Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Хепиииита, за теб знам  newsm51 newsm51 newsm51

Виде ли замалко да ми се уреди работата с негрите, ама страх ме хвана....
Да ти се оплача още, че и токът беше спрял през нощта, та спах завита през глава cold

Имам един колега , казва , че жена му била толкова зиморничава , че спяла с шапка , шал и ръкавици ! hahaha Joy Joy

Пепи , понеже много те обичам , вчера мислех да те каня у нас , да те оттърва от този сняг , ама то и нас ни затрупа ... Twisted Evil
И кой е този двуметровия , дето се беше загрижил за твоите желания ? newsm78

# 676
Хепи, аз спя с чорапи, до шал,шапка и ръкавици не съм стигнала, ама като гледам тука може и до тях да стигна:twisted:

Мъж ми стигнал до центъра hahaha Добре, че някаква машина го издърпала, ама накрая и тя закъсала ooooh! Сега го чакам да идва да се преоблича, че е прогизнал Cry

Ти хубаво ще ме поканиш у вас, ама аз и да искам не мога да дойда Tired Face

Не го знам, тоз двуметровия кой е, няма публикации, регистриран е 2010. Явно оглежда и се пробва, ама тихо да не види и пак да ми се яви... Close

# 677
  • София
Винаги можеш да помолиш модератор да го погледне

Пепи, пиши ми моля те къде си  Hug

# 678
И аз спя с чорапки , Пепи ! Heart Eyes

# 679
Как спите с чорапи бе хора?! Аз откачам ако съм навлечена. Малката също съм я научила да спи леко облечена.

# 680
  • в моя свят на мир и любов
Навън не спира да вали. Видяло се, че и довечера ще се ходи с шейната за децата.
За първи път се радвам, че не съм на работа.

ПП: на Андрея й тече по малко кръв от носа. Чудя се дали не е от витамините, които й дадох по погрешка и доста ги предозирах.

# 681
Как спите с чорапи бе хора?! Аз откачам ако съм навлечена. Малката също съм я научила да спи леко облечена.

Ооо , и Деси спи с чорапи ! Crazy
Иначе не е зиморничава като мен , не се навлича , но чорапите са задължителни ! Wink

# 682
До скоро и лятото спях с чорапи и пижама с ръкави и крачоли Peace Вече махнах чорапите, но одеалото е задължително!

# 683
Пепи, кажи на мъжа ти да те топли повече, какви са тия пижами.  Mr. Green

# 684
 Joy

Е, не ми казвай, че и зимно време спиш без пижама Shocked

# 685
Ами да - само по тениска и бельо.

# 686
Joy

Е, не ми казвай, че и зимно време спиш без пижама Shocked

Аз не само с пижама , ами и жилетка понякога слагам ! Rolling Eyes
Обаче си купих едни поларени одеялца - няма такава топлина просто ! Heart Eyes
Обзаведохме се всички в къщи , Деси даже има 2 , слагам си го първо него , после още едно одеяло в торба и съм като в дядовата ръкавичка , толкова е топло с поларенкото . Чорапите ги събувам малко преди да заспя ! Wink

# 687
Абе уж в спалнята се държи много топло, че детенцето си е до мен, печката е на макс. Ама не мога да си представя как ще легна по блуза и гащи. Аз ако забравя да си сложа чорапите и не мога да заспя. Виж с мъжа ми все се караме, на него му е топло и само мрънка, ама вече почва да привиква, преди беше по-лошо.
Явно повече сте калени, аз се къпя с вряла вода, а пък мъж ми с хладка.

# 688
За къпането - ние сме обратно .
Аз се къпя с по-умерено топла вода , а Деси - с гореща ! Twisted Evil
Тя пък и в топлите дни спи с чорапи , просто навик ! Crazy

# 689
Значи повече си приличам с Деската Heart Eyes

Аз сега ще си пусна предаването дето Вихра си захвърлила булчинската рокля, нещо се била разголила hahaha

Общи условия

Активация на акаунт