Отговори
# 465
Нека, по- 4често стават чудеса  и скоро много момичета да се похвалят  bouquet
Руми, супер е това с мартениците. Аз понеже нямам мартеници  за 16 деца + учители, една учителка ми помогна, аз купих материалите, а децата правили гривни , изрязали силует на жена и я украсили с бяло и червено. За моя син бях  супер кул вчера.
Да си похваля Пухкавел,  bowuu отскоро се опитва да говори на български и сладък и смешен ми е

# 466
  • САЩ
Честита баба Марта и от мен!
Алекс пък беше много доволен че само той ще има мартеница и никой друг. А де, чешит! Занесе само на учителките защото само толкова имахме, но нали ви казвам, той така беше доволен. Предни години ги раздадохме, а таз годишните още не са пристигнали.

MVK браво на Пухкавел! Дано има желание и говори все повече на БГ. Алекс се справя що годе добре. Все си мисля че добре говори БГ докато не чуя някое дете в България как говори и да осъзная че съм в грешка  Mr. Green Но здраве да е. Колкото може толкова.

# 467
Бейби, мерси. Под какво име да го търся на английски и как точно да го използвам?
Не знам от какво е кашлицата, по същият начин започва няколко пъти вече, на ден втори и хрема, той не може всичко да издуха, стига се до ушна инфекция и съответно антибиотик.
Мед яде с лъжица, но не помага.

# 468
  • The QC to be!!!
Benson, има няколко имена на Английски. Виж в този линк: http://en.wikipedia.org/wiki/Tussilago_farfara
Но прочети целият линк моля те. Честно казано, след като прочетох какво пише тук за страничните му ефекти изобщо не съм сигурна, че трябва да го даваш на Ейдж.  Stop

Виж и този линк: http://www.herbs2000.com/herbs/herbs_coltsfoot.htmи

Аз го ползвам от няколко години заради хроничен бронхит като се раздразни. Ако искаш имам 1 тон тук поради мискомюникейшън с 1/2 колко да ми купи, и той ми купил като за до живот Joy та мога да ти пратя. Но моля те прочети първо из нета, че тази информация за токсичността му ме стресна.  #Crazy Аз имам само чай насипен от листа, не от цветове, но въпреки това... Аз правя чай - 2 навършени лъжици от чай ги запарвам с 300 мл вряла вода за около 30 мин, деля на 3 и пия по 1 част 10-15 мин. преди храна. Лично на мен само това ми помага вече за раздразнен хроничен бронхит.  Tired

Така както си описала нещата не звучи, че проблема идва от дробовете, по скоро от синусите. Щом не кашля, натисни леко с пръсти симетрично синусите (на челото, от страни на носа, и леко под очите) по двойки и виж как реагрива. Като почне да кашля направи същото и виж как реагирва. С натискането задърж за около 3-4 секудни и после рязко пусни. Ако може той да ти каже как усеща това натискане е най добре. Дали усеща болка и дали е равномерна от 2те стрни и при кой от синусите е. Но на неговата възраст може и да е трудно да се разбере. Другият вариант е скенер на синусите и да се види какво има вътре, или посявка от носа/отхрачвания. Подбела не е за мокра кашлица.  Naughty

Меко казано съм възмутена от случващото се в Бг. с храните: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1259348  #Cussing out

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 14:37 от Baby*

# 469
Честит имен ден на всички носещи хубавите имена -  Тодор, Тодорка, Теодор, Теодора, Божидар, Божидара.
Честит 3- ти март  bg

# 470
  • У дома
Честита Баба Марта и от мен!
Завърнахме се от даунтаун Чикаго премръзнали, но си изкарахме приятно. Доволна съм от новия посланик, раздава го много активен засега.

Бенс, вземи си шишенце oil of oregano и капвай по 2 капки във вряща вода да диша детето. Прочиства нос, гърло. Може и директно да се пие. Вчера го гледах в един магазин и му се чудех, но вкъщи не сме боледували повече от година и се надявам скоро да не ми потрябва.

Биз, честит ти бебок! Да расте здрава и весела!

Ева, лека бременност.

# 471
Ходихме на концерта за 3-ти март, организиран от консулството в Ню Йорк. Съжалявам, но няма да стъпя повече на такова мероприятие. Това не беше концерт, а маймунарник. Участниците бяха талантливи, но публиката беше повече от махленска и дори и за пет минути не прояви уважение към изпълнителите. То не бяха безкрайни приказки с хората отпред, с хората отзад, с хората десет реда напред.  Ставане, разхождане, местене, пренасяне на торби. Семейни снимки все едно сме пред Айфеловата кула. Малки деца без контрол изтърчават на сцената по време на представление. Гонене и овикване на децата, хрупане, пиене. И на събор, и на неделен пазар има повече ред. Отвратителн вкус ми остана.

# 472
Нашият концерт пък тук в Сиатъл беше екстра Simple Smile Особено танцовия ни ансамбъл, но си тръгнахме раничко, заради дечурлигата Simple Smile
Baby,  не знам от какво толкова се възмущаваш, на мен ми се струва, че нещата се подобряват  Peace

# 473
И аз пригласям, че този път Сиатълския беше на ниво, както и публиката се държа прилично (за разлика от минали години, знам за какво говориш, Хиър).
Ансамбълът на Радост отново ми кръстоса погледа!

Терминатор, познаваме ли се?  Grinning

# 474
 Честит национален празник!
Ева, честито! Дано се похвалят скоро, всички които имат желание.

Отдел" Красота", метнете някой линк масаова козметика, но с добър лифтинг ефект за лице и очи, да си сверя часовника преди да се хвърля в боя.

# 475
И аз съм тръгнала пак на лов за козметика Sad кожата ми е ужасна, мислех си, че се подобрява, ама нещо ...
Ева, аз те видях, махах ти, мъжа ти ме забеляза и аз се засрамих, и спрях да махам като побъркана Simple Smile))) а ми беше трудно да стана, че с Боби....ще видиш как е Simple Smile

# 476
Специални благодарности на Бейби!  bouquet
Аталанта, ще видя и това масло.

Колкото и да не ми се искаше прибягнахме до овър дъ каунтър лекарства, за да може да спи в петък през нощта(кашлица и непрекъснато течащ нос), дано не стигнем пак до антибиотик. Мерси отново.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 07:30 от benson10

# 477
 Joy Терминатор, мъжът ми си е помислил, че махаш на някого зад нас (понеже не те познава) и даже се изместил, да виждаш по-добре.. Crazy Ще се реваншираме на по бира скоро. Аз ще съм на сокче, де.  Grinning

Искам да ви попитам за добър крем против стрии и рано ли е да започвам с мазането? Казаха ми за Палмър'с какаово малко, но не ми понася миризмата. Една позната препоръча L'occitane, но преди да дам 60-70 долара ми се ще да знам струва ли си?

# 478
Искам да ви попитам за добър крем против стрии и рано ли е да започвам с мазането? Казаха ми за Палмър'с какаово малко, но не ми понася миризмата. Една позната препоръча L'occitane, но преди да дам 60-70 долара ми се ще да знам струва ли си?

Недей си купува Палмърс, пълни са им продуктите с вредни боклуци. L'occitane не си заслужава парите.
Най-ефикасно: ген (не мож' го промени Mr. Green) + чисто какаово масло (твърдо е и трябва да топиш на водна баня/микровълнова преди мазане). Ако в момента не ти понася миризмата, опитай чисто масло от ший (неароматизираното може да ти е тежко, но има чисти + етерични масла за аромат, примерно) или Bio-Oil (не е съвсем био, Wink най-евтино в Костко).

# 479
Честита щерка на Биси и тук! Hug

Да ти е лека бременността, Ева! Дано повече такива чудеса да ни изненадват! Grinning

Ген, ген, ама и генът има нужда от малко здрав разум и превантивни мерки. Бях убедена, че по-кофти ген от моя няма след като се бях поукрасила със стрии г'а бех младо, глупаво и слабеещо редовно (и дебелеещо още по-редовно). Та очаквах, че след 2 бременности ще съм бетер зебра, но нямам нито 1. Изводите ми - мажи редовно, мажи щедро, мажи разнообразно, пий МНОГО вода, спортувай по малко, всекидневно и разумно и не си помисляй да го удариш през просото с яденето само защото си бременна. И гледай във витамините ти да има И селен.
С 2 ръца за какаово масло и Био-Ойл!
(няма мазило, коеот да премахне появили се, макс. ги свиват и то ако са нови)
(няма лазер, който да изличи напълно стрии)

Общи условия

Активация на акаунт