Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Не от София.
МММ...ако го повредя нещо, ти ще го оправиш Laughing
Но аз си имам едно единствено изискване, пък твоя май не отговаря- колко яйца има? Mr. Green

М,ай ся -колко яйца..Тя,Морганата си няма друга работа,само да ни наблъска в главата непостижими цели  Crossing Arms

Фифи  newsm51 Не знам ко се кахъриш, дочух, че на твоето мъжле прякорът му е "Боздугана" hahaha Трудно ша се повреди, давай го без да му мислиш Mr. Green

Еййй...ши тъ резна от ФБ аз,маймунооо... Joy
Обаче пък добре,че се обади,щото сега се светнах,че моето момче освен боздуган,пишеше и нещо за 7 кила топки..Ми значи отговаря?!? Flutter
Даниииии.....чу ли,бе..моят е твоят човек!  Joy

Ще ни насмете Фиони , тя още не се е освестила , а довечера пак е на пилона ! newsm08

Хепи,никой не насмитам!Още ви обичам  Heart Eyes

# 586
Пепи, ето ти още един да си го гледаш:http://cdn.madamenoire.com/wp-content/uploads/2011/06/royce.jpg

# 587
  • Не от София.
Хепи, мъж ми доста работи, не е като на Фифи, та често оставам на сухо hahaha
Бреййй...то аз направо за завиждане станах  Crazy

# 588
Хепи, мъж ми доста работи, не е като на Фифи, та често оставам на сухо hahaha

Намери един такъв и за мен , нали си ми приятелка !  bouquet
Той да си работи , колкото си иска , не ме бърка и не ми пречи да съм на сухо , важното е пари да носи ! Wink Wink Wink
Даже е по-добре да го няма , така ще ми е по-спокойно ! Hug

kalinchita , тиймбилдингите са хубаво нещо ! Heart Eyes

Ооо , Фиф , добро утро ! Grinning

# 589
  • Не от София.
Хепи, то роман трябва да напиша.
Ами такъв е, побърквал е навремето майка си и баща си, изчезвал е за по 3-4м. без да го знаят къде е, метълски купони, има 11 татуировки, понякога пътува на автостоп, изобщо човек, неподвластен на нормите на обществото, странен и различен е. С мен не се държи така, явно вече е улегнал на 35 год. е, ама то характера си е характер, притеснявам се да не го пернат пак лудите и да хване пътя  Thinking
Макче,ти сериозни цели с него поставяла ли си?Щото ако не-да не го мислиш и само да се кефиш на срещите...

# 590

Пепииии , този трябва да ти хареса , според мен ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 591
  • Не от София.
Ооо , Фиф , добро утро ! Grinning
Вярно,беее.. ooooh! Да се таковам в селската принцеса  ooooh! Все забравям.

Добро утро,народе мой! bowuu

# 592
Абе мисля го да ти кажа  Thinking
Има много положителни качества, чувствам се добре с него. Радвам се, че не започнах връзката си с него влюбена в него, и мога трезва да видя недостатъците му. Мисля, че се е "находил" на младини и сега определени си е седнал на д-то, даже на кръчма не мога да го замъкна .... надувала му се била главата ... пък на мен ми се беснееее, даже и на диско ми се ходи  Embarassed

# 593
Joy Имаше едно предаване по нова и там едно магаре използваше това обръщение.  hahaha

Калинчита, мерси за момъка, но аз вече съм Флюбена, уж само за веднъж го исках, ама каква стана тя Blush

Хепиии, ми то на тебе банкомат по-добра работа ще ти свърши. Не приказва, не яде, само да е пълен Mr. Green

Фиф, нема да ме резкаш, молим ти се. Ама верно, че на мъжо ти и топките му бяха тежки hahaha

# 594
  • Не от София.
Фиф, нема да ме резкаш, молим ти се. Ама верно, че на мъжо ти и топките му бяха тежки hahaha
Нема,само плаша../онуй за магарето не съм го прочела  Crossing Arms /
Ще се сетиш ти за топките-питаш ли к`во е да те лазят с боздуган и 7 кила топки  ooooh!

Абе мисля го да ти кажа  Thinking
Има много положителни качества, чувствам се добре с него. Радвам се, че не започнах връзката си с него влюбена в него, и мога трезва да видя недостатъците му. Мисля, че се е "находил" на младини и сега определени си е седнал на д-то, даже на кръчма не мога да го замъкна .... надувала му се била главата ... пък на мен ми се беснееее, даже и на диско ми се ходи  Embarassed
Макче,сама пишеш,че се е находил-значи става ...на дискотека ще ходиш с Пепината-нейния мъж нали отсъствал много...сигурно и на нея погледа й е все навън  Joy

# 595
Фионке, то хубаво, ама с Пепи сме на двата края на България, как ще стане кълченето не знам  Laughing

# 596
  • Не от София.
Фионке, то хубаво, ама с Пепи сме на двата края на България, как ще стане кълченето не знам  Laughing
Уф,да беее...ми аз съм ти мааалко по-близо,заповядай да се кълчим заедно  bowuu И Хепито е наоколо...ще заформим купона.Па тия гладни кокошки като чуят купон-ще заидват от всички краища на България  hahaha

# 597
Фионо, ма, мъж ми не отсъства хич, като дупе и гащи сме с него, все около мене пърха. Ама ей на, дойде ли време за гуши и вече заспал Crossing Arms

Как е кученцето?

Щом е за дискотеката ще дойда пък и аз, кво като съм далече, ще се пиша командировка #Cussing out

Моооорг, отново ме затрупва Cry

Хепиии, де си бе newsm78

Ауууу

# 598
  • София
Ха, добър ден! И честит ви як сняг! Пепиии, изгоре с новите снимки ...а и с този сняг, как си, мила?
Фионка, поздравила си народа, гледам? Да не го мисля Joy Joy Joy Ама и твоята не е лесна с боздугани иседем кила  Embarassed Embarassed Embarassed
Хепи, и аз искам такъв дет е като банкомат, ама и да изФърГа и боклука..ма не давали ooooh!
Макче, момъка ти не иска в дискотека...понеже както разбирам е уважаващ себе си метъл...Ще го водиш да друсне една кършенка? И да хване мускулна треска на ушетата? Embarassed Embarassed Embarassed
Калинчита, викаш тиймбилдинг..аз от тез мероприятия изчезвамх панически под риск за резване на пари....Само кога бяха в чужбинско ходех, ама пак ми идеха в повече коУежките.... ooooh! ooooh! ooooh!

Ама снега е суууупер днес! Hug Hug Hug

# 599
  • Не от София.
Фионо, ма, мъж ми не отсъства хич, като дупе и гащи сме с него, все около мене пърха. Ама ей на, дойде ли време за гуши и вече заспал Crossing Arms
Как е кученцето?
Щом е за дискотеката ще дойда пък и аз, кво като съм далече, ще се пиша командировка #Cussing out
М,да ти имам заспалия мъж..спри да го прехранваш на вечеря и да видиш как ще е оцъклен и ще те чака в леглото...да те изяде  Joy
Кучката..тъкмо решихме,че се оправя..и снощи пак се разквича.. Confused Ще я водим на контролен другата седмица,пък да видим кво ще кажат..

П.П...Пепинке,аз съм много зле-той моят изобщо не я водил в оная спорната клиника-отсъствал човека,който ни трябвал.В друга клиника я прегледали-Университетска ли каза... newsm78 Мноо съм неориентирана,честно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт