Отговори
# 405
Катита, аз бих се посъветвала с адвокат. Ако искаш контакти, пиши на лични. Първата ми зелена карта през адвокат я действахме и съм доволна, не беше евтино, но предвид, колко кашаво ни беше си заслужаваше. Също така, когато настоящият ми съпруг ме покани в САЩ, поканата пак беше писана от адвокат, където ясно се посочваше, че може и да решим да се оженим и ми дадоха виза.

# 406
  • The QC to be!!!
ianajar то не е като да имаше 1 тон а. Чат пат сме виждали да се спуска ястреб покрай компоста. (и наше пернато ако беше на порча квичеше като, че го душат) Предполагам понеже до нас имаше поле с царевица и от там та на компоста. Написах по горе какво хвърляхме, но корите ги оставяхме от страни, заради заците и сърните. Като живееш на полето и такива работи се завъждат. Колежка която имах, живееше в комюнити, и около нейният компост имаше мишки и ястреби се пускаха. Та знам ли дали ние двете с нея сме били изключение.  Thinking

# 407
Момичета, моя близка ще пътува от Чикаго за БГ с 3 деца. Пътуването се очаква да е края на април- началото на май (може и към средата на май).
Интересува се дали имам познати, които ще пътуват по това време, за да пътуват заедно и й помогнат с децата в самолета и по прехвърлянето на другото летище. Ще си плати за съответната услуга! Също така каза, че може да е флексабилна с датите на пътуването и авиолиниите (все още не си е купила билет) в зависимост от плановете на човека, с който ще пътува.
Моля ви, ако някой ще пътува долу-горе по това време(или знаете за такъв) и има желание да помогне срещу заплащане, нека ми пише на лични! Предварително благодаря!

# 408
честита щерка Мила Анна на Биз и семейството им. Да е здрава и радост на всички у дома
*
образувах кутия за обелки; сега остава да се намотам да ида до коско за компостна кофа..ако някой иска ще му пращам полезна тор,давайте заявки на лични  Mr. Green
*
Иркиният мъж може и нас да дойде

# 409
  • WA, USA
Ехаа че новина! Да им е жива и здрава дъщерята и много да се разбират с баткото Hug

# 410
Честита дъщеричка на Биз!  bouquet

Катита, сигурно знаеш, но ето тук може да прочетеш за вариантите ви:
http://faq.visapro.com/A1-Visa-FAQ.asp
Трябва или да си намерите работа за да получите Н визи или някой от вас да започне да учи за студентска виза. Май друг вариант нямате.

Анет, ако не ти се занимава може да провериш дали при вас имате сити компост и там да носиш. Друг вариант  освен споменатите е http://www.bokashicomposting.com/

Ирка, добре се грижи мъжа ти, огладнях докато прочетох менюто. Simple Smile

# 411
 Честита дъщеричка на Биз и семейство! Жива и здрава да е!

Ооо, единия ден беше направил Корнед Бийф, запечени картофи на фурната със сметана и Котич чийз, салата - домати краставици и авокадо. На другия ден беше сварил спагети, изпържил малки кюфтенца, направил сос за спагетите, Хавайски Норт Шор шримп  - това нещо за пръв път ядох - много добре бяха станали, зелена салата, сварил царевица, зеленчукова крем супа и крутони.
Ако се чуе че се развеждам, заради този пост ще е Laughing

# 412
so what? и ти ако се оплачеш....

# 413
Добре дошла на Мила - честито на Биз и семейство!

# 414
  • USA
Честита дъщеричка на Биз! Много да е здрава и много да ги радва!   bouquet

Чакахме една Василиса Прекарасна, а получихме две в тази тема  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 18:25 от Winx

# 415
so what? и ти ако се оплачеш....
В грешка си мила, не знае даже солта къде седи. Не се шегувам Laughing ако ти е казал, че нещо той е сготвил или даже нарязал, да знаеш че те е излъгал. Joy

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 18:11 от so what?

# 416

Аз подозирам, че ще са трички до края на темата. А да видим!  Mr. Green

# 417
Честито на Бис и тук, но мисля, че тя вече не ни чете.

И на мен на Ирка мъжът й ми скри шапката.

# 418
  • The QC to be!!!

Аз подозирам, че ще са трички до края на темата. А да видим!  Mr. Green
Само 3 а  Crazy Туко виж и повечко ще са. Всички които са се покрили са наред.  Mr. Green

Честита принцеса на Биз. Жива, здрава, хубава и остроумна да е. Биз, чак се замислих кой беше с този ник, не се е вясвала тук от векове.  Whistling Моля да се яви и бебка да покаже и си приеме поздравленията.  Grinning

# 419
4baby (или нещо подобно е ника и) също трябваше да роди Февруари, но и тя отдавна не е писала.

Зависи с каква скорост изпишем темата, може и повече от 3 да се окажат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт