Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Кралице, интересно ми е каква е ролята на Шукран - тази, която има 3 дъщери...Ще има нещо между тази жена и бащата на Букет....

# 76
Може да  гледате сериала он-лайн ТУК: 

# 77
Джезми, май е научил от Селчук, че Букет има рак на гърдата...Имах чувство, че тук двамата можеха да се сближат, но появата на Селчук подразни Букет.....

# 78
Джезми, май е научил от Селчук, че Букет има рак на гърдата...Имах чувство, че тук двамата можеха да се сближат, но появата на Селчук подразни Букет.....
Не не е още...точното й заболяване....онзи само му каза, че тя е зле..много болна...

# 79
Какво говори Букет на чешмата на сестра си....

# 80
Селчук е на хотел в Истанбул....Джезми за какво е при него....

# 81
Така си и мислех, че Джезми ще види как любовницата прегръща Селчук.....Сега ще проговори бащината ревност....

# 82
Селчук сега ще се опитва да замаже работата пред Букет..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 83
И този чифлик съм го гледала в някой сериал....Май в Опасни улици....

# 84
Това е Бурак. Щеше да се жени за Аслъ...Много буен младеж....Сватбата се провали....

# 85
Кралице, интересно ми е каква е ролята на Шукран - тази, която има 3 дъщери...Ще има нещо между тази жена и бащата на Букет....
Незнам, още...но младежа, нямало да вземе...момичето й...това питаше тя, ще я вземеш ли....и той, каза че  не...

# 86
Селчук е на хотел в Истанбул....Джезми за какво е при него....
Да го разпитва....какво е станало, защото като беше при него, нали..не успяха да говорят....Букет като го видя у леля й...поиска да се маха, някой да му каже..да си ходи..за бога, а лелята се нахвърли питаше го..какво си й направил, чак й гори сърцето...толкова е обидена!
Всичко било на името на букет в Анкара, тя иска развод с него...да продадат всичко, сестра й се опитва да я спре...да не избързва, имала дете....да помисли!- това говориха до чешмата!

# 87
За каво говорят Шукран и дъщеря й

# 88
# 89
Кой се обади на Селчук и какво му каза....

Общи условия

Активация на акаунт