Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Оххх, Морг не мога за друго да мисля, все тоз тъмен момък ми е в съзнанието, направо уцели в десятката  Two Hearts

А ти виде ли какво съм ви пуснАла, все ме подминаваш  smile3515

Зле съм, зле съм, с мъка го гледам през прозореца как се сипе Cry

# 601
  • Не от София.
Ама снега е суууупер днес! Hug Hug Hug
Де го тоя сняг,бе хораааа....при нас само дъжд вали  #Cussing out
В този ред на мисли- утре кака ви...т.е. принцесата набива към Боровец,на ски,тъкмо ми почина дупето от предните падания.
Пепино,виде ли,мааа..ти от сняг ревеш,аз колко километра ще пропътувам за него...несправедлив свят,ейййй...  ooooh!

Морги
,моят фърля боклука,ама не е банкомат  Crossing Arms

# 602
Фифи, аз на моя хич не му готвя, добре, че е той та да хапна и аз нещо готвено Embarassed Не ми е направил кухнята още и затова нищо не правя. Та не е от храната, казвам ти...

Ама и ти си една заспа, не знаеш къде ти водят кучето hahaha

Всички за сняг ревете, ама то хубаво да го видиш за ден, два, ама не и за повече.

Той твоя на кафенце те кани, ама ти плащаш:hahaha:

# 603
  • Не от София.
Той твоя на кафенце те кани, ама ти плащаш:hahaha:
Аааа...не още-човекът вади запаси  Wink
Като свършат-поемам аз,няма как....семейство е туй-в добро и лошо...дъра-дъра... Joy

# 604
Дано ме огрее скоро, че през април ще чукна една година без секс Sad
Ейй стегни  се малко и изчаткай някой младеж Heart Eyes, пък пак си чакай сериозния Simple Smile

# 605
  • София
Фионка, само за фъргане на боклук ако ще да е...то и на БНД сега му го връчвам. Като иде да види дребса и на тръгване - аре с торбичката....Та болката ми е по-скоро - банкомат някой... Grinning Grinning
Пепи, аз таз кЪртинка съм си я кичнала във ФБ преди няколко дни...Навремето разказ имаше такъв по въпроса...дет момъка накрая чак разбрал, че си тръгнал от дискотеката с травестит Wink Wink

Фиф, викаш ски да караш - ФнимаФай, молим те....да се върнеш със сичкото крайници здрави! Аз на таквоз дърво без корен не се качвам....Вярна на старата максима, че понеже живея до планината ски не карам...Нещо като морските чеда дет не могат да плуват Joy Joy Joy

Аре, бе сички готвите..Метнете нещо, че кака..ааа учинайка ви Морг не го обича това..плииийз Praynig

# 606
Ейй стегни  се малко и изчаткай някой младеж Heart Eyes, пък пак си чакай сериозния Simple Smile
Даниелка, аз другия месец правя две години. Нема страшно, първите две години са по-трудни после се свиква. afwitch

# 607
  • София

">#![/video]

# 608
Даниелка, аз другия месец правя две години. Нема страшно, първите две години са по-трудни после се свиква. afwitch

Вие пък що ги броите ? hahaha

Ей , много работа днес , много чудо ! Twisted Evil
И един хубавец , като ми звъни през обедната почивка , че ми карал нещо си , да го приема .
Ми добре , ама аз съм в почивка . #2gunfire #2gunfire
Той щял да чака , бил се паркирал еди къде си . ooooh!
Пък то , това място е съвсем близо до моя офис , та викам , чакай да го видя какво толкова препира . не за друго , ами беше куриер , пък те все много бързат! #Cussing out
Излизам да го търся - няма никой , звъня му аз , да го питам къде е , там бил , до знак , един определен . отивам до въпросния знак - пак никой !  Crazy
Търся охраната , да вдигам скандал  #2gunfire #2gunfire, що ми ги пускат в обедната почивка - те хал хабер си нямат , такава фирма не била влизала изобщо . Голямо издирване падна , хеле накрая се  сетих да го питам в кой град е  Blush и какво мислите - в Плевен бил човека ! hahaha Joy Joy Joy

Ами казвам , щом си Плевен , стой си там , аз съм в Пловдив ! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 609
Морг , и аз не готвя , бе ! Hug
Ама да ви кажа , като живеехме с БНД , заради него доста сносно се бях научила да готвя .  bowuu
Обаче като се изнесе , бързо ми секна мерака ! Sunglasses

И аз не искам да хвърля боклука ! Grinning Мога и сама ! Grinning
Важното е да е платежоспособен и по-малко да ми се мотае наоколо ! Joy Joy Joy

# 610
ЗдравейтИ  bouquet
kalinchita като по-млада имам доста дълъг период на сушинка, но тогава детето беше бебе, не съм се и сещала за лИбоФ. Ама сега, в тая христова възраст, здраво ме пердаши хормона понякога.
Много сте изписали, вдигнахте ми настроението. Peace

# 611
Абе и мен, ама нещо все още не ми стиска.

# 612
  • София
Хепи, ама то и аз мога да готвя сносно. Още преди БНД се бях научила. По едно време на една вила спрятахме люти купони и там кака-учинайка се изявяваше...умерено....Ама никак не обичам просто...и немам нерви...А и дребната е толкова капризна, че по-добре без много експерименти Wink

Дани, тежко е твоето с христовата възраст...И кака-учинайка тогава се беше  развихрила...аз някъде като направих 30 и побеснях...Ама като минеш 40-те става по-лесно Grinning Grinning Grinning

Хайде на работните  Hug Hug Hug и да не объркват горките куриери и да ги чакат в други градове...че в тоя сняг...нерде ЯмбУл, нерде Стамбул hahaha hahaha

# 613
  • в моя свят на мир и любов
Леле, аз пък като съм в депресия и с повечко килограми, хич желание нямам, пък все ми звънят от тук оттам, не мога да насмогна дето се вика.  bowuu

От неделя съм вдигнала мерника на децата,  само фуча или мълча като пън. Оставила съм ги сами да се обличат, събличат, приготвят. Сигурна съм, че повече няма и да им хрумне да не ме слушат. Twisted Evil
Днес, обаче за мое съжаление Елисаветка си е контузила врата по физическо и забравих да й сърдя. Госпожата й вдигна врява до небето в тревогата си за нея. Уговори ми час за лекар и ме накара да я водя чак в Пирогов. Както и да е, лошо няма, правиха й снимка, всичко е ОК, само разтегнати сухожилия и мускули. Обаче практиката сега е да се носи задължително яка около врата за обездвижване, много се смях.
Андрея пък кашля цяла нощ и два пъти ставах да й давам сироп, на сутринта погледнах шишето и се оказа че не е баш сиропа за кашлицата Laughing

# 614
Luda , внимавай , мила , да не натровиш детето ! Tired

Общи условия

Активация на акаунт