Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 409
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • на североизток от Рая
  Уаууу, кво става тука, бе?  Two Hearts

Този крем като го получих за първи път, изказването на дъщеря ми беше същото : миришело й на мъжко. Точно тъй.  Naughty Затова винаги имам от този крем. Сега пак ще се намажа.

kukumindrela , я сподели тук сънищата. ША ти гледам, да знайш.  Flutter

# 601
 JoyИзместихте темата ей, ама нали е вечер, човек може да се поотпусне. Heart Eyes ПП Интересни сънища ще има и не само, може би...

# 602
  • Русе
.....На тоя комплект му се чудех на каква цена да го пусна в продавалника,но след всички тия отзиви май ще си остане за мен  Heart Eyes

Как в продавалника - това е една от сериите, които най-обичам и много й се зарадвах за тези пари   Peace - ползвай си я, няма да съжаляваш Wink

# 603
За кат 4 съм получила My Avon M.Не знам как са го раздавали при вас-сигурно тук да,тук не  hahaha

# 604
Vevetka, виждам че  си в сайта. Писах ти на лични - довечера пускам поръчка. Ако имаш нещо - свиркай  Hug

# 605
пуснах една скромна поръчка от мен и две приятелки.
католозите виждам че са вдигнати.  вече с един  ще работя. нетните и Сип са на "страхотни " цени...
дано 3 камп има повече поръчки

# 606
Моля някой да ми каже кога е първата редовна поръчка за кат.3   зона 22
Не мога да видя от сайта не ми отваря датите за редовна и експресна :@

# 607
  • София

До 10.00 часа на 20 февруари. Доставката е на 22 февруари.  Peace

# 608

До 10.00 часа на 20 февруари. Доставката е на 22 февруари.  Peace

Благодаря за бързия отговор.
Значи пак ще пускам експресна че клиентите си искат нещата на 14 февруари Grinning

# 609
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, не знам дали има официално съобщение за затварянето на румънската граница, обаче като гледам какво е по средата на БГ, не ми се мисли в северо-източната част какво е. Нека не съм лош пророк, но си мисля, че пак ще има забавяне на доставките.

# 610
Тоест, ако някой си прави сметката, че ще получи поръчката на 13.02. да има една на ум. Thinking

# 611
  • о`майна лунна нощ е
Още веднъж казвам - това е мое лично предположение, което не почива на никаква официална информация. Доверявам се на лопатата си и спрейовете ми за размразяване.

# 612
Това с каталозите е новата подводна мина за смятане. При поръчка на 10 бр. системата ги смята за 15,90, а после ще ги намали на 6,60. В секцията за предварително смятане на отстъпката не се отчита, че ще бъдат намалени и това може да е подвеждащо за някои!
Аз, например, смятам и гледам да допълня само колкото ми трябва, за да задържа 30%. Отделно трябва да смятам и комбинираните предложения, които излизат с по-високите си отделни цени.
Така че - внимавайте с изчисляването на %
 Hug

P.S: сутринта пуснах поръчка в 9:30 и още не е обработена.  Sad

# 613
Още веднъж казвам - това е мое лично предположение, което не почива на никаква официална информация. Доверявам се на лопатата си и спрейовете ми за размразяване.
Ако се вземе предвид тази съвсем прясна информация, то Дунав мост е затворен.

http://news.ruse24.bg/326891.html

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Туигълският нюх се обади.  Sad
Елица, защо бързаш? Експресните почти винаги ги обработват едва следобеда.

Общи условия

Активация на акаунт