Новата президентша

• 95 628
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 150
пука и на нея за клетвата ...

Именно, разбрахме, че не й пука  Laughing
А че не е задължена по конституция е ясно, но пък стана ясно отношението й към него като държавен глава. Тогава как се очаква ние да го уважаваме като такъв, когато собствената му "женка" не го уважава  Whistling

# 151
Добре, тук сте ми ясни- извисени, над нещата, с модерен поглед. Повечето обаче не са, писах вече- обикновени хорица, с обикновен мироглед и такива постъпки тях си обиждат, възмущават, учудват, карат ги да си задават въпроси.

И това не е Цецка, на кметО жена му, нито на собственика на шивашката фабрика или на г-н директора.

# 152
е това и аз попитах-ПО-уважени ли се чувстваха 15 години великите поданици?
И като Зорка (че и предните) се мотаеше напред-назад с мъжа си, какво?  Mr. Green

# 153
Добре, тук сте ми ясни- извисени, над нещата, с модерен поглед. Повечето обаче не са, писах вече- обикновени хорица, с обикновен мироглед и такива постъпки тях си обиждат, възмущават, учудват, карат ги да си задават въпроси.

И това не е Цецка, на кметО жена му, нито на собственика на шивашката фабрика или на г-н директора.

Касита, в същата тази връзка-обикновените хорица-какъвто селяк са си избрали-него ще си гледат.Толкоз.

# 154
След като собствената му жена не счита за нужно да го уважи в такъв важен за президента момент явно нещата не са много за уважение Mr. Green

# 155
  • София
А че не е задължена по конституция е ясно, но пък стана ясно отношението й към него като държавен глава. Тогава как се очаква ние да го уважаваме като такъв, когато собствената му "женка" не го уважава  Whistling
Аз понеже рязко щях да почна да го уважавам, ако жена му беше там, разбираш ли. То от това ако се определяше, ехеее, мъжът ми щеше да е президент на света  Laughing

И като Зорка (че и предните) се мотаеше напред-назад с мъжа си, какво?  Mr. Green

Е какво, г-жа Стоянова вдъхнови Мисия Лондон, хубав, забавен филм. Аз съм доволна  Laughing

# 156
  • Galaxy 13197853088

Ясно, да.
Презедента е путьо.

# 157
Дайте да иде няколко пъти в чужбина президента, да видим с него ли ще е, няма ли, какво-що, пък тогава да нищим.
Ами представете си хипотетично (май не е толкова хипотетично), че не иска!  Grinning  Може ли да я задължи някой да ходи на официални държавни визити? Няма ли да бъде това насилие над личността й? То протоколът има ли силата на закон - няма!
Току-виж пак станем световен прецедент! Всички президенти ходят в комплект със съпругите си, нашият - соло!  Wink

# 158
  • София
Повечето обаче не са, писах вече- обикновени хорица, с обикновен мироглед и такива постъпки тях си обиждат, възмущават, учудват, карат ги да си задават въпроси.

Да си ги бяха задали пред урните, нямаше сега да се обиждат и възмущават.

# 159
Тази жена щеше да остане далеч по-незабележима, ако се беше появила днес.
По точно от това не може да се каже.
Пак ще е някой цирк.То в тоя държава държавните мъже са доста ............

# 160

О, аз въпросния не го уважавам, не го и познавам-не е моят Избор, че да съм длъжна да се прекланям.
Но разбира се-Технните семейни взаимоотношения на всички са ви мноооого ясни, спите им в леглото и сутрин заедно си миете зъбите, та знаете кой кого, колко и как Уважава. Crazy

# 161
  • София
Дайте да иде няколко пъти в чужбина президента, да видим с него ли ще е, няма ли, какво-що, пък тогава да нищим.
Ами представете си хипотетично (май не е толкова хипотетично), че не иска!  Grinning  Може ли да я задължи някой да ходи на официални държавни визити?

Е, кЪк бе, Жаве, не прочете ли, че у Англия нЕма да го пуснат Роската без гУспУжата.

# 162
Повечето обаче не са, писах вече- обикновени хорица, с обикновен мироглед и такива постъпки тях си обиждат, възмущават, учудват, карат ги да си задават въпроси.

Глупости! Да не би 99,9% да са гласували за него?

# 163
Ами представете си хипотетично (май не е толкова хипотетично), че не иска!  Grinning  Може ли да я задължи някой да ходи на официални държавни визити?

Е, кЪк бе, Жаве, не прочете ли, че у Англия нЕма да го пуснат Роската без гУспУжата.
Епа нема да `оди в Англия! Най-добре никъде да не ходи, а да кани всички да идват тук! Така ще са длъжни да спазват нашия протокол!  smile3508

# 164
  • София

Глупости! Да не би 99,9% да са гласували за него?

Е да не би па 99,9% да са обидени сега?

Общи условия

Активация на акаунт