Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 121
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Притеснява ме....и още нещо, разубавилата се Дидем Петеккайа....от последните фотоси! newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 61
Сега да видим Айча Варлъер, нашта убавица...как ще я гледам ..с разните му, чужди мъже....тази вечер, да видим....дали ще ги одобря...като, вас?!
В първи епизод, когато видях Букет да се целува със Селчук - сърцето ми излезе от ритъм.....Лолчето - тогава с нея гледахме епизода - и тя остана изненадана. Трудно е наистина, още повече, че Селчук не може да донесе вода на Галип....Разликата е огромна...Но филм скъпа. Можеха да направят по-добър избор за партньори на нашата красавица...

# 62
Притеснява ме....и още нещо, разубавилата се Дидем Петеккайа....от последните фотоси! newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
И защо те притеснява това  newsm78 newsm78 newsm78 Нали знаеш, че Еркан си я харесва....Може пък да не е фотогенична, а иначе да си е хубава жената. Е, не може да се сравнява с нашата Айча.....А пък може да е чела в нашият форум, аз нали няколко пъти писах, че Еркан изкарва достатъчно пари, така, че Дидем спокойно може да си направи малко корекции на лицето. Тя в телцето е добре.....

# 63
Erkan Petekkaya hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden ayrılmasının arkasında ne var?

Geçtiğimiz günlerde dizinin Ali Kaptan?ı Erkan Petekkaya?nın dizi ekibinden ayrılacağı açıklanmıştı. Erkan Petekkaya?nın diziden ayrılma sebebi olarak ise dizi çekimlerinin yoğun olmasından dolayı Petekkaya?nın sağlığının bozulduğu yazılmıştı ancakolayın iç yüzü öyle değil. İddiaya göre önümüzdeki sezon 20 yıl ileriye geçiş yapacak olan dizinde tüm oyuncular gibi Ali Kaptan da 20 yıl yaşlanacak.

Bunu öğrenen dizinin Ali Kaptan?ı Erkan Petekkaya yaşlı bir adamı oynamak istemediğini dile getirdi ve önümüzdeki sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki ekibinde yer almayacağını açıkladı. O nedenle Ali kaptan ya uzun yol kaptanlığına geri dönüp dizide boy göstermeyecek ya da senaryo gereği öldürülerek diziden çıkartılacak.

19 Ocak 2012 Perşembe 13:46:29

Тази статия, като повечето днес..пита, какво има зад онова му решение на Еркан Петеккайа.....да се раздели със филма, това излезе като причина...днес, на хоризонта....!
Разбрал, като всички .....че филма ще прескочи период от време..почти 20 години, несъгласен с това....отново, като повечето от актьорите от филма....е стигнал, до това си  уж....решение! В предстоящият трети сезон, че няма да участва и играе..повече, след наученото....оповестил отново уж, актьора! Как ще стане, "излизането" му от него, вероятно ще тръгне на дълго плаване Капитан Али, някой друг......обаче, ще се завърне в неговата роля....или ще измислят....как да "умре" героят му....принудени от това му решение, обмислят...занапред!

# 64
Кралице, знаеш мнението ми за участието на Еркан в Ойлето. Час по-скоро трябва да напусне този сериал...Но ще имам търпение до края на сезона.
Ако си спомняш преди време се говореше, че и Фарах Абдулах, ще напусне сериала след втори сезон.
Малко прекалено идва да се правят 3-4 сезона, и да тъпчеш два сезона на едно място....Доскучава. Нищо не е забравено от героите, от нищо не се поучават...Повтарят собствените си грешки и грешките на останалите...Ами това вече сме го гледали. Става безинтересно....Гошкун може би има намерение да се пенсионира със сценария за Ойлето....Давай сега ще правим сезони от тук до края на света....
Толкова е елементарен понякога....Осман есента крадеше смокини, сега краде ябълки...Много умно и възпитателно...Но няма какво да измисли за малкия Осман...Изсмуква си го от пръстите Гошкун.....

# 65
Кралице, когато се появиш, моля те разясни ми за какво става въпрос....

Цитат на: E.P;16383167
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/erkan_petekkaya_nin_dizisinden_aciklama_.htm

Herkes birşeyler söylüyor.Biz kime inancaz :icon_sorr

Отразяване на предишният пост.....

Цитат
Цитат на: f.koldaguc;16384532
Gerçekten yazılan tüm bu haberler doğrumu değilmi insanların kafalarını karıştırıyorlar,yine eklenen bir haberde okumuştum yanılmıyorsam dizi daha yayındayken ve sezon sonu gelmemişken bunların yazılıp çizilmesi yalan yanlış basında çıkması hiç hoş değil diye yazmıştı yazan kişi ve haklıda...

Ето и тези двама от феновете му, Мамче дето си цитирала...се чудят като мен, дали е вярно...онова, което се пише..за уж, оттеглянето му...от "Ойлето"! Naughty
....Първият - "Всички, пишат..каквото си искат...Ние, на кого от всичко това...да повярваме!". Crossing Arms
Цитираният, негов пост.....отговорили му, това: " Объкаха ни главите, вече....пък и не е добре, че това се пише...още отсега, далече е края на сезона...че за другия, че нямал да участва....да се пише, не е добре....не одобрявам..това!  Мислят ли го тези хора....ами, ако не е вярно...отново???". newsm78 newsm78 newsm78

..абсолютно, подкрепям...това...аз, също като тях не вярвам...в истиността на това, което тиражират...официално Еркан, чакам....еднолично, да го потвърди.... bowuu bowuu bowuu

# 66
Еркан нито потвърждава нито отрича....И защо трябва да го прави...Според мен той няма да иска да играе ролята на 60-65 годишен мъж...и да стои в сянката на Джемиле и сие....Той в момента буквално нищо не прави...Изпраща Джемиле до дома й и съответно тя намира винаги повод да го захапе и той или се оправдава или се изненадва...Сутрин ходи да я придружи до болницата или до някъде другаде...тя не прикрива, че й е неприятно...Не такъв искам да гледам Еркан...Сори обаче това е пенсионерска роля в момента....Така е вече цял месец....
Аз мисля, че в Еркан има много потенциал, той е млад и в силата си и би могъл да изиграе още незабравими роли, а не да бъде шофьора, бодигарда или изтривалката на Джемиле....

# 67
Кралице, знаеш мнението ми за участието на Еркан в Ойлето. Час по-скоро трябва да напусне този сериал...Но ще имам търпение до края на сезона.
Ако си спомняш преди време се говореше, че и Фарах Абдулах, ще напусне сериала след втори сезон.
Малко прекалено идва да се правят 3-4 сезона, и да тъпчеш два сезона на едно място....Доскучава. Нищо не е забравено от героите, от нищо не се поучават...Повтарят собствените си грешки и грешките на останалите...Ами това вече сме го гледали. Става безинтересно....Гошкун може би има намерение да се пенсионира със сценария за Ойлето....Давай сега ще правим сезони от тук до края на света....
Толкова е елементарен понякога....Осман есента крадеше смокини, сега краде ябълки...Много умно и възпитателно...Но няма какво да измисли за малкия Осман...Изсмуква си го от пръстите Гошкун.....
Естествено, съгласна съм....на мен,също това "тъпчене".....размиване на ролите, кой беше главен...вече, друг ли.....стана такъв, като Кенан, например....да го гледам, 2/3 от серията, само той ми е на монитора... newsm78 newsm78 newsm78
Но, друго ме притеснява актрисата, играеща Айлин ако е мислела след 70 епизод, да се отказва...както мисля аз бях чела в дизито....и го написах, при нас....как, тогава Еркан последен научава....занапред, какво се готвят...да правят, и ще се случва на героя му....
Предполагам, причините за отказа му, ако наистина се стигне до това....няма да е само състаряването на героя му, нищо ново не е това за него......знаете, в началото още имаше инфо, че епизодите ще проследят....времето до наши дни...
Мисля си, че друга...по-важна причина ще наделее...за да се стигне до...окончателно ,да напусне този си филм...донесъл му.....най-много награди, изобщо....в кариерата му....даже, няма гаранции че още няма да му донесе, аз вярвам че прекрасно ще изиграе....4състаряването си", друг е въпросът..че това е адски къртовски труд...като, онова с бастуна, ако се сещате....какви тренировки, чудесии е било....за да го видим, че му се получава..наглед, така безобидното...накуцване, само си представете....да играе 20-те години по-стар..какво ще му струва.....като усилия, говоря....дали, това ще донесе и съответният еквивалент...откъм заплащане, на този труд....ние, зрителите едва ли...сме, наясно...и отчитаме, това!
Колкото до малкия Османчо...градината с плодовете, явно....няма повече реколта...според сезона, пък и сега е зима......какво да роди, та да го пратят още..да бере! И за него...някак изкуствено го задържаха, дразнещо..се получи, защото отново...отдавна чакаме да "порастне"...ама времето си мина, както бе писала една фенка от дизито..а, Османчо...така и не порастна, сякаш го забравиха...че трябваше!

# 68
RTÜK'TEN 2 DAKİKA 9 SANİYELİK SEVİŞME CEZASI
Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı TV dizisi nedeniyle Kanal D'ye ceza uyguladı.
19 Ocak 2012 16:18

Erotik oldukları gerekçesiyle yerli müzik klipleri için TV'lere ceza veren RTÜK, şimdi de ''Öyle bir geçer zaman ki'' adlı TV dizisi nedeniyle Kanal D'ye ceza uyguladı. RTÜK, gecce saat 23.00'de yayınlanan dizideki sevişme sahnesinin, 2 dakika 9 saniye sürdüğünü de hesaplayıp, bu görüntülerin, çocukların ahlaki gelişimine zararlı olduğu kanısına vardı.

RTÜK'ün son toplantısında dizinin 52. bölümündeki sevişme sahnesi ele alındı. Dizi karakterlerinden Soner ile Aylin'in karanlık bir ortamda ve sadece öpüşmelerinin ekrana geldiği 2 dakika 9 saniyelik sevişmeleri, ''Uzun'' bulundu. ''Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zararlı'' gerekçesiyle de, Kanal D'ye uyarı cezası verildi.

Я погледни това....Тюрк Сем да не прави проблем за секс сцената в 52 бюлюм  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 69
Еркан нито потвърждава нито отрича....И защо трябва да го прави...Според мен той няма да иска да играе ролята на 60-65 годишен мъж...и да стои в сянката на Джемиле и сие....Той в момента буквално нищо не прави...Изпраща Джемиле до дома й и съответно тя намира винаги повод да го захапе и той или се оправдава или се изненадва...Сутрин ходи да я придружи до болницата или до някъде другаде...тя не прикрива, че й е неприятно...Не такъв искам да гледам Еркан...Сори обаче това е пенсионерска роля в момента....Така е вече цял месец....
Аз мисля, че в Еркан има много потенциал, той е млад и в силата си и би могъл да изиграе още незабравими роли, а не да бъде шофьора, бодигарда или изтривалката на Джемиле....
Никой, не твърди...друго! Трябва да опровергае и отговори и спре тези спекулации....с името му, с репутацията му....какво лошо има да си каже причините  за решението си или обратното да спре....спряганията им, свободните съчинения по негов адрес! Колкото до ролята му, сега....еми той е ..все още онеправдан, нали знаеш....Мете, за онова, което говори....онова минало, привидно го няма.. ала, все явно...се обажда и те не могат да приемат..дори загрижеността му, да не говорим.....че им е баща, за лошо или добро....това е истината! Която истина, все още за Джемиле....е толкова далечна....че незнам, дали изобщо някога тя го е приемала като такъв.....като мъж, говоря ..не само като баща на децата . в онзи истинският смисъл ! Толкова е голяма разликата, ако изобщо някой разбира..за какво говоря?  Naughty

RTÜK'TEN 2 DAKİKA 9 SANİYELİK SEVİŞME CEZASI
Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı TV dizisi nedeniyle Kanal D'ye ceza uyguladı.
19 Ocak 2012 16:18

Erotik oldukları gerekçesiyle yerli müzik klipleri için TV'lere ceza veren RTÜK, şimdi de ''Öyle bir geçer zaman ki'' adlı TV dizisi nedeniyle Kanal D'ye ceza uyguladı. RTÜK, gecce saat 23.00'de yayınlanan dizideki sevişme sahnesinin, 2 dakika 9 saniye sürdüğünü de hesaplayıp, bu görüntülerin, çocukların ahlaki gelişimine zararlı olduğu kanısına vardı.

RTÜK'ün son toplantısında dizinin 52. bölümündeki sevişme sahnesi ele alındı. Dizi karakterlerinden Soner ile Aylin'in karanlık bir ortamda ve sadece öpüşmelerinin ekrana geldiği 2 dakika 9 saniyelik sevişmeleri, ''Uzun'' bulundu. ''Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zararlı'' gerekçesiyle de, Kanal D'ye uyarı cezası verildi.

Я погледни това....Тюрк Сем да не прави проблем за секс сцената в 52 бюлюм  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Правилно, точно така..Канала е отнесло...солидна глобичка....за сцената от 52 епизод, къде Сонер и Айлин се целуваха..ама, не само....според тяхното СЕМ! Не било много възпитателно това...за младежката аудитория, все пак канала е трябвало да се съобрази...че, филма в крайна сметка е в най-гледаното време..а, не от 23 часа...например, където такива сцени..вече, спокойно може да ..се гледат, според...правилника за излъчване...на сериалите по тв-то! Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 19:48 от KraLeva66

# 70
В дизито вече не качват снимки. Правят се колажи и подписи със стари моменти - например с Айлин и Сонер имаха щастливи моменти....Дори днес в темата за снимките една дама беше писала няма ли някой да сложи снимки на Берин и Ахмет....Само в темата с коментарите се пише все още и то основно за Берин и Ахмет и Айлин и Сонер....
Не зная екипа не надниква ли във форума на филма за да види какво се случва....
За Османчо - обезличават в последно време ролята му. И той като баба Али е като статист. Толкова беше силна ролята му в първи сезон...Гошкун заложи на харизмата на малкото дете и......го направи крадец....Няма ги любовните трепети, няма го училището, няма нищо.....

# 71
Цитат
Правилно, точно така..Канала е отнесло...солидна глобичка....за сцената от 52 епизод, къде Сонер и Айлин се целуваха..ама, не само....според тяхното СЕМ! Не било много възпитателно това...за младежката аудитория, все пак канала е трябвало да се съобрази...че, филма в крайна сметка е в най-гледаното време..а, не от 23 часа...например, където такива сцени..вече, спокойно може да ..се гледат, според...правилника за излъчване...на сериалите по тв-то!

Аха...Не е възпитателно двама млади и влюбени да се целуват, но Османчо да краде смокини и ябълки от градината на възрастният човек е мноооого възпитателно.... Naughty

# 72
RTÜK'ten 2 dakika 9 saniyelik sevişme cezası
Öyle bir geçer zaman ki adlı TV dizisi nedeniyle Kanal D'ye ceza uyguladı.

http://televizyongazetesi.com/rtukten-2-dakika-9-saniyelik-sevisme-cezasi_6_47746

Тук същото с видео..... Naughty

# 73
Давай, Мамче... линка на "Стар" тв.....слагай го, за мен..и другите, желаещи да гледат.....да не ходим да го търсим, на първата страница....че не остана, време е! newsm78

# 74
Може да  гледате сериала он-лайн ТУК: 

Общи условия

Активация на акаунт