Отговори
# 435
моите преди 2 години взеха 10-годишни визи, кандидатстваха двамата заедно, пътуваха също заедно, никакви проблеми не са имали.
При нас, на 62 - не се размина без интервю

# 436
  • САЩ
Нашите също кандидатстваха заедно за визи и нямаха проблеми. Пращаме обща покана. Записваме ги за един и същ ден и час на интервю. На интервюто отиват заедно и дори на гишето са заедно.

# 437

Здравейте мацки аз се поизгубих, но с мойта работа + две принцеси, на които да обръщам внимание и някакъв 24 часов вирус изкарахме пак с висока Т   ooooh! е взе ми се акъла тия дни, но се надявам от утре като вържем мартеничките да сме здрави и никакви вируси повече да не лепваме   Praynig

# 438
Привет,

Не съм писала в темата от няколко години (някои може би ме помнят, други - не), защото си бях наложила вето и не исках да форумствам излишно, но от днес официално обявявам, че съм бременна и ... минавам да се похваля и запиша.  Grinning Grinning Видях си точката и плодното сакче на ехограф и много се вълнувам!!!  Heart Eyes

Сега ще ви следя редовно, защото ще има тепърва да научвам тоооолкова много. Зачетох What to expect When You're Expecting и всичко ми е една голяма и хубава каша. Надявам се четейки тук да научавам още и още нови неща! И разбира се, дано всичко е наред до финала!

Ами, похвалих се!
Честита дъщеричка Мила!

И Честита Баба Марта!

# 439
Е те това се вика новина!!!!!! Честито, Люси! Лека бременност ти пожелавам. Кога чакаш бебето?

# 440
  • USA
Честито Ева! Лека и успешна бременност желая!  Hug

# 441
Благодаря! Хелоуийнска тиквичка трябва да е бебето, 28-ми октомври ми е термина, но може и леко да се промени датата на другия преглед.

Това обяснява Фейсбук латентността ми, а?  Laughing Само ям и спя, няма време за друго!  Laughing

# 442
Здравейте  Hug, записвам се и аз набързо в темата с въпрос. Кое от всичките им сирена е най-близо до нашенския кашкавал и имат ли като нашето топено сирене...това на триъгълничетата например?

# 443
  • The QC to be!!!
Честита Баба Марта. Бели и червени, румени засмени.  Laughing

Ева на сцена ЧЕСТИТО.  Лека и хубава.  Praynig

Айде чакаме другите партизанки да си признаят.  Mr. Green Всички дето са си дали браейк ги бройм за такива до доказване на противното.  hahaha

coldasice - Бг. кашкавал - моцарела § монстер; това на триъгълничетата го има на всякъде с какви ли не привкуси и примеси и добавки като люта чушка, копър, чесън, шунка, и........ дет има дума квот се сетиш + обикновенното. Но, топеното пушено ще го намериш само в етник магазините от източна Европа - Полски, Чешки, Сръбски, Руски, Бг., и т.н.

# 444
Честита Баба Марта! Да сте весели, засмени, бели и червени!
Ева, лека бременност!
Биз, 4естита дъщеричка, да е кротка и поспалива. Марти как е?

# 445
coldasice това би трябвало да е лесно за намиране навсякъде и е като топеното. Като топено пушено, пушената гуда  е подобна на вкус, като текстура е ппо-твърдичко. Моцарелата е като не добре узрял кашкавал (Май си ми съседка? В Уегмънс се намират  3те, тяхна марка моцарела е близка)

Ева честито хелоуийнско бебе! Лека бременност.

# 446
Има разлика между прясна и зряла моцарела. По-прилична на бг незрял кашкавал е зрялата моцарела.

Ева, честито и лека!  Grinning Аз пък реших, че затишието ти във ФБ е свързано с липса на време заради правене на кариера. Wink

# 447
Ех, Ева, каква прекрасна новина! Бях те мернала в Проблемното и да знаеш много се радвам, че всичко е добре. Стискам палци да е лека и с прекрасен финал. Hug

Честита Баба Марта!

Снежи20, не знам за сайтове, но може би да гугълнеш  expats in US и сигурно ще ти излезат разни страници, намирала съм за други държави инфо по този начин.  Ако имаш конкретни въпроси, може да питаш и тук.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 15:19 от benson10

# 448
Благодаря, ще се огледам пак, въпреки че много се блещих по супермаркетите и не видях топено сирене, а и моето американско човече питах и той не го разпозна... Въобще ми е голям кошмар да му готвя, прясна, прясна съм тук...тепърва си напасваме вкусовете. Впечатлих го много с нашите палачинки Simple Smile

В Monticello, MN съм аз... Нещо май няма много етник магазини тук. Само един в Минеаполис знам засега...нямаше луканка, обаче, а така ми се яде, лелеее..

@benson10, под 5800 пощенския код на Плевен ли се има предвид?  Simple Smile

# 449
Благодаря ви още веднъж!

След като Бенс отвори темата, искам да кажа, че или сме медицинско чудо или репродуктивната медицина има още много да учи, защото имахме няколко "непреодолими проблема" според моята клиника и вече насрочваха дати за IUI и после за IVF с ИКСИ. Оказа се, че докато са ни правели изследванията и прегледите и докато съм плачела за диагнозите .... съм си била вече бременна, съвсем естествено, без дори да подозирам! Та така. Един ден след като се записах в проблемното видях двете чертички.  Grinning Иначе ходех при светилото, която е било в екипа на пъровот ин-витро бебе в света и човекът, открил проблема с намаления яйчников резерв; човек с над 40 години опит...
Та гаранция никога за нищо няма, благодарна съм за случилото се и гледам напред с радост и надежда!

Аз много обичам моцарелата от Трейдър Джо. А не мога да ям меки сирена вече..

Общи условия

Активация на акаунт