Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 156
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Това е другата дъщеря на Шукран. С нея е Юсуф....май тук ще има любов....

# 91
С какво се занимава Бурак....Той винаги е готов да се бие.....

# 92
Изглежда харесаха тази къща....Може би Букет ще я купи...

# 93
С какво се занимава Бурак....Той винаги е готов да се бие.....
Полицай, онзи бе шефа му..искаше да си даде значката и пистолета, защото го питаше какво му има, че ги върши такива...не за първи път, прати го на лекар-психолог явно имаш проблеми, твърдеше...онзи отказа, ще се разчуе...ще ми излезе име, че ми има нещо...дайте ми два-три дни...ще се оправя, обещавам...после, ще видите...ако ли не обещавам, да направя каквото поискате...и кажете, каза на шефа си...

# 94
В дизито има много добри отзиви за Бюлент Емин - Джезми - бащата на Букет.....

# 95
Изглежда харесаха тази къща....Може би Букет ще я купи...
Да, минавайки я видяха..по-скоро сестра й, обявена е за продан, спряха да я разгледат и видят...колко струва и искат за нея, човек би прекарал целия си живот у една такава къща, твърдеше сестра й.....ноооо, видяхме кой....им отвори, нали? newsm78

# 96
За Бурак и аз така си мислех, че е полицай. Защото имаше оръжие и винаги се намесва с юмруци при някакви проблеми.....Ще видиш още в първи епизод, едва не уби един, който беше откраднал чантата на една жена....
След това се провали сватбата, защото той преби един шофьор.....

# 97
Това е другата дъщеря на Шукран. С нея е Юсуф....май тук ще има любов....
Няма, ще се вземат...утре, вечер ще я искат...Джемзито ще ходи да я иска...момчето си нямало роднини, така каза...

# 98
Съдбата за втори път ги срещна....Как се казва този младеж...Героя му...

# 99
Айча много красива....Как не стана така, че Еркан да продава къщата....Щеше да бъде чудесно..... Hug Hug Hug Hug

# 100
Джезми май поиска от Шукран дъщерята за Юсуф.....Обаче им изнасят мебелите....Май имат заем, който не могат да погасяват....

# 101
Защо се караха Букет и Аслъ...Спомените на Букет за това когато баща й взе пистолета и отидоха пред една чорбаджийница може би....
Или това са спомени на Аслъ....

# 102
Жената, която звъни на Бурак майка му ли е....В нейната къща е живяла майката на Букет и Аслъ....

# 103
Двамата баджанаци си говорят....Бурак сигурно е научил къде са Аслъ и Букет....

# 104
Бурак е болен от нещо.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт