Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Аз започвам да гледам Сърцето ми в 4 ссезона. Ойлето ще го оставя за утре - да го доизгледам.
МамаН нещо се е объркала. Днес не е последният работен ден от седмицата. В събота е нормален работен ден - отработваме 02.01. Така, че не се подвеждайте  Naughty
Ако искате, като и аз.....доизясня подробностите, демек изгледам...първите епизоди...да пишеме довечера...само, предлагам.. newsm78 newsm78 newsm78

# 196
Това и аз исках да напиша. Филмчето на Айча ще ни бъде като разтоварващо след драмите и трагедийте в Ойлето. Аз гледах съвсем малко от срещата на Букет и Орхан в началото. Погледите им говорят, че ще има любов. Айча играе страхотно. Толкова изразителни са очите на нашата красавица. Научила се е от Еркан да играе с очи и тяло  Peace Peace Peace Peace Peace
Хайде започвам да гледам, че няма време  #Crazy #Crazy #Crazy

# 197
Аз започвам да гледам Сърцето ми в 4 ссезона. Ойлето ще го оставя за утре - да го доизгледам.
МамаН нещо се е объркала. Днес не е последният работен ден от седмицата. В събота е нормален работен ден - отработваме 02.01. Така, че не се подвеждайте  Naughty
Ако искате, като и аз.....доизясня подробностите, демек изгледам...първите епизоди...да пишеме довечера...само, предлагам.. newsm78 newsm78 newsm78
Вие довечера, а аз утре. Съжалявам  ooooh!

# 198
Вие довечера, а аз утре. Съжалявам  ooooh!
Няма проблем....пак е хубаво, слагайте въпросите си...след това, за да ми е по-лесно да наблягаме...на подробностите, все се мъча....да обхвана цялата картинка, ама...случва се...някакви подробности, понякога важни....изпускам...да отбележа...за вас, де!!! newsm78 newsm78

# 199

Това и аз исках да напиша. Филмчето на Айча ще ни бъде като разтоварващо след драмите и трагедийте в Ойлето. Аз гледах съвсем малко от срещата на Букет и Орхан в началото. Погледите им говорят, че ще има любов. Айча играе страхотно. Толкова изразителни са очите на нашата красавица. Научила се е от Еркан да играе с очи и тяло  Peace Peace Peace Peace Peace
Хайде започвам да гледам, че няма време #Crazy #Crazy #Crazy
Ок, мила...приятно гледане....до утре! Hug

# 200
# 201
Завърнах се и мисля до довечера да не ходя по улиците  Naughty

Цитат
Ако искате, като и аз.....доизясня подробностите, демек изгледам...първите епизоди...да пишеме довечера...само, предлагам..

Веднага се съгласих  Peace Нали все пак трябва и да работим.....

Цитат
МамаН нещо се е объркала. Днес не е последният работен ден от седмицата. В събота е нормален работен ден - отработваме 02.01
Оооооооооо...аз бях забравила  ooooh! Ами ще работим и ще се забавляваме в темата  Peace

# 202

Браво за колажа на авторката....страхотенbouquet  bouquet  bouquet

# 203
Работата с рейтинга на филма Сезоните на сърцето ми хич не е добре....Миналият път беше 8 и нещо...сега ето какъв е.....

19 Ocak 2012 Perşembe Reytingleri
Eklenme Tarihi 20 Ocak 2012

19.01.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA PROGRAM ADI KANAL SÜRE AMR% SHR

57 KALBİM 4 MEVSİM STAR TV 01:36:07 1,6 3,43

19.01.2012 SBT TOP100 AB GRUBU
SIRA PROGRAM ADI KANAL SÜRE AMR% SHR

45 KALBİM 4 MEVSİM STAR TV 01:36:07 1,92 4,22

Но това няма значение за мен. Филмчето ми харесва. Айча е прекрасна. Само да не стане така, че поради нисък рейтинг да го спрат  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 204
Кралице, този колаж изглежда много ти харесва  newsm78 newsm78 newsm78

# 205
Кралице, този колаж изглежда много ти харесва  newsm78 newsm78 newsm78
Да, чудесна работа..Мамче Hug, само него си...съзерцавам!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 206
Иди го сложи в дизито. В момента там е Колджак. Подкрепи я.....

# 207
Ок, разрешаваш ли? newsm78

# 208

Ок, разрешаваш ли? newsm78
Разбира се  Peace Peace Peace

# 209

Алп - сина на Букет и Селчук....

Общи условия

Активация на акаунт