Новата президентша

• 95 484
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 120
  • Galaxy 13197853088
Да чакаме официални посещения за да се появи ?
Пфу ...

# 121
  • Варна
Представяш ли си тогава озверелите от чакане фотографи...

Еееее  Laughing
В тоя форум по женски истерично, както обикновено, надценихме и тая случка.

# 122
Акцентът на събитието не е президентшата и нейното поведение, а клетвата на новопостъплия в длъжност президент.
А може би се бъркам?
Има си официални визити, на които се изисква и присъствието на първата дама.
Някой по-напред беше дал и цитат/линк, където пишеше, че на тях тя ще присъства.
Доколко е вярно, ще си проличи.
Ама чак такава драма от нейното отсъствие на пустата му клетва, мисля, че е повече от излишна!

# 123
  • София
Ами ако някой изрови от някъде протокола, ще видим къде се очаква да се появи и къде не.

# 124
Не. Да налага вето. Нямам предвид точно дали ще наложи или не вето, а самата функция по налагането. Например относно новия проектозакон за придобитото по престъпен начин имущество с който искат да намалят давностния срок от 25 на 10 г.

# 125
Мисля, че коментираме цялостното И поведение, не конкретно клетвата .Или?

# 126
Не, конкретно клетва в случая.Поведение Тепърва ще следим, има време.

# 127
  • Варна
Мисля, че коментираме цялостното И поведение

На база на какво?

# 128

Форчън, не знам какъв протокол визираш, ако можеш да ми цитираш нещо, особено по повод така наречения от теб "пост в пространството" ще съм ти благодарна  Peace

Пост в пространството е просто израз, който изпозвах , защото:
- първата дама има негласното и абсолютно желателно присъствие в определени поряви на президента. Причини - протоколите на други страни не биха допуснали срещи и официални визити на президента без нейното присъствие. Пример - протокола на Англия. Това по отношение на употребеното от мен пост в пространството.
По конституция тя не е задължена, но има доста неписани правила в държавният протокол, които се налагат във връзка с чуждите протоколи да се спазват с цел реалното ни сътрудничество. Примери ще ти приведа малко по-късно/все пак форума ми е забава пък имам други по реални задължеиня ще ме извиниш, нали Бърди? Wink/
Понеже вероятно това не те удовлетворява , по-късно ще се пострая да бъда по подробна, пък дано задоволя любопитството ти.

п.п. аз коментирам по принцип поведението и`/а от какво е продиктувано не - не ми е работа/. Встъпването в длъжност президент е официално събитие за всяка държава, то се отразява и в други. Конкретни събия от подобен характер се забелязват и носят негативи за президентската институция на страната ни. В крайна сметка другите страни слабо ги интересува какви са личните мотиви и междуособици на президентската двойка в България - те просто гледат фактите. Въобще не коментирам дали жената е интелигентна или не или какви са и подбудите, коментирам друго.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 09:29 от Fortune

# 129
А, спирам тогава-клетвата не съм гледала, и нямам коментар.

# 130
Ех, тази сутрин куткудякате ошеметително, начи! Laughing
Ето коментарче на папарашки находки. Освен ако не е пускано вече.

Била с манекенски мерки, спортна и секси! Mr. Green Аз я разбирам жената - единствения начин да отложи тоталния емоционален срив и парарашки дивотии е да се поскрие поне още за ден-два. Simple Smile
А децата е най-добре и за в бъдеще да си останат анонимни и неразпознаваеми.

Каза ви се вече, че по протокол не е задължително президентшата да присъства на клетвата и това е личен избор на семейната общност.

# 131
Мисля, че коментираме цялостното И поведение

На база на какво?
Писах вече-на догадките в Бг мама, което си е направо смешно, и просто не трябваше да се стига до тук.

# 132
Освен протокол има и друго- чисто човешките отношения. Както казах, аз съм проста женица, далеч от дипломация и политика, не разбирам от пОртоколи. Такива като мене са и повечето българи /разбира се не пишещите тук/. На тях липсата на г-жа Плевнелиева прави лошо впечатление, не защото не е спазен протокола, а защото така не правят в добрите семейства, така не правят възпитаните хора.

# 133
А децата е най-добре и за в бъдеще да си останат анонимни и неразпознаваеми.

Това няма как да се случи  Peace
Бая темерут ще се окаже тази ни президентша  Confused

# 134
Бях права.
Дойдохме си на думата за костюмчетата и външния вид!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт