Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте !
 Айча  Варлъер  снощи беше гост в предаването на Месут Яр по CNN turk.
 Предаването все още не е качено.
Но може да го изгледате от  тук след като го качат   : http://www.cnnturk.com/cnnturktv/default.aspx?PageID=199

sevi_nil   Hug Благодаря ти   bouquet  Но при мен не се отваря. Довечера ще го гледам у дома....

# 181
Завърнах се за малко и след това отново по неприятните коридори и врати.....Един хабер....

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE NELER OLACAK?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 58. bölüm fragmanı yayınlandı...
20 Ocak 2012 08:30

Dizinin yeni bölümünde Ali Kaptan, Cemile ile uğraşan Kenan Bey'den hesap sorar...

ВИДЕО ТУК

# 182
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de müthiş hata
Dizideki bir sahne 'yok daha neler' dedirtti.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki hatayı kaleme aldı.

AVM'lerin kapalı otoparklarına bile giremeyen tüplü otomobilin nasıl olup da bir dönem dizisinde yer alabildiğini sorgulayan Eyüboğlu, şöyle yazdı:

"Soner'in kaza yaptığı sahnede o yıllarda henüz otomobillerde kullanılmayan LPG deposu nasıl fırladı bagajdan? 60'lı yıllarda tüplü otomobil diye bir şey var mıydı?

Kanaatim o ki, dizi ekibi ya LPG'liden başka parçalayacak otomobil bulamadı ya da 'Arabanın uçuruma yuvarlanıp, parçalanması birkaç saniyelik bir şey. O toz bulutu arasında kim fark edecek onun tüplü olduğunu' diye düşünmüş olmalı."
20 Ocak 2012 Cuma 07:23:22

# 183
# 184
]

HAYRANLARI ONLARI İŞTE BU YÜZDEN SEVİYOR.
Aras Bulut İynemli hem asi hem yakışıklı.
Geçmiş kuşaklar için James Dean ne ifade ediyorsa yeni kuşak seyirci için de İynemli o özellikleri taşıyor.

# 185

Добър ден...и от мен! newsm47 newsm51 newsm51 newsm51
Закъсняла съм, както винаги за кафето на temenuzhena, за много години още не сме си казали...с нея, пожелавам ти ..скъпа, една година пълна с изненади /приятни/ и много ..пътешествия....от твоите, дето ги...обожаваш!  bouquet  bouquet  bouquet
..много сте работни, бре..?? newsm78
Благодарим на sevi_nil ...приятна изненада, сутрешна...ще го намерим, по-късно..да го гледаме! smile3525 smile3525 smile3525
Мамче, много хабери....все колко е добър и очарователен актьора на Мете....изцепките от кадрите със Сонер и най-после, добре усмихнатата Айлин....благодарим, лека ти работа!  Hug Hug Hug

# 186
Завърнах се за малко и след това отново по неприятните коридори и врати.....Един хабер....

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE NELER OLACAK?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 58. bölüm fragmanı yayınlandı...
20 Ocak 2012 08:30

Dizinin yeni bölümünde Ali Kaptan, Cemile ile uğraşan Kenan Bey'den hesap sorar...

ВИДЕО ТУК
На мен, видеото оттук..не ми се отваря..предполагам е трейлъра! newsm78
А, горе надписа е че Капитан Али...пита /търси сметка/ от Кенан бей, който успял да се раздели най-после...с Джемиле ханъм....и поста й...навярно, има предвид.. newsm78 newsm78
В трейлъра, въпроса...звучеше, така на Али:"Вие се опитвате да станете едноличен собсвенник, се стремите да станете на всичко....в холдинга, така ли?"...на което, Кенан бей, отговаря:"Неможеш, така да ми говориш....!"...демек, отрича.....досегашните си така подозрителни дейстия, дли Али вече се е "светнал"...незнам, май...закъсня, с това си прозрение? newsm78 newsm78 newsm78

# 187
Добро утро и хубаво настроение в последният работен ден от седмицата. Hug
Днес се очаква да има много хабери - има фрагман за Ойлето. Надявам се да има и резюме....Но това ще се случи по късно - комшийте още спят....

