Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Има разминаване с анонса. Не закараха Зехра до болницата, само извикаха лекар. Но преди това Джемиле много предвидливо каза на детегледачката да позвъни у Ахмет. Знае си Джемилето къде е нейната казъм.

# 646
Влюбените мъже са много безсилни....Чак ми домъчня за Хакан.....Ами Берин да взема по-бързо решението за развода....То това не е работа.....

# 647
Съня на Айлин наистина си е кошмар....Тя не знае, че той е умрял, но защо така й се появи в съня.....
Айлин стана сама....Има промяна...Дай Боже всичко да се оправи по-скоро  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 648
Ами да, ако Берин се разведе с Хакан ще направи най-голямата си грешка.
Хакан никак не е лош, обича Берин, тя също го обича, макар да мисли обратното.
обаче на инат ще се разведе, защото е трябвало на времето да му се подчини за нещо

# 649
Кенан и Карото в Брюксел  Naughty

Карото с една глава по-висока от Кенан, но  Naughty в леглото всички са равни  Joy Joy Joy Joy Joy

# 650
Айлин май сама отиде при доктора.....Джемилето предполагам в холдинга, а Али си е взел поука да не ходи там където не е желан......

# 651
Карото каза на Екрем за проблемите на \хакан и Берин...Каза за Ахмет....Сега Екрем ще направи и невъзможното за да вземе детето...няма да даде Зехра на Берин....

# 652
Е това ако не си е закачка с европейският съюз.. от столицата на Европа отидоха да пазарят оръжие. Поискаха да прегледат какво представлява оръжието в един от куфарите, случайна проба.
Също се договориха как смятат да се разплатят с тях. Само че прекъсна и не можах да разбера какво точно му каза на русият.

# 653
Много тежка и вълнуваща сцена Айлин и Сонер и след това Айлин....Скъса ми сърцето това момиче....
Кралице моля те като го изгледаш този момент - преразкажи го.....

# 654
Карото каза на Екрем за проблемите на \хакан и Берин...Каза за Ахмет....Сега Екрем ще направи и невъзможното за да вземе детето...няма да даде Зехра на Берин....

Карото изклюкари Берин защото не можа да даде смислено обяснение за пребиваването си в Брюксел редом с Кенан

# 655
Видяхте ли бе!!! Тайничко се надявах че Каролин ще остави Кенан да пие студена вода и ето! Браво браво браво Каролин  smile3501 smile3501 smile3501, сега съм ти още по-голяма фенка!!!!!!!!!!!!!!!!

# 656
Али ги хвана в крачка Нериманови от къде са намерили пари...От банката....и така пресилено се хили нериман, а Кенан аби й приглася..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Да не би да продават акциите на публична продан....на търг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 658
След малко ще свърши....Любопитна съм за развитието при продажбата на акциите. Еди предложи милион и не зная колко, адвоката на Нермин качи, но отново милион и нещо...А на Джемиле й трябват 2 милиона...Какво поиска Хакан....Нермин направи някакъв жест  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 659
Да не би да продават акциите на публична продан....на търг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Видя ли какво стана Мамче, направиха търг, обаче предложиха много малко пари за акциите на Джемиле, по-малко от това което трябва да плати на държавата. Сега се оказа че не само ще остане без акции ами и трябва да даде допълнително от себе си . Така ми се стори. И кой купи акциите - Нермин, т. е. Кенан!

Общи условия

Активация на акаунт