Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Хепи, надмина очакванията ми. Аз и той на плажа.  Heart Eyes Той е шоколадов, пък и сенка ми прави Blush
Ама с тея палмички по главата...той като бог го раздава направо  Wink Wink Wink Да не е това двуметровия  Embarassed Embarassed Embarassed

# 706

Нещо не мога да разбера къде да гледам, а уж не съм блондинка  newsm78

# 707
  • София
Хепито ми беше пратила една сладурска къща, цялата в сняг и Пепи не я виждаше. После Рапунцел я метна тук - малко по-нагоре можеш да я видиш. Нали аз съм почитателка на зимата и снега Laughing

А ето какво се вижда от моя балкон с днешна дата: красота  и  още красота  Wink Wink Wink

# 708
Аз мислех, че това от линка е къщата на Пепи, нали по-нагоре писа, че ще направи клипче  Crazy

...иначе сме добре, за 3-4 дена опукахме една тема от 50 стр. , Хепи, мила, подготвяй новата  Hug

# 709
Макче, туй са предаванията с Вихра Peace

Морг, то при вас нема снег  hahaha

# 710
  • София
 Joy Joy Joy Joy Каква яка каша. Линкът е за Вихра - оназ дет прави сеир из Нова ТВ дет се развежда, пък не се развежда и т.н.
А иначе снимките на любими къщи и места - видни са по-нагоре Wink Wink Wink
Пепи чакаме да направи клипче за обстановката при тях...аз и завидим тайно за големия и чист сняг..ама айде  Wink Wink Wink

# 711
ВдЕнах Пепи, ама малко късно . Нали знаеш, малко да имаш, ама навреме да ти дойде ....е, аз се изложих  Laughing

# 712
Опитах се да ви направя клипче, нищо че снега влезе вътре Twisted Evil Малко по-късно ще се опитам да го кача във фейса.

# 713
  • София
Ами да - само по тениска и бельо.

и аз така 365 дни в годината  Whistling

# 714

ти не спиш сама , имаш кой да те топли  Whistling

# 715
  • София

ти не спиш сама , имаш кой да те топли  Whistling
А напротив аз него топля, той е много зиморничев, иска да спи с по 3 одеала + долнище на анцунг, пижамата не му топли  newsm78. А аз съм свикнала с 1 одеало и с блуза и бельо.

# 716
Та, нали е грък Grinning

# 717
  • София

Не мога да заспя с голи крачонки...студено ми е...освен лятото в жегите, ама тогава пък климатика.....
Ако съм по тениска и бельо означава, че наблизо има момък и скоро ще съм по без тях.... Wink Embarassed Embarassed

# 718
Хепи, надмина очакванията ми. Аз и той на плажа.  Heart Eyes Той е шоколадов, пък и сенка ми прави Blush

Видя ли , че и теб те обичам ! Heart Eyes
Ти си знаеш , де ! Wink

Морги , мерси , мила , много е красиво - морския пейзаж имам предвид !  bouquet
А другото да не е на Лори училището ? Thinking Що ли пък на училище ми заприлича ? newsm78

...иначе сме добре, за 3-4 дена опукахме една тема от 50 стр. , Хепи, мила, подготвяй новата  Hug

И аз това гледам , че много бързо я изписахме тая тема ! hahaha Joy

# 719
Моооорг, внимавай, видех че двуметровия шпионира, да не ти излезе късмета hahaha

Макар, че сега проверих, това не е същия двуметров, ей нападнаха ни Joy

Общи условия

Активация на акаунт