Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Да не би да продават акциите на публична продан....на търг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Да..........42 % от акциите си продава...Джемиле ханъм, 7% ще й..останат! Парите, ако не стигнат...и тях ще продаде...каза на децата, на закуската! ooooh! ooooh! ooooh!

# 661
Въщност аз съм много любопитна откъде го изкопаха този адвокат, той изобщо не я посъветва правилно според мен

# 662
Супер кофти й стана на Карото когато Джемиле дойде на откриването на Неримановият магазин и отнесе Али като .. хайде да не казвам като какво. Много добре изигра Вилма огорчението си.

# 663
Много тежка и вълнуваща сцена Айлин и Сонер и след това Айлин....Скъса ми сърцето това момиче....
Кралице моля те като го изгледаш този момент - преразкажи го.....
След..съня, който сънувала...казахте, вероятно това провокира да отиде и пита за Мурат...трябвала да му поиска прошка, той всичко и винаги й...прощавал, обичал я...защото, да..обичаше ме! Но, аз се доверих на теб, понеже...аз, теб обичах....казва на Сонер! Той ще ми прости, искам да му се извиня.....къде е Мурат, Сонер....върна ли се, прибра ли се...у дома, искам да го видя...и говорим, кажи....къде е Мурат?
Тогава, той реши да й каже....

# 664
Да не би да продават акциите на публична продан....на търг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Да..........42 % от акциите си продава...Джемиле ханъм, 7% ще й..останат! Парите, ако не стигнат...и тях ще продаде...каза на децата, на закуската! ooooh! ooooh! ooooh!

Точно така Кралева, обаче тя продаде и другите 7 %, нали затова бяха така развълнувани с Хакан, защото тя оставаше без нищо. Ужас!!! Ах че си ... хайде да не казвам, много ме е яд на Джемиле

# 665
Въщност аз съм много любопитна откъде го изкопаха този адвокат, той изобщо не я посъветва правилно според мен
Той, няма какво толкова да направи, те го наеха....заведоха, делото...за претенции, че Бордът присъди...тази сума, Джемиле да я плаща....при положение, че задълженията са стари, вината не е еднолична....ще оспорят! newsm78..и този дълг е на холдинга, в крайна сметка...тя е съгласна да понесе, някаква вина...но, не ...цялата! Тя, знае че е работа на кенан...Джемилето, чак Хасефе....и всички...знаят, вече..

# 666
Серията почна скучно, но постепенно стана интересна а накрая направо инфарктна.

# 667
Нещо не им е доизкусурено за тези пари дето искат Джемиле да ги плати...Два милиона това са страшно много пари. А тя главницата е дължима от холдинга....Объркаха ми всички понятия тези сценаристи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 668
Този адвокат, бе...заинтересован от самата Джемиле, след ..чая, който изпиха и поговориха! От Хакан, знаел....част от историята й! Има, един намек...в един момент, толкова пламенно обеща....всичко, което зависи от него....че, щял да го направи, вие се подгответе..може би след продажбата на акциите, няма да сте вече в холдинга и на този пост...и тогава, тя казва за онзи си живот преди....него! С което, съвсем го....спечели, за каузата си....
А, Али...остана си там, където го оставиха....
Лично впечатление от разговора и кадрите... Thinking Thinking Thinking

# 669
Серията почна скучно, но постепенно стана интересна а накрая направо инфарктна.
Не скучно, а лежерно, като затишие пред буря. Всичко уж беше в началото спокойно.....и след това напрежението нарастваше и стигна до инфарктната кулминаци, както казва Сани.....

# 670
Този адвокат, бе...заинтересован от самата Джемиле, след ..чая, който изпиха и поговориха! От Хакан, знаел....част от историята й! Има, един намек...в един момент, толкова пламенно обеща....всичко, което зависи от него....че, щял да го направи, вие се подгответе..може би след продажбата на акциите, няма да сте вече в холдинга и на този пост...и тогава, тя казва за онзи си живот преди....него! С което, съвсем го....спечели, за каузата си....

Не знам адвоката на каква възраст е, но там може да започне нещо  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Али го гледаше много подозрително  Naughty

# 671

Именно, той знае част от историята на Джемиле, затова не пожела Али да присъства на разговора им. Така ме е яд, че направо ми се гади. Ще има да почакат съда да отсъди в тяхна полза.

# 672
Супер кофти й стана на Карото когато Джемиле дойде на откриването на Неримановият магазин и отнесе Али като .. хайде да не казвам като какво. Много добре изигра Вилма огорчението си.
Мда....Добре изигра Карото пренебрежението на Али....Но аз имам малко въпроси.
Али и Каролин бяха изненадани от тълпата на улицата, тогава разбраха, че Кемал е купил магазина. Ама много стъкмени спретнати бяха.....
Какво правеше там Осман  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 при това беше сам  Naughty
Джемиле знаеше, че Осман е там и затова мина с колата  newsm78
Много ми е неясна тази сцена  newsm78

# 673
Каролин си е научила урока, втора грешка с женен мъж...няма да направя, каза на Кенан..
Назова си цената....собствена фирма и начело на нещо от ранга на голяма фирма или холдинг....искала да е силна, да е на върха..да ръководи!
Няма да се занимавам с неща, предишни....все лоша бях в очите на всички, обвинявана..бях!
Ти си страшно ...взискателна дама, тогава...реагира Кенан, но зависи от самата теб...и как ще вървят отношенията ни.....и не виждам, тогава каквото желаеш...да не го получиш!
Обаче, казваш може ....но, казваш и зависи.....добре, тогава...тази вечер, малко съм притеснена, боли ме глава.....и излиза, оставяйки Кенан бей...в "небраното"...му лозе, дето се вика... hahaha hahaha hahaha

# 674

Не знам адвоката на каква възраст е, но там може да започне нещо  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Али го гледаше много подозрително  Naughty

На Али му се доплака направо, не го ли видя, в къщи вечерта си тананикаше и пиеше не искаше да пада духом, побъбри си с Каролин и така.. Този път няма да е като предишният обаче. Ако  Джемиле започне връзка с някой, Али този път няма до тръгне да го убива. това просто ще убие любовта му към нея. Но тя още не разбира какво прави, така както Али не разбираше преди как живота му се съсипва, сега същото се случва и с нея. Жалко, жалко, жалко! А можехме да видим такава хубава любов между тях!

Общи условия

Активация на акаунт