Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 389
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Нищо съществено. Просто беше свързана с предложения за комбинирани поръчки, проценти и т.н. Нещо, което нямаше да позволят да се просъществува дълго.
Всичко приключи. Дидката е пич от всякъде   bouquet
... не ме разбирайте буквално, де  Mr. Green

# 631
  • Пловдив
Е,не е първата, на която хрумва подобна идея...
Ама не така явно,де  Wink

# 632
Привет! Simple Smile
  В този отново смразяващо-студен ден се прибрах от работа , барабар с детето. Не паднахме, но ни замръзнаха лицата и носовете.
Да питам знаещите: пуснах експресна пор-ка преди 16 ч - има ли шанс да я фактурират днес ? Или изобщо не се занимават  с експресни след 15 ч....случвало ли ви се подобно късно пускане?

# 633
  • София
Здравейте, някой да има идея кога ще ни дойдат поръчките, които трябваше да дойдат днес? Звънях на телефона на Ейвън, но изобщо не ме свързаха с оператор

# 634
Здравейте, някой да има идея кога ще ни дойдат поръчките, които трябваше да дойдат днес? Звънях на телефона на Ейвън, но изобщо не ме свързаха с оператор

Аз днес ходих до пощата и ми казаха, че утре щели да дойдат поръчките след 7 сутринта.

# 635
  • на североизток от Рая
  Ку-ку!    newsm68

Вече и аз се намърдвам тук. Пак съм поизтървала, ноооо, така е, който ходи на работа следобед и не може да излезе в междучасие. ooooh! Имам щурави първолаци и не смея да мръдна никъде. Просто дебнехме в нета с колегите и се ослушвахме за ваканция...иии, ето я и нея. До понеделник - дОма. Само утре едно съветче и туй то.

Дени, имам Бонд. Наистина го давам промоционално. При интерес от твоя страна, пиши едно ЛС.

Елинка, днес никаква не я свърших. Като поотпусне времето, ще имаш пратка.  Hug

Туиг, вече на с-с-с-с-с.... ли отговаряш?  Joy

# 636
Предложенията за Св Валентин само за 2ри каталог ли важат?Или и за 3ти?

Че ми се иска и от там да поръчам нещичко.

# 637
хи-хи, фук-фук
пратили са ми (или поне са ги фактурирали) ръкавички  Laughing

# 638
хи-хи, фук-фук
пратили са ми (или поне са ги фактурирали) ръкавички  Laughing
и на мен  Party

# 639
А,дано!Исках ги тез ръкавички,дано стигнат и до мен. С пончо хич не се виждах  Grinning
Мен днес не ме фактурираха....не знам какво ще ми дойде и кога....

# 640
Аууу, имаме извинителни писма в пощите ....
заради лошото време..........мрън,мрън .........и т.н.

# 641
Не знам какво се случва с вашите поръчки,но моята е в пощата :
  2/7/2012    4:58:20 PM           1_2_        СОФИЯ 24        Приемане          Нормално
Пуснах я вчера сутрин редовна   Rolling Eyes

Шала ми го няма,имам някакъв JEWELLERY WARDROBE CEE  newsm78,имам и извинително писъмце  Cry
Относно комплекта спирала и чантичка-на отделни цени са ми фактурирани-чантичката на 4,90 лв ,спиралата на 3,00 лв.

# 642
Аз я пуснах в неделя вечерта -експресна. На сайта пише, че няма пратка с този номер в системата newsm78
Днес получих СМС от номер 1917 , със съдържание: ??????????????????????09.02????????????????
Моля, тези от вас, които бяха получили СМС-и от Ейвън да сподели дали номера е същия. Да не би на 9-ти да си получа кашона?

# 643
Аз я пуснах в неделя вечерта -експресна. На сайта пише, че няма пратка с този номер в системата newsm78
Днес получих СМС от номер 1917 , със съдържание: ??????????????????????09.02????????????????
Моля, тези от вас, които бяха получили СМС-и от Ейвън да сподели дали номера е същия. Да не би на 9-ти да си получа кашона?
Провери все пак и в пощата ти какво пише Simple Smile

# 644
  • Русе
...
 Елинка, днес никаква не я свърших. Като поотпусне времето, ще имаш пратка.  Hug

...

Не се притеснявай, нали виждам какво е при нас. Даже мислех да ти пиша тази вечер да не се засилваш по пощите тези дни и то заради мен  Hug
Малката мишка все драпа за навън, не е излизала 10-ти ден сигурно вече! Аз ходя до м-на, когато баща им се прибере и толкова. Добре, че той е в движение, че ходи да ни взима и кухнята по обяд! Баткото пак няма да е на ДГ, поне докато спре вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт