Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Съдбата за втори път ги срещна....Как се казва този младеж...Героя му...
Орхан....

# 106
Жената, която звъни на Бурак майка му ли е....В нейната къща е живяла майката на Букет и Аслъ....
Да, пита го..къде е и че ще изпълни обещаниео си...ще говори за Аслъ с баща й...тя, пак влезе, но като видя Шукран и бащата на Аслъ...радостни и каза нещо за Шукран.....после, вътре я унижи..като я пита дали в края на седмицата, може да мине да й изчисти...къщата, имала нужда от жена която чисти.....чувала била, много хубави отзиви как тя го прави...
....немога, отговори....по-скоро ще си помисля...каза Шукран, но си чувала колко съм щедра.....как, се отблагодарям ако съм доволна....не, други неща съм чувала, не ми позволява..възпитанието..да ви споделя...и онази се опули...

# 107
Аха....Червената кола ги следва.....

# 108
Какво си говориха на бензиностанцията Букет и Орхан......Когато тя го пита "Кой си ти" и той й даде лисчето с телефона......
Селчук е на принципа моето си е мое, а чуждото е общо.....Преби човека....Много буйни комшийте - винаги налитат на бой...И капитан Али е същият де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 109
Аха....Червената кола ги следва.....
Охо, много хубаво си поговориха..този е голям романтик...ще видите! Тя, затова го пита ..ти кой си, но после ще.....дообяснявам....бахар, жената с ранчото също ще играе важна роля, предполагам..преди 15 години е имала същият проблем като Букет....тя, ще я ползва за съвети...ще се сближат, разбирам....Букет я разпитваше дали след операцията е допусала някого до себе си...

# 110
Какво си говориха на бензиностанцията Букет и Орхан......Когато тя го пита "Кой си ти" и той й даде лисчето с телефона......
Селчук е на принципа моето си е мое, а чуждото е общо.....Преби човека....Много буйни комшийте - винаги налитат на бой...И капитан Али е същият де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Правилно, затова крещеше спа ли вече с него, не не съм...само това те интересува, тебе..нали? Къде, беше два дни...не те интересува, но чакай да ти кажа...най-лошото...и дойдоха рекламите, да видим какво ще му казва..тя, крещеше да повикат...помощ!

# 111
Оле....В рекламите онзи орангутан от полицейския филм в който играеше Айча.... smile3506

# 112

Букет:..Орхан, Орхан...??
Селджук: Попитах те нещо.....отговори!
Букет: ...не.. не съм, спала с него.....но, по-лошото да ти кажа!
Селджук:.... по-лошото ли?
Букет:....май се влюбвам в него!  newsm78

# 113
Селджук: Попитах те нещо.....отговори!
Букет: ...не.. не съм, спала с него.....но, по-лошото да ти кажа!
Селджук:.... по-лошото ли?
Букет:....май се влюбвам в него!

Чудесно.... Hug Hug Hug Hug Hug Как не беше този Орхан Еркан  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 114
Е, сега не може навсякъде да е Еркан..сега, хубаво би било..ама ЙОК!
Иначе този Орханчо, не е лош...харесва ми че е все усмихнат.....и какви ги говори, също ми...харесва! bowuu

# 115
Селчук е на принципа моето си е мое, а чуждото е общо.....Преби човека....Много буйни комшийте - винаги налитат на бой...И капитан Али е същият де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Трябва да го изгледам...пак, да сложа точните ..диалози....хубаво е...прекрасно си поговориха..тя, притеснена, той....оптимиста....на всичкото "НЕ" което му отговориха, той все се радваше..горкият!

# 116
Двамата баджанаци си говорят....Бурак сигурно е научил къде са Аслъ и Букет....
Да, ама не съвсем.....Бурак, принуди дъщерята на Шукрие да му каже за...Аслъ, къде е...а тя му каза за онзи, дето я изоставил....забравих му името....канешесе, преди това и без това че ще му очерни живота....задето я излъгал, направиха си услуга....взаимно, той затова отива и го заплашва...заради нея, после! Но, Селджук....започна да му говори против...семейството на Букет, Бурак го прекъсна и казва че каже ли нещо лошо за Аслъ....да спре, докато не е късно! Добре, че навреме поне ти се отърва...от тях, не стана жертва...като мен! Къде е Букет, знаеш ли, сигурно са заедно с Аслъ....
....От толкова лошотия си се отървал, защо настояваш да знаеш тогава...къде са?..попита, затваряйки без да му отговори повече..Бурак! hahaha hahaha

# 117
Защо се караха Букет и Аслъ...Спомените на Букет за това когато баща й взе пистолета и отидоха пред една чорбаджийница може би....
Или това са спомени на Аслъ....

Да, спомени са...които тя не успява да забрави, но общо взето...немога да разбера баща им ли ги е изгледал?..Аслъ, сякаш защитаваше баща си...повече! Онзи мъж, дето умря, блъснатият.....се е срещал с жена му, демек..майка им! Той, търсеше отговори..влачеше ме по цели нощи, навън..търсеше някого, говореше Аслъ като се караха с Букет, а разговорът започна, че е същата като..баща им, приличала на него! И като майка им, омъжена....опитвала се...позволявала си, да хареса ....друг мъж! Тогава ако ти беше с баща ми, вероятно щеше да го питаш...какво търсехме и кого, обикаляйки..аз, не посмях....ти се скарахте и избяга, аз останах....с него! Ти си по-умната от мен, како....ала правиш същите грешки...аз, няма да ги направя...никога! Букет се ядоса на сестра си и отговаря... Онзи мъж, дето ми изневери и ...излъга ли говориш-питаше Букет...Още, малко ми трябва да се ориентирам....утре, ще успея..малко подробности, останаха....... неизяснени! newsm78 newsm78 newsm78

# 118
Кралице, много ти благодаря за всичко, което разказа. Вече имам представа какво се случва....Букет май хареса Орхан, след като сама отиде при него да го търси. Ще има любов там  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той ли продава къщата, която видяха с Аслъ....Собственик или посредник е.....
Няма да те притеснявам. Знам, че трябва още веднъж да изгледаш епизода на спокойствие......Аз само питам, защото след това ще забравя какво ми е било интересно да разбера....И тук има много диалози....които са много съществени. Например разговора на собственичката на чифлика и Букет, както ти си написала, тя вече е преживяла, това, което на Букет предстои да преживее....
Интересно ще бъде филмчето. А Айча е прекрасна  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 119
Аз разбрах, че Аслъ е израстнала при баща си. Но Букет къде е била не разбрах. Само зная, че са минали 22 години от тогава.....

Общи условия

Активация на акаунт