Отговори
# 630
  • USA
Pump it up ми хареса, много забавно беше дори и за родителите. Може би на Стейси РД ще го направим там.

Сипируми, честито! Лека да е и здраво бебче!

Малкият Агент е сладур, както и на Бенсън момченцето! Други не видях.

Днес тук си беше жега и докато се наканя да пусна на Стейси климатик (централния бил от месец май), тя се разсъни и не спа наобяд. А уж е ден на съня Grinning!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 06:29 от maimun77

# 631
Слаба ракия сте Crossing Arms  Simple Smile

Много порасъл Плами и какъв е спортист!
Стейси е направо дама!
За президента писах вече-чуден!
Хубави деца! Heart Eyes

Благодаря за комплиментите за моето чаве.  bouquet

На сватбата ни 6 броя общо бяхме.

Солей, уютно му е на младежа, не му се излиза. Продължавам да стискам. Hug

Отивам да уважа деня на съня. Пишете много.

# 632
Най-накрая се докопах до компютъра, до сега от телефона се мъчих  Grinning .

Най-първо: Честит РД на Зара! Да е здрава и весела, а мама ѝ да ния покаже  Hug ( + баткото! )

В този дух на мисли, Агент видяхме ти синчето и китките, но Гелето упорито я криеш  Naughty . Крис е много сладък, ама как ги произвеждате тези деца с толкова много коса въобще не ми е ясно...
По въпроса за РД, аз също предпочитам у дома, всичко да си изпипам и направя както на мен си ми харесва  Naughty , разните му там клубове, въобще не са ми по вкуса, най-меко казано.

Ей Джей е голям сладуран, сигурно сега е съвсем различен и още по-голям  bowuu .

Пухкавел и той много се издължил, трябва да му сменяте вече ник нейма  Hug .

Стейси е една кукличка, голяма сладурана пу-пу!!!

Да не пропусна Руми в честитките, все весело и окрилено да ти е до края и на финала "по хубавия начин", ако мога да цитирам Иво  Joy .

(Клер, покажи и ти де)

А ти  Mr. Green ?
Между другото, да те подпитам, ориентирала ли си се за сандалки (детски), че трябва спешно да купувам, тук вече не е за обувки. На УМИ само един модел горе-долу ми хареса, но не бих ги предпочела, ако има нещо по-добро?

На сватбата ни 6 броя общо бяхме.

И ние  Wink

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:22 от Clairette

# 633
  • WA, USA
Ех че съм заплес!

Честит рожден ден на прекрасната Зара!  bouquet Много здраве и щастливо детство!

# 634
Като гледам как сме запретнали ръкави, току-виж утре вечер имаме нова тема.

Солей, приемаш ли да се надпреварваме? Wink

# 635
Като гледам как сме запретнали ръкави, току-виж утре вечер имаме нова тема.

Солей, приемаш ли да се надпреварваме? Wink

Ама за какво ще се надпреварвате, и ти ли ще раждаш  newsm78 Hug ?

# 636
Клер, Алек много пораснал! Много ми харесва тена му и цвета на косата. Хубавец!

Честит Рожден Ден на Зара!   bouquet Здрава и послушна.
Лени, честито на теб и семейството!
Ще се радвам и аз да я видя, от бебе не съм. Ноли кой знае и той какъв мъж е станал.
Блогът ти и аз го разгледах, че и попрочетох. Много ми харесва.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 06:24 от benson10

# 637
Клеър, ама то голямо момчето... Изписан, изписан! Страхотен ген сте му дали. Жив, здрав и умерено палав!

Хахахаха, сега ти видях и въпроса за раждането. Не бре, жена! Нали искахме да почнем нова тема и да изненадаме Солей? Тя обаче ни хвана в крачка, защото господинчото се е устроил и не ще да се мести. Та сега й предлагам да видим тя ли първа ще се отчете с нещо ново или ние.

