Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 326
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет и успешна кампания!!!
Аз имам само една спирала поръчана  Tired
И моите клиентки предпочитат да си пипнат каталога, нищо всички работят на компютър.
Ама нещо с тези нови цени, започвам да се зачудвам ...

# 16
Привет и от мен в новата темичка  Hug Кате,   bouquet

Аз вчера си получих кашончето за К1, всичко е наред, липсват само нещата, които си светеха в червено, така че нямаше неприятни изненади  Laughing Получих си и чантата Believe, и портмонето (този път се закопчава идеално). Честно казано - харесва ми комплектът, не съжалявам, че се понапънах малко, за да го хвана целия.

Обади ми се и координаторката във вторник. Оказа се, че от общо 6 представителки от София, които са спечелили от лотарията, две са нейни. Явно носи късмет момичето  Mr. Green Та тя ми каза, че най-вероятно тя ще ми даде подаръците. Хубавото е, че живее близо до мен и няма да се разкарвам  Wink

Шапката на мен в началото не ми хареса, но после като се поогледах повечко, май започна да ми допада  Joy Та най-вероятно ще си я нося, но като се запролети, че сега ще ми е студеничко с нея. Довечера ще се щракна да се изфукам и аз  Crazy

По повод каталозите - никоя от моите приятелки не обича да ги гледа в интернет, обичат да миришат ароматизираните страници и да разлистват. Честно казано - аз също. Спирам, че стана много дълго. Успешна кампания на всички  Grinning

# 17
Благодаря за темичката на Катето!  Hug

Слаба поръчка при мен...Дано се раздвижат нещата. Thinking

# 18
Е.. завръщам се из редиците на Ейвънец.. няколко кампании подред не съм пускала поръчки нито желание от моя страна, нито от страна на клиентите. Сега започнах пак да раздавам каталози, защото уж имаше потенциални нови и стари клиенти, но нъц.. все още нищо. Да се надявам поне на 70лв, че на Планет Спа комплектчето ми харесва..

Успешна кампания!  Hug

# 19
Здравейте! Честита К02 и от мен! Кате  bouquet

Аз да се похваля най-напред - след 2 часа чакане пред зала и повече от 45-минутно устно изпитване - моя милост ОЦЕЛЯ! Mr. Green Останаха още 2 изпита за преборване... още малко безсънни нощи...

Моите клиентки също не обичат да гледат каталога в интернет, аз самата също не обичам.. имам чувството, че нищо не съм видяла. Дори сега като не съм си оставила каталог при мен, малко трудно ще набирам поръчката. То да има такава, де Simple Smile
Ще се снимам и аз с шапчето довечера и ако се харесам ще ви се покажа Blush

И да попитам, че нещо ми се губи в последните кампании - БОНДа да не са го махнали?

# 20
  • Русе
Успешна кампания на всички  Heart Eyes Кате, благодаря за новата тема   bouquet

От тази серия на Планет Спа съм много доволна - двата крема и маската за лице са задължителни в нашия дом. Само гелчето несъм пробвала, но дано успея да се вредя и с него Wink

Относно онлайн изпращенето на брошури има понякога ефект, но то е при клиентки, които знаят какво им трябва ( поръчвали са си го, свършоло им е и така ). Други, които искат да подушат нещо ме питат "като потъркам монитора, ще усетя ли аромата?"  Mr. Green   Така, че гледам поне една брошура да имам в мен и ако имам възможност да я предложа, когато им трябва за аромат. Обединявам се с една майка от ДГ и си пускаме заедно брошурите, за да ни излязат по-евтинко. Поръчвам мостри, но немога на всички парфюми да насмогна  Crossing Arms

...И да попитам, че нещо ми се губи в последните кампании - БОНДа да не са го махнали?

Дано не е махнат, че много ще им се разсърдя, това е един от ароматите, които много обичам и ползвам в момента даже  Peace

# 21
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А всъщност не помня, но дали някой е публикувал тук мини брошурата за К 03 но, но на руски?
ще я добавя в първия пост. Има интересни и не толкова неща!

# 22
  • Русе
А всъщност не помня, но дали някой е публикувал тук мини брошурата за К 03 но, но на руски?
ще я добавя в първия пост. Има интересни и не толкова неща!

Беше обсъждана, че е гледана, но линк аз поне несъм виждала и съответно и несъм я разглеждала. Ще съм ти благодарна Wink

# 23
  • София
Успешна кампания и от мен.
Оше нямам идея дали ще събера нещо.  Но се надявам поне к-та да взема.

# 24
Мерси за темата!
Електронна бр. разпращам,но никой не поръчва от нея,даже ел.пощите си рядко отварят моите хора,така че хич няма да успея да правя поръчки ...но и хартиени не ми се купуват,малко са ми клиентите-под 10. 
 Тази кампания ще е доста по- слаба от К01.Но пък червила ще се поръчват....показвах мостри и мои налични,така че ще има поръчки за офертата 2 за 10,50лв. Утре ще си раздавам кашона и бумагите-дано всички са доволни....

# 25
Момичета, ето и обещаните снимки. Тези са 4 в 1 - шапка, ръкавици, лак Real Red и гланц Onyx Lustre - Peach Sparkle  Joy

http://media.snimka.bg/9945/026146261.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9945/026146263.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9945/026146264.jpg?r=0

# 26
  • Бургас
Записвам се с една мижава експресна поръчка за 50 лефа Tired СПА комплект - мърмърици Rolling Eyes Харесва си ми серията, ама набутката щеше да е голяма, та не си правих труда този път Crossing Arms

Благодаря пак на дружките за четките - нацелувах шушончо и заради вас - нафталинените лелки (Весееее, размя ме) Twisted Evil Ама вместо нафталинен аромат се носи ейвънски беее Mr. Green

За каталозите, моите "клиентки" не си падат по онлайн версиите - искат си на хартийка и да търкат картинките (понякога дори и без да има какво да се търка, те си търкат и миришат, милите) Laughing

Чертичке бивша Hug Hug Hug И ме извини за изкушението Twisted Evil

# 27
Здравейте
честита ни нова тема
всички сте много гот с шапки ръкавици и шалове. Аз моите ще получа в петък но авансово са заплюти от щерката - тя е къдрава брюнетка тийнейджърка - мисля че ще й допаднат.

Брадичке , със закъснение най-добри пожелания за малкия ти хубавец.
И снимките на маникюра ти с тюркоазения лак просто ме плениха - скрит агент на ейвън си ти  Joy- както бях решила да не поръчва лакове така си поръчах и то два.
P.S.Брадичке сигурна съм че няма да съжалявам, ще съм неотразима като се плицикам лятото на морето с ръце в тюркоазенп и крака в златно  Laughing

за каталозите и новите цени- цените решително не ми допадат, обаче пък ми харесва факта че мога да поръчам 6 или 8 броя, а не както преди кратно на 5. моят опит показва че който е свикнал с ел-каталог никога не иска хартиен, обаче повечето ми приятелки харесват да прелистват хартиена брошурата , но то е като с книгите - предполагам има любители на електронните книги обаче друго усещане за мен си е да прелистиш...

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 18:34 от _re_ge

# 28
Здравейте и от мен -поръчки за каталог 2 нямам все още,малко се разочаровах миналата брошура,защото си поръчах новия хидратиращ гланц и вместо прасковено си е живо розово-даже не знам дали да не го върна,но кординаторката едва ли ще и се занимава-така че внимавайте с цвета-подвежда.
Имам си шапчица-сладка е ,но и аз напролет ще излизам с нея.

Относно каталозите си взимам от кординаторката на 60 ст.колкото искам,а за новите цени на брошурите ми каза,че ги увеличавали,защото били по дебели и с повече страници-демек отива много хартия и е скъпа- newsm12 пълни глупости гледат да изкярят,не съм забелязала страниците да са повече newsm78

Успешна кампания!  bouquet

Ел-каталозите ги раздавам по  фейсбук и имам клиентки,които ги удовлетворява това,но друго си е на хартия Heart Eyes

# 29
Танитка, много си сладка! Шапото го слагам като баретка, но и този начин ще пробвам.
Пак да си поплача, пак са ми разменили продукт и ще тичам пак да се жалвам в офиса. Ще им писне от мен, но и на мен ми писна от тези грешки-губя време и пари. Да му се не види.
Аз си купих 8 лака, направо съм за бой. Но не е виновна bradata!Просто аз не съм вред!

Общи условия

Активация на акаунт