Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо родителите купуват куки за момичета скаути?
Колко време след раждането на бебе в САЩ може то да пътува в чужбина?
Как мога да изпратя лекарства до САЩ на моя приятелка, която живее там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо родителите купуват куки за момичета скаути?
Част от приходите от продажбата на куки за момичета скаути се използват за благотворителност, част покриват производствените разходи, а останалата част отива в командата. Родителите не са длъжни да купуват, но тяхната подкрепа помага да се финансират различни дейности и програми, които подкрепят момичетата скаути.
-
Колко време след раждането на бебе в САЩ може то да пътува в чужбина?
След като се роди бебе в САЩ, то може да пътува в чужбина, но е важно да имате предвид паспортните изисквания и задължителните имунизации. Имунизационният календар може да бъде попълнен или с ваксинации, направени в България, или по-късно. Препоръчително е да се консултирате с педиатър и да проверите изискванията за пътуване с дете в чужбина.
-
Как мога да изпратя лекарства до САЩ на моя приятелка, която живее там?
-
Как мога да помогна на детето си да спре да гризе ноктите си?
-
Какво е значението на перления прах?

отскоро се опитва да говори на български и сладък и смешен ми е

та мога да ти пратя. Но моля те прочети първо из нета, че тази информация за токсичността му ме стресна.
Аз имам само чай насипен от листа, не от цветове, но въпреки това... Аз правя чай - 2 навършени лъжици от чай ги запарвам с 300 мл вряла вода за около 30 мин, деля на 3 и пия по 1 част 10-15 мин. преди храна. Лично на мен само това ми помага вече за раздразнен хроничен бронхит. 

Особено танцовия ни ансамбъл, но си тръгнахме раничко, заради дечурлигата
кожата ми е ужасна, мислех си, че се подобрява, ама нещо ...
Ще се реваншираме на по бира скоро. Аз ще съм на сокче, де.
най-евтино в Костко).