нещо. След 1 час въртене в опит да заспя не издържах и събух чорапите. Момъка пък не може да заспи, ако краката са му завити. Явно всичко е въпрос на навик  Peace
Аз днес ви оставих гладни, не сколасах с обяда, че имах много работа. Дано не ми се сърдите много   bouquet  

# 692
Фал, надявам се, нямаш много против мене Peace Сезонът е такъв, че си стоя повече вътре, като стане малко по-топло и ще си отдъхнете от мен..

Голяма болка е преживяла Вихра, съжалявам, ама не мога да разбера жените, които са на мястото на Ирина, как ще бъдат щастливи след като толкова мъка и болка са причинили, на толкова много хора cry И с какво самочувствие се показва по телевизията, ами влюбили се, е..х му и любовта бе Twisted Evil

# 693
  • София
Ха, добър ви, снежен ден! Аз май малко се олях в желанията за сняг към вселената  Embarassed Embarassed Embarassed newsm78
Пепи, надявам се да имате ток и вода..сигурно е голяма снеготия при вас.
Мерси, мерси за снимката с басейна насред леда  Wink Wink Wink

Викате да се спи с чорапета...Аз преди живеех в жилище на последен етаж и без парно...Е, имало е случаи в хола да е 11 градуса и няма стопляне...Тогава съм спала и с чорапки...А дребната беше много малка и спеше с вълнени елечета...И като се преместихме не можех да я убедя да ги махне  Joy Joy Joy
Ама чак без пижама зимата не мога да спя..лятото - да, макар че като надуя климатика си правя студ  Joy Joy Joy
Рекоха, че днес цял ден Снежната кралица ще се вихри...Отиваме следобед да правим снежни ангели и снежни човеци с девойката Hug

# 694
Ха, добър ви, снежен ден! Аз май малко се олях в желанията за сняг към вселената  Embarassed Embarassed Embarassed newsm78
Пепи, надявам се да имате ток и вода..сигурно е голяма снеготия при вас.
Мерси, мерси за снимката с басейна насред леда  Wink Wink Wink

А моята къща ( за теб ) във ФБ видя ли я ? Wink Wink Wink

# 695
Ама, Хепи кви са тия къщи дето за Морг ги правиш?!? За мене нищо Twisted Evil
Ще ви направя клипче да видите за какъв ужас говоря.Навън е толкова бяло, че нищо не се вижда Twisted Evil

# 696
  • София
Хепи, благодаря от сърце..къщата е страхотна...моята мечта! Не знам дали можете да я видите...
Аз също след малко ще снимам какво се вижда от балкона..толкова е красиво и бяло! Добре, че съм си вкъщи, иначе придвижването из града сигурно е кошмар! Кучето беше щастливо да се навре във всички преспи, а в междублоковото има сняг до ушите  Wink Wink Wink

Пепи, къде ги видя тея терзания Вихърови? И тя не е кротка и мирна, не я гледай такава...голяма бръмчалка била и тя...

# 697
  • виртуално

наистина попрекали малко, но явно желанията ти се изпълняват (ама стига толкова)
сега гледам към небето и чакам принцопада .....

# 698
# 699
Ама, Хепи кви са тия къщи дето за Морг ги правиш?!? За мене нищо Twisted Evil

Как да ти предложа такава къща , нали ще ме разлюбиш на секундата ! Blush Тя е ледена ! Sunglasses
За теб Бора Бора , мила ! Heart Eyes

Ето

П.П. Аз я виждам , Пепи ! Peace

# 700
  • виртуално
Пепи, ето я къщичката
имам чувството, че има още 1 етаж затрупан под снега

# 701
Ауууу, страхотия, иначе на снимка е екстра, ама само отдалече Peace

# 702
  • София
Да спра малко с мечтите за снега..да почна за принцопада да мисля? Не е зле, не е зле...почвам Laughing Laughing Laughing

# 703
  • София
За всички, които мечтаят за лято и слънце - най вече за Хепи и Пепи:

лятна мечта

# 704
Хепи, надмина очакванията ми. Аз и той на плажа.  Heart Eyes Той е шоколадов, пък и сенка ми прави Blush

Общи условия

Активация на акаунт