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde gaf yapıldı
Dizideki devamlılık hatası dikkatlerden kaçmadı

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Ali ve Cemile; Aylin'i, Soner'in yanından eve getirdiklerinde Mete'nin minibüsünü arka planda park etmiş halde görüyoruz. Ancak Hasefe Hanım ev halkına Mete'nin henüz dönmediğini söylüyor. Ertesi gün ise Mete'yi, Nihal'in evinin önünde minibüsünün içinde yatarken görüyoruz!
20 Ocak 2012 Cuma 06:21:21

Благодарим, Мамче..надяваме се, иначе това отново е нещо, не останало незабелязано от феновете...с микробуса на Мете, от сцените когато се е прибрал, след случката с Нихал- Хасефето, където казвала, че се е върнал....и не изглеждал, хич, добре...и по-рано, пред къщата й...пак, предният ден..когато се вижда....как лежи, вътре.... newsm78 newsm78 newsm78!

# 188
Здравейте дами   bouquet Вече сме в пълен състав  Peace
Кралева  Hug добре си се завърнала и за много години  Hug - здрава, щастлива, влюбена и обичана бъди  Peace
И аз закъснях за кафето, но то все още е топло - вижте излиза пара. Теменужена  Hug кафето е супер  Peace
Днес бях приятно изненадана. Снощи сте разнищили филма на Айча. Кралева  Hug Hug Hugдобре, че се завърна  Peace не ни изоставяй вече за толкова дълго време  Praynig

# 189
Привет, @reni@ !

Благодаря, Hug обещавам...и на теб, много хубава година от мен,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet нека е късметлийска...за всички ни! bowuu

# 190
Ще ви оставя, след малко.....ще се опитам да изгледам от началото филма на Айча, за да има какво да....пишем, довечера! newsm78 newsm78 newsm78
Иначе ще поглеждам и ...хаберите, днес....така, че...на линия съм, обещах....смяната ми е почти....24-сова....каза, Heart Eyes Маман...и аз, кво да прайм....изпълнявам! hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 191

Букет:..Орхан, Орхан...??
Селджук: Попитах те нещо.....отговори!
Букет: ...не.. не съм, спала с него.....но, по-лошото да ти кажа!
Селджук:.... по-лошото ли?
Букет:....май се влюбвам в негоnewsm78

Това много ми харесва. Букет мисли на глас. Толкова е изненадана от това, което се случва. Това е любовта. Идва из невиделица и ни обърква. Затова съм сигурна, че Орхан е любовта на Букет. Много се радвам, защото Селчук не ми харесва. Актьора добре играе, но красивата Букет заслужава нещо по-добро  Stop

# 192
Привет, @reni@ !

Благодаря, Hug обещавам...и на теб, много хубава година от мен,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet нека е късметлийска...за всички ни! bowuu

Дано за всички да бъде такава. Само хубави неща да ни се случват   newsm10 newsm10 newsm10

# 193
Аз започвам да гледам Сърцето ми в 4 ссезона. Ойлето ще го оставя за утре - да го доизгледам.
МамаН нещо се е объркала. Днес не е последният работен ден от седмицата. В събота е нормален работен ден - отработваме 02.01. Така, че не се подвеждайте  Naughty

# 194

Букет:..Орхан, Орхан...??
Селджук: Попитах те нещо.....отговори!
Букет: ...не.. не съм, спала с него.....но, по-лошото да ти кажа!
Селджук:.... по-лошото ли?
Букет:....май се влюбвам в него!  newsm78

Това много ми харесва. Букет мисли на глас. Толкова е изненадана от това, което се случва. Това е любовта. Идва из невиделица и ни обърква. Затова съм сигурна, че Орхан е любовта на Букет. Много се радвам, защото Селчук не ми харесва. Актьора добре играе, но красивата Букет заслужава нещо по-добро  Stop
Да, Ренка ..и на мен, този Орханчо ме грабна....много е позитивно и излъчването на актьора, играещ...ролята! Добре се справя, с погледите и репликите....у филма, някак му се получават...а, нашата мома... .за нея си знаеме, че ги умее....отпреди, с Галката....и нашето филмче! Blush Blush Blush
Аз, обещавам, като ги изгледам или ги срещна...някъде, ще сложа диалозите...от всичките им срещи от снощната серия...за да разберете, защо усмивката на Орхан...ме е грабнала, въпреки това което му отказваха....на всичкото "Не"....като отговор, дето получи от Букет....за въпросите си, изобщо.....страхотно го изиграха, поздравления! Предполагам, филма тепърва ще набере...рейтинг, като всяко ново заглавие е нормално...да видят първите серии...и тогава да говорим, гледа ли се...харесва ли се или...обещава ли, онова....очакваното от нас.....по-различното, което масово се...разпространява от тв-тата и интернет...пространството, въобще! Особено след драмите от нашето "ОЙле"....това, поне на мен...действа ми като балсам...за романтичната ми душица! newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт