Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 345
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
А, бравос, бравос -радвам се Blush Тенкю за кайвенцето Hug

Веси, евалата моме, ама пак борба с вятърни мелници... нъл знайш... Аз затуй просто кротко делийтнах писмото им без да го чета и толкоз Tired

Утре ще си имам миникашонченце без липси уж. Ма то от 5 неща на кръст к'во ли да ми и липсва де (пу-пу, не че не може) ooooh!

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Брадата, знам, че няма смисъл. По-точно, че няма да има положителни последици от писмото ми. Просто ми беше отвратително натоварен ден и ми дойдоха на клавиатурата да си го изкарам на тях ... ама съвсем малко. Доста съм им набрала и съм отвратително мека в писмото си, защото ако си бях казала всичко, което ми се е натрупало, щях да съм първият представител, изключен от редиците за обида на горните етажи. Ужасно много мразя такова наистина подлизурско поведение. Вижте ни - велики сме, невероятни сме, а вие червеи такива, които пълзите на най-ниското ниво - бачкайте, правете поръчки, ей ви малко наградки от по 2 лева - гордейте се, че сте част от системата  ooooh!
Много кофти си меся настроенията и дейностите през деня. Не бива така, но още веднъж си заставам зад думите, че когато и са ги овикаш в централата, все им е късно.
Фоксче - ако ти е олекнало, радвам се. Но с дебелокожието им почти няма шанс да се преборим.

# 62
TуиГ - защо се занимаваш още с Ейвън като си им насъбрала? (не се заяждам , просто искам да намеря смисъл за себе си). Аз много харесвах тази фирма и марка. Но с коледната кампапния доста се разочаровах. Тъпо ми се струва и този плаващ процент ( а за цените на брошурите изобщо не коментирам). Определено да плащаш толкова пари за брошури си е разхищение - то аз все едно списание си купувам. Sad Е то и аз не съм топ представител, едва успявам да си пусна една поръчка - и то в последния момент , за да е възможно най-голяма Simple Smile

Но както и да е.......

За шапката , аз мойта вече я подарих - изобщо не се харесах с нея и самата тя не ми хареса - прекалено тънка Simple Smile

За лаковете. По принцип ги харесвам, само тези които са бързосъхнещи даже и на клиентите им казвам да не поръчват. Те направо се белят ако не същия ден в който си ги сложил, то на другия Sad

момичета много ви се радвам как правите такива големи поръчки Simple Smile Вие да си призная ме стимулирате да търся и да мисля варианти за повече клиенти и продажби.

Я  да питам сега за мини брошурата някой има ли идея - тези неща като чанти, очила, кутии за бижута, пижами и спортни уреди - ползват ли отстъпка , ако да каква и участват ли в образуването на нивото?

# 63
Некозметичните продукти,включително тези,които си изброила,се вкл.в образуването на нивото.На 15 % са.Бижутата са на достигнатия от поръчката %.

# 64
  • о`майна лунна нощ е
Защото ми е краста, защото ми харесва да си ровя в кашона, защото хората около мен свикнаха, че съм представител и поръчват, а на мен гъделът от отварянето на поредната доставка още не ми е изчезнал.
Защото преди години да "работиш" за/с Ейвън беше удоволствие. Но сега не виждам никакво добро развитие. Цените растат, критериите се увеличават, превилегиите са все по-малко, номерата им все по-чести - това омръзва и дразни.
Но ... хората продължават да поръчват. И аз все още имам сили да се боря тъпо и упорито с изискванията.
ПП - около мен поне три момичета се отказаха. Това добре ли е? Стари представители - с по близо 10 години в системата?
И аз не се заяждам. Протестирам си. За спорта.

# 65
Веси, smile3501 smile3501 smile3501
И аз се побърквам от такива простотии. Яд ме е ,че не уважават човека- клиента и още по-малко представителите. Защото ако Ейвън е това, кото е , то е заради нас т.... и упоритите, които въпреки всичко, копат на полето на обеднелия пазар и правят чудеса за да спечелят доверието и вниманието на хората. И аз днес потроших нерви по поредните им грешки и глупости, но съм се заклела и съм си обещала, че ще си платят за дяволиите.
На колегите, които съм обещала нещо, държа си на думата, не като Ейвън.
Само снимки не мога да покажа, простете, но нямам добър апарат за снимане и ми е сложно. Иначе лаковете ги харесвам много и имам почти всички цветове и от матовата, бързосъхнещата, младежката серия и от обикновента. Ще пробвам, но не обещавам.
Само си пестете нервите и здравето, че Ейвън не дава 5 пари за нас.
Всъщност, радвам се, че пуснаха тези комплектчета с шапките, за да видя някои от вас почти face to face.Добре, че ви има та да се оплаче човек и да му олекне или да сподели нещо хубаво.  bouquet

# 66
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Веси, smile3501 smile3501 smile3501
Всъщност, радвам се, че пуснаха тези комплектчета с шапките, за да видя някои от вас почти face to face.Добре, че ви има та да се оплаче човек и да му олекне или да сподели нещо хубаво.  bouquet

А аз май съм се показвала и преди  newsm78 ако не бъркам...., но се радвам, че видях други муцунки  Heart Eyes
Чудя се ако авторката на това хубаво писмо /мила ми Веси  Hug/, с точните думи, без нищо излишно ни разреши, можем протестно всеки който му се занимава и е получил мейл да върне този отговор! Ако сме повече, дали няма да се замислят? Те как ни пращат непоискани търговски съобщения?! Та и ние така?! Rolling Eyes

# 67
  • на североизток от Рая
 Много сте ми джиджани, много сте ми умни!
 Обичам ви всичките!  Hug

Веси, я споко! Аз те подкрепям, де, ти си знаеш, че и аз като се газирам, трудно ми минава, но сега няма да пиша изявления. Напълно подкрепям твоето писмо.  Peace

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 68
  • о`майна лунна нощ е
Кате, нямам нищо против да копирате и пуснете обратно писмото. Но оставете и нещо от себе си. Кажете си и вашата болка. Тук пишем 20-30 момичета /не съм броила изобщо всъщност/, а представителите са хиляди. Кошер, който само жужи и събира мед. Една шепа бунтари наистина ще е глас в пустиня. Да не говорим, че всичко това много силно се съмнявам да зависи от бг-началствата. Други дърпат конците и определят цени и условия.
Колкото до нежеланите търговски съобщения - това може би по-трудно ще мине, защото вярвам повечето от вас са цъкнали опцията да получават на мейла "новини" от Ейвън  То егати "нови"ните при положение, че 90% от тях ни ги навират по няколко пъти в носа от сайта, кашона, че и на смс дори ooooh!  
И ПП - и аз много се радвам на снимките ви. Напълнихте ми душата с тях - и вие, и с тези на децата ви. както се казва - наше лошо няма  Hug

# 69
  • Русе
Туиг  Peace

kukumindrela - Вярно ли е, че бързосъхнещите лакове SPEED DRY+ се излющват толкова бързо  ooooh!  Питам, защото моя много близка иска точно от тази серия, но някак неискам да я набутам. А и с тези тежки процедури за връщане после  Crossing Arms

# 70
Супер сте момичета !

Ами на мен всички лакове на ейвън започват до  се излющват до вечерта ,незнам защо така .

Купих си последно едни на някаква марка Бруклин ,вярвайте 5-ти ден не е мръднал , а струваше около  1,60лв.

# 71
Ох,сутринта се намазахх с лилавия лак с блестящите частици а сега вече се олющи,даже още сутринта newsm78

# 72
  • Пловдив
'ТуиГ
И аз ще копна и пейстна!!!
Предлагам всички, които сме на същото мнение, да го направят!

Момичета,
казах го по-горе за лаковете. Цветовете им са супер (е,повечето!),
но ако сложите отгоре топ лака на Перфекта, ще имате и трайност Peace

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Имам един "елементарен" въпрос.
Каква е разликата между клуб Алби и годишната класация на представителите. Защото определено има някакво разминаване, а не би следвало да е така.
Давам простичък пример с представител от Пловдив.
В годишната класация /която има нива Платина, злато, сребро/ въпросният представител е с малко над 5300 лева.
В същото време в клуб Алби, както в к.17 си стоеше под бронза - по данни отново около 5300 лева /ей тук онемявам нещо/ изведнъж се оказа с оборот близо 7000 лева, писъмца колко награди и привилегии ще има, а такива в кашона и фактурата - йок.
Арменският поп не отговаря. Не ме учудва всъщност. Но и координаторката мълчи.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:14 от `ТуиГ

# 74
И  аз ще им върна едно "любезно " писмо на ейвънци.
Най-малкото ще им съобщя, че няма да плащам брошури, за да им продавам стоките и да им трупам оборот, като  натрупвам лични загуби на пари и нерви.
Оттук нататък с една /безплатната/брошура!Колкото я видят и поръчат от нея-толкова!
Мостри- също не,само ако на някой много му притрябва.

Лаковете- слагам основа -фиксиращи минерали и после лака-издържа! Ако се сложи и топ лак-тогава повече.То и другите лакове са така-трябва основа и топ лак,не е грешката само в ейвънските,затова като прочета негативни отзиви,вече се подразвам,защото нееднократно сме го писали. Бързосъхнещите не ги поръчвам,отказвам клиента,ако иска такъв,независимо,че би могъл да ползва топ лак. Не ми се поема риск с поръчването им.
 Да добавя, че мн. хубав се оказа лакът Ruby нещо си - яркочервен с бляскави частици,но в К01 и К02 го няма, а клиентите и аз го чакаме ....

От последната поръчка имам  ТВ Secret Fantazy с ключето- много ми харесва ароматът.Бутилчицата е малка и красиво розова, удобна за дамска чанта. Кремът на Ейвън Кеър с овес и лайка е приятен и лек.
Тюркоазеният лак е един път- шокирах колежките си пуританки с наситено синьо-бляскави нокти.Но ще си го ползвам сега, няма да чакам никакво лято, нито ще се извинявам, че съм далеч от тинейджърската възраст. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт