Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Приятно гледане и от мен Naughty Naughty Naughty...изтървах, повторението....но аз толкова имам да наваксвам, че ....нейсе, до после!

# 616
Приятно гледане и от мен Naughty Naughty Naughty...изтървах, повторението....но аз толкова имам да наваксвам, че ....нейсе, до после!
Няма ли да гледаш тази вечер  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 617
Кралице, извинявай обаче кажи с две приказки, какво каза доктора за Айлин....

# 618
Какво каза Хакан на Кенан, преди да дойде Нермин.....

# 619

Доколкото си спомням, доктора им каза че на Айлин й е нужно лечение от около месец.
Била травмирана, освен това им каза, че Айлин трябва да си направи изследвания.  Peace

# 620
Какво каза Хакан на Кенан, преди да дойде Нермин.....
Вероятно нещо което да наложи явяването на новият акционер, закупил акциите от предишните трима.

# 621

Доколкото си спомням, доктора им каза че на Айлин й е нужно лечение от около месец.
Била травмирана, освен това им каза, че Айлин трябва да си направи изследвания.  Peace
Аха....мерси Сани. Тогава ще открият, че Айлин е бременна....

# 622
Да сигурно ще правят общо събрание и тогава трябва да присъстват всички акционери....

# 623
Кралицата гледа, но не я виждам на балкона. Не иска да си товари компа....Важното е да гледа и да чуе за какво си говорят....

# 624
Нермин си пристига с адвоката...Кенан се прави, че не я познава....

# 625
Султанката майка не е обикновена жена....била е някоя в миналото...Жената има осанка, някакво надменно држание спрямо околните...

# 626
Мен много ме развълнува погребението на Дженгиз. Начина по който приятелите (или съратниците) го изпратиха. И Расул беше там, въпреки че е от "вражеският" лагер.

# 627
Султанката майка не е обикновена жена....била е някоя в миналото...Жената има осанка, някакво надменно држание спрямо околните...

Много е важно какво си казаха син и майка ( Кенан и Нермин ) след като останаха насаме.

# 628
Мен много ме развълнува погребението на Дженгиз. Начина по който приятелите (или съратниците) го изпратиха. И Расул беше там, въпреки че е от "вражеският" лагер.
Да. Младо и хубаво момче......

# 629
Да сигурно ще правят общо събрание и тогава трябва да присъстват всички акционери....
Той, Хакан точно това....си мислеше, че Общото събрание ще промени нещата...за Джемиле, оспори някаква точка №4 ...според, която обвинява...еднолично, държи Кенан бей...Джемиле да понесе, тази глоба....от 2 милиона! Това са стари данъци и санкции, които холдинга ...не е покрил и платил, за което е виновн...настоящият Директор на борда, демек...Джемиле ханъм!
Та, Кенан потупа Хакан...за прозрението, че точно така стават...нещата!

Общи условия

Активация на акаунт