Отговори
# 450
  • WA, USA
Ева на сцена, браво за чудото! да е много лека и прекрасна!

Честита Баба МАрта на всички ви! Hug

# 451
Люсииии, направи денят ми мило момиче  Hug Hug Hug.
Искрено и сърдечно се радвам за твоето Чуденце и ти пожелавам леки и безпроблемни 9 месеца!!!

# 452
Честита Баба Марта!:)

Ева на сцена, Честито! Безпроблемна и щастлива бременост ти желая. Hug Има едни календари ден по ден с разни типс и бележчици, много са по интересни от какво да очакваме книгата, плюс можеш да си записваш твоите си нещица за спомен:)

Щастлива съм че за първи път от много години за Баба Марта имам цъфнали цветчета пред къщи:) Дано скоро да стане малко по топло че съм си харесала няколко страхотни места за снимане и нямам търпение!

И като казах снимане се сетих че вчера си поръчах един куп прекрасни рокли от Тотси, обаче ми казва че ще ми пристигнат чак на 20 Март?!? Някой поръчвал ли е от там? Какви са ви впечатленията?

# 453
  • Boston, MA
Ева, честито! В Трейдър Джо повечето сирена са пастьоризирани, та няма опасност.

# 454
  • The QC to be!!!
Ева, това е страхотна новина.  newsm44 Извиках от кеф като ти прочетох поста.  Flutter И имам сега молба, да ме поръсиш с твоят прашец щетдро.  Blush

Честита Баба Марта на всички.

И аз да протвърдя мнението на МисНели. The Loughing Cow го има май във всеки магазин без изключение, включително и в етническите. Може би не си намерила точно рафта, но го има в какви ли не разновидности, вкл и ниско маслено. Има едни такива малки сиренца, опаковани в червен парафин, и са към не повече от 5 см ин диаметър в мрежика. Обикновенно топеното сирене е там. Те се водят специалитети и може и да не са там където са другите видове сирена и кашкавали.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 21:26 от Baby*

# 455
Ева на сцена честито чудо!  Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!    bouquet   Flutter  Настръхнах от поста ти, невероятно просто!  Много се радвам за вас!  Ние също сме с куп проблеми, миналата седмица ни съобщиха резултатите, директно ни насочват за IVF, нищо друго нямало да помогне.  Ама и аз си чакам чудото, не се давам без бой  Praynig
Много  Hug на всички.  Аз си ви чета, но си мълча, нямам с какво да се включвам често.
Честита Баба Марта!  Нека донесе много здраве и просперитет на всички!

# 456
Ева, честита бременност, да е лека и безпроблемна   bouquet
Дами, честита баба Марта! Да сте бели и червени, весели и засмени като мартенички.

# 457
  • Чикаго / София
Честита баба Марта на всички! Здраве и хубавини да ви донесе!

Ева на сцена честита бременност! Лека, безпроблемна и приятна да ти е!

Солей, Мис Нели и друг който знае, кажете ми какво масло мога да ползвам за мазане на тяло? За мега, хипер суха кожа. Трябва ми нещо натурално, че освен суха е и чувствителна. Извинявам се, че пак ви връщам на тази тема, ама сега ми затрябва много. Ааа и кажете от къде да го купя. Ама нещо просто и лесно за използване да е, и да попива сравнително бързо.

# 458
  • WA, USA
При нас мартениците се оказаха голям хит. Оставихме около 25 с разпечатка на английски, и не стигнали накрая. Учителките бяха толкова възхитени, че казаха че другата година щели сами да организират Баба Марта и да правят мартеници с децата Laughing

# 459
Ирка,
shea butter примерно
http://www.luckyvitamin.com/p-26808-nubian-heritage-shea-butter- … -tea-extract-4-oz
http://www.luckyvitamin.com/p-33212-out-of-africa-organic-shea-b … ned-lavender-2-oz
http://www.luckyvitamin.com/p-22537-now-foods-shea-butter-100-natural-7-oz примерно
cocoa butter примерно
http://www.luckyvitamin.com/p-2033-now-foods-cocoa-butter-7-oz
Твърди са, т.е. не се размазват като крем. 3 начина за ползване: 1) слагаш кутийката във вряла вода за 15-20 мин преди употреба 2) пък гребеш малко с лъжица и разтопяваш в канче на котлон 3) гребеш с лъжица и микровълнираш в подходящ съд (ако си ок с ползването на такава печка).

Руми, много се радвам за мартеничковия фурор.  Hug

# 460
Eва, понякога чудеса наистина стават!

Руми, супер.

Да попитам за домашен илач за кашлица за дете. Ейдж не е спирал от Декември да е болен, тъкмо му мина миналата седмица и тази сутрин се събуди с дълбока кашлица. Мерси.

ПП. Coldasice, да, Плевен е.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 00:24 от benson10

# 461
  • The QC to be!!!
benson10 подбел за суха кашлица. Но по принцип е за хроничен бронхит. От какво кашля толкова Ейдж? Правили ли сте изследвания?

# 462
Аз писах на лични в началото, но ще го напиша и тук - пожелавам ви го от ВСЕ СЪРЦЕ, момичета! Поръсвам ви с прашец, късмет или каквото там е необходимо, за да се сбъднат желанията ви!  Hug
И мислете позитивно - аз съм сигурна, че ще се похвалите скоро тук.  Wink

# 463
Ева, да е лека   bouquet Прекрасен месец е октомври.

Ирка, натурално не е, но много ми помага Авино с shea  butter. В офиса ръцете са ми напукани до кръв ако не мажа зимата.

# 464
Atti, благодаря!
Благодаря и на всички останали, които се включиха с отговори.

Майка ми е била тук няколко пъти, но винаги с виза за по 6м. (защото преди това имаше отказ). Баща ми никога не съм канила, той току-що се пенсионира. Тези 10 годишните визи са ми като мираж. Чувам че на последък предимно такива давали, но ще бъде чудо ако нашите ги огрее за такива. Ще им стискам палци Mr. Green

Ева, честито! Каква страхотна новина, лека и успешна!

Общи условия

Активация на акаунт