Мнения за 39 СУ ''Петър Динеков''

• 6 690
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте,до година искам да ме преместя дъщеря ми в 39то СУ и искам мнения,преди 8 години преместих синът ми от него но беше 3ти клас а дъщерята ще е 7ми ,ще съм благодарна ако някой има информация

# 1
  • София
Защо тази гимнастика в тази съдбовна година?

# 2
Защото училището в което учи тя в момента е пълна лудница то е 81 СУ Виктор Юго.Пълен ужас,в 39-то е много по-спокойно само една смяна по-малко излищни занимания както е там и все пак първата смяна е много по-удобна от колкото втората а в 81 са две смени и няма кога да учи като се прибере в 19ч. като прибита от умора нищо не може да се прави и е много по-спокойно тука ръковотството гони учители и просто от както дойде новата директорка училището  се скапа ,на матерялна база е страхотно но е много натоварено...

# 3
  • София
Здравейте, моето дете в момента завършва 6-ти клас в 39-то. Като цяло наистина е спокойно, не ги натоварват, детето ми успява да си напише домашните в междучасията и рядко му остава нещо за вкъщи. Това май е другата крайност, дават го съвсем лежерно. Поне ще има време догодина да се подготвя за НВО с частни уроци.

# 4
Точно заради това,тя моята дъщеря иска да е в рисувателна паралелка но какви други има ако сте запозната по-добре от мен,благодаря предварително

# 5
  • София
Има една паралелка с изобразително изкуство и три с английски. Като втори чужд език се учи испански или руски.

# 6
Защото училището в което учи тя в момента е пълна лудница то е 81 СУ Виктор Юго.Пълен ужас,в 39-то е много по-спокойно само една смяна по-малко излищни занимания както е там и все пак първата смяна е много по-удобна от колкото втората а в 81 са две смени и няма кога да учи като се прибере в 19ч. като прибита от умора нищо не може да се прави и е много по-спокойно тука ръковотството гони учители и просто от както дойде новата директорка училището  се скапа ,на матерялна база е страхотно но е много натоварено...

39 то с нищо не е по- добро, не си заслужава да травмирате детето с местене.
И то е с нова директорка, временно управляваща.
Занимава се само с интриги и също разгони по- голямата част от добрате кадри там.
Не препоръчвам!

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 16:41 от loska

# 7
Здравейте,
може ли мнение за учителите, които ще водят първи клас от тази есен 2025/2026г?
Знам само за Иванова, че е в болничен и цяла година я замества Павлова. Но не се знае дали ще се върне титулярката или ще продължи Павлова.
Благодаря

# 8
Това е най-пропадналото училище в Младост. Добрите учители отдавна ги няма, дисциплината е нулева, учителите не могат да овладеят класовете, за професионалният им капацитет да не говорим. Сборище на некадърници и хулигани. В начален курс бива донякъде, после е ужас. Далече от 39-то!

# 9
Благодаря, но тези общи приказки и аз ги знам и масово се говори така и за други училища.
Търся мнение за конкретни учители. Ако някой може да изкаже мнение за г-жа Теодора Бояджиева? Благодаря

# 10
  • София
Здравейте! На 25 март ще има ден на отворените врати, а на 14 април ще се проведе родителска среща за бъдещите първокласници, следете сайта на училището или страницата им във фейсбук, където ще качат формуляр за записване за присъствие. Ще можете да видите бъдещите учителки на първокласниците и да вземете решение.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:52 от Zeta

# 11
Благодаря, но тези общи приказки и аз ги знам и масово се говори така и за други училища.
Търся мнение за конкретни учители. Ако някой може да изкаже мнение за г-жа Теодора Бояджиева? Благодаря

Хич не са общи приказки, а самата истина.
А каквато и да е г- жа Бояджиева, една птичка пролет не прави.
Аз също не го препоръчвам, но Вие си решавате.

# 12

Хич не са общи приказки, а самата истина.
А каквато и да е г- жа Бояджиева, една птичка пролет не прави.
Аз също не го препоръчвам, но Вие си решавате.
Общи са!
Същото е като някой каже, еди кое си е много хубаво училище. И като попиташ защо, и започва едно чудене защо е хубаво. Аргоменти трябват. Аз знам защо 39СУ не е от хубавите. Питам за учителите. Но ходих на отворените врати, видях ги учителите, но ми се искаше мнения на родители. Явно тук няма да ги намеря тези мнения, защото почти няма родители, които да посещават тази платформа.
Все пак Ви благодаря за Вашето общо мнение!

# 13
Ами те добрите училища са известни- със и без аргОменти.
Минусите на 39 СУ са ясни- текучество на учители ,съответно веднага спад в качеството, не добър мениджмънт, не добър контрол върху учениците, които се разхождат по етажите по време на часовете и още и още.

# 14
Ами те добрите училища са известни- със и без аргОменти.
Минусите на 39 СУ са ясни- текучество на учители ,съответно веднага спад в качеството, не добър мениджмънт, не добър контрол върху учениците, които се разхождат по етажите по време на часовете и още и още.
Отново Ви благодаря!
Голямото ми дете е в 39то и съм напълно на ясно, защо не е хубаво. Благодаря Ви, че сте загрижена.
Но то случи на класен и деца, поне за сега. Посетих деня на отворени врати, видях учителките. Колкото и да ми се иска да влязат в много "елитните училища", не винаги се случва. До към 4ти клас, горе-долу става. Но пак зависи от класния и децата. Разбира се, имам и друг вариант, но все пак трябва да съм запозната с мнения за учителките, които ще бъдат от тази есен.
Отново благодаря, за загрижеността Ви!

Общи условия

Активация на акаунт