Отговори
# 600
Ето и моя дан за приключване на тази тема:

Честит ден на пи (3.14)! Сериозно, днес е празник на пито.

# 601
Прекрасен ден е днес!
Честито на пи-то. lol:

Мишки, може да е от климата ви. От както се преместихме отново на източният бряг косата(и кожата донякъде) ми е в ужасно състояние през студените месеци. Няма значение с какво я мия си стои като неизмита.  Ако все още използваш балсам мажи само краищата, пий повече вода, ако си на медикаменти може и от тях да е. Това от мен. Simple Smile

# 602
4естита сряда! Като се прибера 6те попи6а 2_3 страници
 Simple Smile нямам какжо много да кажа,но И малко няколко пьти става до 50_та страница.  Бенс, кажи какво планира6 да по4ерпи6 децата за РД.?

# 603
Бенсън, от години си ми е проблемна, от източния бряг се преместихме в централните щати, същата работа.
Оценявам всякъкви съвети  Peace
Честито на пи-то и от мен  Mr. Green

# 604
Ние, по случай празника, ще вечеряме пи-ле. Може и пи-тка, и пи-ца.

Пусто, не се сещам за други храни, започващи с пи...

Пи-сквити
Пи-мон
Пи-ква Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 605
So what, e как какво- пица  Mr. Green
Имам време аз, но ако ще е някъде трябва да резервираме по-рано, та за това ви занимавам.

Освен да отчетем какво ще вечеряме. Laughing
Салата +картофи и морковен сладкиш.

# 606
Солей леко раждане. Hug

Бенсън ходихме на един РД и майката беше направила най различни фингър фуд,някои от децата недоволстваха ,как можело Рд без пица.И нас ни чака РД след две седмици,още не съм решила къде.Малкия иска лейзъртаг и боулинг.
Аз постя( и другите вкъщи по неволя).Днес ще вечеряме П(И)атладжани с доматен сос.
При нас лятото дойде,днес стигна до 80Ф.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 00:55 от Pety

# 607
А днес освен че е ден на числото ПИ,е и световен ден на съня.По случая мисля да силегна рано. Grinning

# 608
Ах, затова ли цял ден ми се дреме.  Ще ПИнкаме рано днес `начи  Mr. Green
И ние постим, апнайми ПИлатка с ПИмати и ПИставици.  Утре картофени кюфтета на фурна на Pety  Wink
Радвах се, че се преместихме на топличко есента, ама от сега и тук е 80Ф, какво ще е лятото, не ми се мисли  ooooh!
А сега е време за една следобедна раСодка Laughing

# 609
пильмени Simple Smile

Да ви кажа какъв кеф да работиш за голяма болница... За всичко си имат човек, за всичко си има инструкции. Отрицателна страна (а може би не?) е краят на ползването на работния компютър за поща, форум и фейсбук. Не че не дават, но всичко се записва.

# 610
Агент "льо президент" е сладур голям , няма как да не му се прииска на 4човек да не го целуне, още пове4е с шоколадова глазура
Лени, драго ми е да те видя  bouquet.  3 утре ли ставаше на  годинка?
Анет , как го постигаш това сама на по4ивка, направо се чудя. При мен е невъзможно да се случи, освен ако не пукна. Това селфон, айпод, отдавна Пухкавел си го е пожелал. Сега ме4тата му е да стане по - висок, да не ми стигал до "цицис" и да има истински мотор Crossing Arms
Бенс, ние на Пухкавел го правихме в Чъки Чииз- лудница, ама само 2 4аса.За съжаление, нищо по- разли4но не ни очаква с неговия рожден ден през февруари.
Солей, стискаме палци, ако трябва и на краката. Жив и здрав , да се появи големия човек, а на теб леко раждане
Честита сряда, честито пи. Сега трябва да се извинявам на ММ дето му се навиках днес , защо е пекъл пиле Grinning
Някаква диета за висок холестерол да знаете, днес ми дойдоха резултатите и положението е не много добро

# 611
  • WA, USA
Е щом ще е за Солей, ще се жертвам да ви дам повод да изпишите темата.

Номер три е заченат.  SunglassesСъвсем съм в началото, ама не ми се и мълчи докато мина първия триместър, щото ми е много хубаво и слънчево. Ще го/я чакаме ноември този път. Не можахме да го докараме пак за 7-и януари Laughing

# 612
туршия,аспержи с лимон и нови натрурални newsm78  немски ег нудълс,като ги гледам май децата ще са пак зачудени и ще спорят че не са баш макарони..
*
от години не правя детско меню за рд и тц пица; едно за малки и големи,салатено предимно,и вода..на който не му харесва-си дояжда у тях..
*
дано не поникнат минзухари по пистите че ще се гръмна..тук е 80 гр днес,което не попречи на щерка ни да ходи с огромни ботуши защото други подходящи обувки нямала..
*
ура за сипирумено семейство!чудесна новина,леко и спокойно да ти е..

# 613
За по-бързо изписване на темата всички бързо да си покажат децата. Хайде строй се, преброй се!

# 614
Руми, не губите време вие.  Hug Успешна и лека!
Понеже си наблизо, шъ тъ помоля да поръсиш обилно. Flutter

Анет, дано падне сняг за теб и весело изкарване.

Хиър, много хубаво звучи.

Замислям се за някаква парт-тайм работа, почвам да затъпявам у дома.

Петя, перфектен Рд за мен е 4-5 деца, да си поиграят, след това да хапнат торта и всеки по живо по здраво.  Ама никой не ме пита, вие споделяйте да знам какво ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт