Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
Kalbim 4 Mevsim

Perşembe 20.00

4. Bölüm Fragmanı

Cezmi gerçekleri Buket'e açıklamaya karar verir.

Buket, bütün olan biten her şeye rağmen kendini bir şekilde Orhan'ın yanında bulur. Kendi dünyasında kaçarak huzur bulduğu tek insan sanki o olmuştur.
Evdeki huzursuzluğu hisseden Buket ile Selçuk'un oğlu Alp artık evlerine dönmek ister.
Cezmi geçmişe dair gerçekleri ilk defa kızı Buket'e açıklayacaktır.

# 603
Ооо благодаря за споделеното Кралева!

Мама Ан и на теб за постнатите снимки.
Този ли й е хубавеца на Букет, леко брадясал за кураж ( като Галката от втори сезон )
Получава ли се същата химия между тях, хайде моля кажете, не на шега

# 604
Един не леко брадясал капитан ви поствам пък аз. Е капитан само в сънищата си бе тогава

# 605
Още из кошмара на завърналият се в къщи с букет бели цветя

# 606
Ооо благодаря за споделеното Кралева!

Мама Ан и на теб за постнатите снимки.
Този ли й е хубавеца на Букет, леко брадясал за кураж ( като Галката от втори сезон )
Получава ли се същата химия между тях, хайде моля кажете, не на шега

Този е който съдбата непрекъснато го изпречква на пътя на Букет. Но това не е съпругът й. В последният епизод Селчук -съпругът на Букет го преби и човека е в болница. Явно, че не е пострадал сериозно, защото снимките са от 4 епизод, който ще гледаме в четвъртък.....Можели са да направят по-добър кастинг. На тази красива жена й прелича и един хубав мъж.....А хубавият мъж го знаем кой е, но той сега тича след Джемиле....

# 607
Един не леко брадясал капитан ви поствам пък аз. Е капитан само в сънищата си бе тогава

Това вече си е сериозна брада. Как я е търпял докато расте, че и след това...Добре, че Гошкун се смили над него, че си обръсна поне брадата.....

# 608
Kalbim 4 Mevsim

Perşembe 20.00

4. Bölüm Fragmanı

Cezmi gerçekleri Buket'e açıklamaya karar verir.

Buket, bütün olan biten her şeye rağmen kendini bir şekilde Orhan'ın yanında bulur. Kendi dünyasında kaçarak huzur bulduğu tek insan sanki o olmuştur.
Evdeki huzursuzluğu hisseden Buket ile Selçuk'un oğlu Alp artık evlerine dönmek ister.
Cezmi geçmişe dair gerçekleri ilk defa kızı Buket'e açıklayacaktır.

"Четирите сезона на сърцето"

четвъртък 20:00   
        Фрагман - 4.еп.

Джезми, решава да разкаже и обясни фактите...на Букет!

Букет, в известен смисъл...независимо от случващото се, при Орхан....отива! Като че ли, за да избяга от този си собствен свят, бягайки....той, сякаш е единственият човек...където ще намери..спокойствие!
Усетил че, нещо става и с двамата му родители...подочул, размириците синът им Алп, иска час по скоро...да си ходят у дома, да се прибират!
Джезми, за първи път ще разкаже на дъщеря си Букет...истината за миналото!

# 609
Тази вечер някой ще гледа ли ойлето.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 610
Приятно ви гледане тази вечер!
Сега гледам предишният епизод, най-накрая ще го видя като хората и аз и после новият.
Ако искате ще си пишем  Mr. Green

# 611
В четвъртък ще ни запознаят вече с историята на Джезми и причината да изхвърли жена си полугола на улицата....
Снимката Букет, Алп и Селчук малко ме озадачи....Тези хора паднали ли са...Едва ли са се подхлъзнали. Букет как ще устои на искането на Алп да се прибират в къщи. Трудно ще й бъде да му обясни. А и той едва ли би я разбрал на тази възраст.

# 612
Приятно ви гледане тази вечер!
Сега гледам предишният епизод, най-накрая ще го видя като хората и аз и после новият.
Ако искате ще си пишем  Mr. Green
ОК. Разбира се, че искаме. Дано само излъчването да бъде добро....

# 613
Може да  гледате сериала он-лайн ТУК: 

Ето тук можете да гледате епизода. Аз миналият път го гледах на  Виждаше се много добре, само на бързите сцени се замазваше и последните 5 минути се развали картината....Дано тази вечер да имаме късмет  Peace

# 614

Aslı ve Burak barışıyor!

Аслъ и Бурак..се сдобряват...

http://www.startv.com.tr/kalbim4mevsim/webtv/asli-ve-burak-barisiyor-4662.html

Бурак: 'Senin sevgin her şeyi düzeltecek!'

"Твоята любов...всичко, ще оправи..!"

Общи условия

Активация на акаунт