Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
# 49
Може да сте ги слагали, но аз..сега ги виждам...ще ме извините, че отново....ще гледате! hahaha newsm78

# 50
# 51

...прекрасен! Hug

# 52

...опс...малиииии какъв Али, иде по улицата....с Дидемката, ама ще се направим..че само него...виждаме!  newsm78 Joy Joy Joy Joy
Бре, тя и жената на Капитана си я бива, тук..бре... newsm78

# 53

...и накрая за Новата тема, Мамче...ПРЕКРАСНА Е!!! bowuu bowuu bowuu

# 54
Не мога да вляза във форума  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 при вас имаше ли проблеми или само при мен  Thinking

Кралице, само да ти кажа, че миналият път на филма на Айча имаше само 15 мин. повторение от предишният епизод....Така, че още в 20,00 се настанявай пред компа.....

# 55

...и накрая за Новата тема, Мамче...ПРЕКРАСНА Е!!! bowuu bowuu bowuu
Мерси, но твоите са повече харесвани.....

# 56
Гледах..малко от "Ойлето", разбира се..55 епизод, до 5 част..разговора на Берин, Мете и  всички....
Онези, Кенан ги заплашва....но, на въпроса им ..уж, не е той......единият от малките акционери, заради дълг...му предлагат да го погаси...научили, с акциите техните от Карджъ холдинг.....иначе, ще му счупят краката.....вторият, много малко дължал, но и на него.....предлагат същото...разбира се, че кенан ги праща..защото водят адвокат ...и при двамата, готови са...веднага да стане прехвърлянето.....на името на Нермин..еди каква си, болната жена...онази, дето Кенан ..все още крие...тази е причина за отмъщението му, но не сега.....ще се разбере ..това! newsm78
Нури бей, скочи....него го заплашиха с дъщеря му...ще я убият..ако не приеме!
После е разговора..Джемиле, излиза от стаята на Айлин, дала й е лекарството...ще спи, Берин иска да остане..но, Джемиле казва да си ходи..нямало нужда, тя ще се погрижи и утре...няма да ходи, даже на работа...Тогава берин, решава да си тръгне...баща й се обажда и й казва...моля те дъще, да не направиш и ти ..някаква такава грешка....какв, се изопва Берин...майка й се намесва и говори на Али, че не е сега момента състоянието и станалото с Айлин....им стига! Да не се видиш, отново с Ахмет...виж, не го казвам за лошо....виж, какво става с всички ни....Берин, отговаря..ти..първо погледни себе си, не те ли е срам, затова че така се отнасяме, сега с теб....не променя, направеното от теб..в миналото..поне от майка ни, не те ли е срам....за кой път, все това ми навираш в лицето, така ми отговаряш...каквото и да съм сторил, то остана в миналото....разбрах го, гледам вие да не повторите....същото! Едната се ожени за един, а обича се оказва..брат му, другата....също се омъжи, ала все още....обичала Ахмет, третият отвлича чужда жена.....да я спасьвал, се мъчи...някакви, такива ги вършите....Татко, не прекалявай....с или не онова минало е в нас, дори и да искаме да забравим....успявайки понякога, се намира някой да го върне...да ти го напомни, така че някъде в ъгълчето на съзнанието ни....то, винаги живее....там, в онова време има натрупан гняв...към теб, който трудно ще забравим...опитваме се, не насилвай.....не прекалявай, разбираме...загрижеността ти, но онова минало е важно....станалото ни направи, това което сме...в него, ние таим...много силен гняв...не го събуждай, с такива действия и..отношение!
Всички, замлъкват....очите на Мете са насълзени...на баща му, също....той, си мислеше...надяваше се, че са му..простили...си мислеше....заболя го, както...не е мислел, вероятно...че боли, особено от Мете....се бе заблудил...че той, поне ....не очакваше, така да...реагира! ooooh! ooooh! ooooh!
Много силна игра...на всички, силни кадри....добре..изпипано, поздравления! Hug

# 57
Не мога да вляза във форума  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 при вас имаше ли проблеми или само при мен  Thinking

Кралице, само да ти кажа, че миналият път на филма на Айча имаше само 15 мин. повторение от предишният епизод....Така, че още в 20,00 се настанявай пред компа.....
Мерси, ок...ще се наредим.....нищо не съм гледала от него......довечера, ако остане време....не съм спала, снощи ..много...трудно ще изгледам, каквото и да било.....в повече освен, тазивечершната серия....надявам се да не заспим пред монитора....до после! Hug

# 58
Улавям се, че търся...все снимки на Еркан, вероятно той най-много ми е липсвал.....набързо, минах 5-те части на "Ойлето".....транзит..само къде има капитан Али....като Сани, взех да правя и аз... newsm78 newsm78 newsm78 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 59
Сега да видим Айча Варлъер, нашта убавица...как ще я гледам ..с разните му, чужди мъже....тази вечер, да видим....дали ще ги одобря...като, вас?!

Общи условия

Активация на акаунт