# 638
Удрям едно рамо на темата, че да приветстваме господина на нова тема Simple Smile
Руми, честито, нного се радвам за вас  bouquet
Вие съвсем сте избебешорили темата, всички бременни Simple Smile браво, браво!!!
Ева, и аз съм летяла в 4ти и 5ти месец, никакво неразположение не почувствах, и аз бих те посъветвала да си обръщаш по-малко внимание, в смисъл движи се, излизай, занимавай се с разни неща. На мен по принцип също ми се гадеше първия триместър, но се чувствах значително по-добре, когато работех, просто нямах време да се вглъбявам в гаденето Simple Smile

# 639
Допринасям за изписването.   Mr. Green

Фейо, аз не искам да се състезавам, искам да родя.  Joy

Клер, Алек хубав и голям.  Hug Маймун, Стейси е чаровница!  Heart Eyes Време е да сменяш аватара. Wink
Алекс не го снимам хич напоследък,  Blush добре че е баба му да го цъка с телефона.  Whistling

Сандалки не съм търсила. Не ми се занимава честно казано. Кара детето с едни "галошки" на Crocs. И за плаж и за разходка из града, джапа по фонтаните и не го мисля. Подозирам, че може и да не му купим сандали това лято.
Тези, които е пуснала Бенс са хубави, но честно казано не го виждам сега с такива. Следващото лято - да.

Честит рожден ден на хубавата Зара!  Heart Eyes Здрава и усмихната и все на фокуса на майка си. Wink

# 640
Благодарско за комплиментите, ще предам сутринта на обекта им  Wink .

Бенс, много хубави бяха сандалките, но изчезна линка, може ли пак да го пуснеш моляяяя   bouquet .

Солей, за крокс не бях се сетила, а и нещо ги недолюбвам да си призная, но пък може би ще са му супер удобни, поне така изглеждат  Thinking , мерси за идеята!
Твоя момък да не чака зодия овен, какво се е заинатил  Thinking ?

Ааа, забравих на Ева да пиша за полетите. Летяла съм в супер ранна бременност ( края на 5-та и в края на 6-та сед. ) вътрешен полет. Имах малко проблеми и двата пъти, но така и не стана ясно има ли връзка с полетите, а и в крайна сметка не беше нищо фатално. После летях в 24-та и в 28 седмица, съвсем сама до Бг, без никакви проблеми. На твое място бих пътувала  Peace

# 641
  • WA, USA
А дали ще се запънат да ме пуснат да летя в почти девети месец до Торонто? Все пак не е толкова дълъг полета?
Може би трябва да си нося бележка някаква, че раждам по няколко дни и няма да ги стресирам с бебе на самолета Laughing

# 642
Ние сме фенове на крокс, за домашни чехли ги ползваме. Аз в момента за всичко - от дебелина и подутина не влизам в други обувки/джапанки.  Rolling Eyes
На Алехандро са му също много удобни. Имах големи съмнения, честно казано.  Whistling

Клер, сакън. Зодия Овен се надявам да не го докарам.  ooooh!

На Ева да обадя и аз, че съм летяла сама презокеански полет във втори и края на трети месец с дете (слинг + количка). По същото време 2 европейски. В шести и седми месец летях вътрешни в САЩ пак с детето, на втория бях дори сама.  Crazy

Руми, не знам за до Торонто. Но аз в 7ми месец си изглеждах съвсем due и ме качиха сама с детето до НЙ без проблем. Дори ме питаха на чекина дали не се прибирам за раждането (това понеже си перкам с НЙ айди, отказвам да си извадя селско от СК).  Sunglasses

# 643
Здравейте и от мен Simple Smile Влизам с един бърз въпрос относно самолетни билети до България,предстой ни връщане за няколко месеца,но не мога да намеря добри цени.Видях линковете от началната страничка,но някой не ми ги отваря.Ще съм много благодарна за всякаква информация Simple Smile

# 644
Благодаря ви, че сте се сетили за рождения ден на Зара, при това преди да започне празничния ни ден  bouquet
Искам да я снимам с тортата и ще я покажа довечера тук.

Бенс, снощи видях АДж, но не ми се пишеше... аз го помня от онази среща, когато беше на 1.5г, направо не можах да свържа двата образа. Много пораснал, много красив, може да звучи клише, но не мога да ви мисля с отбраната на набезите на девойките  Flutter

Клер, и ти ми скри шапката с Алек, кога порасна това дете!!! Много е сладък! А за сандалките, освен Крокс, удобни са и тези на Birkenstock, не зная обаче дали имат чак толкова малки номера.

другите дечица не видях за съжаление

Сипируми, връщах се два пъти да чета, за да съм сигурна! Честито, много честито, ти си прекрасна майка и ще бъде хубаво едно момиченце да те избере за родител Wink

Ева, извинявай, забравила съм да ти честитя радостта. Нека ти е лека и да мине бързо   
bouquet

Солей, продължавам да стискам палци, днес особено по-силно  Wink

Со уат, Бенс, благодаря, че се отбихте в блога, радвам се, че ви харесва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт