Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ахмет каза тайната на Айтен.....Защо я оставиха сама  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 631
Какъв акъл даде Али бей на Нериманови... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Кемал като кученце последва Нериманката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 632
Хоп Беринка на портрет.......Аз се чудя защо оставиха Айтен и двамата Берин и Ахмет се прибраха с колата....

# 633
Какво е предложението на Кенан към сем. Нериманови  newsm78 newsm78 newsm78

Джемиле дължи 2 милиона  smile3506

# 634
Нямам сигнал, вече...имам си въртяща се маргаритка и това е.. hahaha hahaha hahaha

# 635
Нямам сигнал, вече...имам си въртяща се маргаритка и това е.. hahaha hahaha hahaha
Опитай на другото място.....

# 636
Кенан подписа чек на Нериманови  Naughty Нериман загуби и ума и дума....Е сега ще трябва да изпълняват неговите желания, но за Нериман не е никакъв проблем да прави мръсотийки.....

# 637
Какъв акъл даде Али бей на Нериманови... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Кемал като кученце последва Нериманката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Преди да искат да купят магазина, е трябвало добре да си направят....сметката, според чергата си...да се простират, демек....нямам аз, пари...каза той! В което Нериманката, силно се усъмни...разбира се...такъв голям холддинг работел, нямал пари....аз, не съм собственик тук Нериман, а работя на заплата....еми от шефа да поискаме, тогава...от Джемиле, на което Али се...изсмя, което учуди....Нериманшата...откъде, възпитание....да се сети, защо.....го напуши на смях!

# 638
Тук ги качват по време на излъчването.....

http://www.bolumizle.org/oyle-bir-gecer-zamanki-57-bolum-izle.html

# 639
Разговора с адвоката.......

Оставям без коментар Джемиле как се държи с Али......

# 640
Али много сладък, като си пие и пее сам.....За какво говориха с Каролин.....
Той изобщо не се разтревожи....каквото и да му е казала...Продължи да си тананика....

# 641
Прекрасен Еркан, браво момче!!!! smile3501 smile3501 smile3501

Иначе адвоката реши, че не може да говори в присъствието на Али. Само дето бърза толкова да пристигне на време милият, мислеше че е закъснял за срещата. hahaha

# 642
Той изобщо не се разтревожи....каквото и да му е казала...Продължи да си тананика....
Тя му каза...че ще отсъства, на другия ден....за пътуването, с Кенан...демек, с кого ще ходиш...с колеги, пък и какво те интересува....ти, как нямаше да бъдеш с Джемиле в Бурса, нали..така? Та, аз ти казвам...да знаеш, просто че ще отсъствам...а, Мустафа, с него какво ще стане...не се притеснявай, ще го гледат.....прислужницата, ще остане и ще го гледа....
Али, дори не знае Карото..какво, работи.....сега я разпитваше...

# 643
Тя му каза...че ще отсъства, на другия ден....за пътуването, с Кенан...демек, с кого ще ходиш...с колеги, пък и какво те интересува....ти, как нямаше да бъдеш с Джемиле в Бурса, нали..така? Та, аз ти казвам...да знаеш, просто че ще отсъствам...а, Мустафа, с него какво ще стане...не се притеснявай, ще го гледат.....прислужницата, ще остане и ще го гледа....
Али, дори не знае Карото..какво, работи.....сега я разпитваше...

Разбира се че не знае какво работи, нито при кого. Доста незаинтересован за половинката си

# 644
Берин е копие на майка си....Не стига че за нея по-важен е Ахмет от дъщеря й, а пък сега обвинява.....

Общи условия

Активация на акаунт