Новата президентша

• 99 299
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 825
А Зорка Първанова успя ли да я опоизнаеш..как повлия тя на съпруга си...

Видях, че го подкрепя. А ти?
Въпреки разни работи. Беше с него, когато му задаваха неудобни въпроси, включително за семейството им, позволи на всички да имат впечетления от нея. Не допусна някой да тълкува поведението й като обида към себе си и към най-важната институция в държавата ни (символ на "единството на нацията")...

Благоприличието и добрите нрави действат създават някакви впечатления. Парадокс сигур някакъв, а? Laughing

ПП
... не бери грижа точно за обявяването на война...
Не щеш да прочетеш препратката и активните връзчици в нея, карай.

Сега разбирам, че си просто почитателка на БСП, и че не е проблема само в това че Плевнелиева не беше на парада днес. Аз така и не успях да разбера що за човек е Зорка Първанова, а е най-лесно да се симулира присъствие и подкрепа Peace

# 826
Наистина ли не можеш да направиш разликата между това да не присъстваш на започване на работа в някаква фирма и това да встъпваш в длъжност като Президент?
Но все пак - ако се очаква от мен да присъствам на встъпването в длъжност на мъжа ми (независимо от работата) и знам, че неприсъствието ще се отрази недобре на него и на мнението на другите за него, просто ще отида, независимо за каква работа става въпрос.
Просто ще отида и ще го подкрепя. без да ми дреме кой ще ми обсъжда прическата и костюмчето

Ами може и да не го подкрепя. Представи си, че и това е вариант. Но всъщност това не влиза в работата на хората, защото дори президентът не е длъжен да дава отчет пред обществото какви са отношенията с жена му. Аз лично на ваше място бих се замисляла за отношенията му с Бойко Борисов и партията му, а не за тези с жена му.

# 827
Aз пък досега нивгаш не съм прочела да се обсъжда външността, държанието или дрехите на държавен глава, съпругата му или друг високопоставен политик освен ако не се държи извън нормата.
Спомям си обсъждане на гигантското деколте на Ангела Меркел, на голите снимки на Карла Бруни, сега липсващата Плевнелиева.
Да се обсъждат тоалетите на Зорка Първанова или Антонина Стоянова не помня, още повече пък в медийния праймтайм.

И все по живо ме интересува Бояниния въпрос- нарочен ли е този цирк?

# 828
Много удобно е, неодобрението ни (на постъпката на г-жа президентшата)  да се отдаде на желанието за клюки и одумване на простата българска домакиня. Удобно, но доста елементарно  бих казала. Не съм гласувала за този президент, не съм следила кампанията му, не знам какво се е обяснявал предварително, но ето,че към настоящия момент, по странно стечение на обстоятелствата, той е Президент на държавата, чийто гражданин (поданик) съм и аз. И не изгарям от желание да видя светлия лик на г-жата ( видях я на снимка, изглежда си съвсем добре). Това, което ми липсва, а бих искала да видя, е едно перфектно представяне на новия президент, по всички правила на изкуството - като го видят "чуждестранните ни партньори", да видят, че поне това, което зависи само от нас, го правим както трябва - избрали сме си подходящ, многообещаващ президент, с подходящо обкръжение. Ей това ми е болката на мен - пак се изложихме като кифладжии.

# 829
  • София
Ами може и да не го подкрепя. Представи си, че и това е вариант. Но всъщност това не влиза в работата на хората, защото дори президентът не е длъжен да дава отчет пред обществото какви са отношенията с жена му. Аз лично на ваше място бих се замисляла за отношенията му с Бойко Борисов и партията му, а не за тези с жена му.

Тук не е до това дали подкрепя него, а страната и президенстката институция. Повечето български граждани са били днес пред телевизорите или на място, за да видят този тържествен момент. Това от уважение към държавата и институцията на Президента, а не от друго. Тези церемонии, всеки знае, с нищо не са забавни.

# 830
Много удобно е, неодобрението ни (на постъпката на г-жа президентшата)  да се отдаде на желанието за клюки и одумване на простата българска домакиня. Удобно, но доста елементарно  бих казала. Не съм гласувала за този президент, не съм следила кампанията му, не знам какво се е обяснявал предварително, но ето,че към настоящия момент, по странно стечение на обстоятелствата, той е Президент на държавата, чийто гражданин (поданик) съм и аз. И не изгарям от желание да видя светлия лик на г-жата ( видях я на снимка, изглежда си съвсем добре). Това, което ми липсва, а бих искала да видя, е едно перфектно представяне на новия президент, по всички правила на изкуството - като го видят "чуждестранните ни партньори", да видят, че поне това, което зависи само от нас, го правим както трябва - избрали сме си подходящ, многообещаващ президент, с подходящо обкръжение. Ей това ми е болката на мен - пак се изложихме като кифладжии.

Това е страшно по български. Прочутото "Какво ще кажат хората"

Бoяна, не разбрах какво искаш да кажеш. Хората са гледали телевизия от уважение, или са гледали, за да видят дали жената на Плевнелиев уважава институциите, и са установили, че е неуважителна хулиганка. Смисълът ми убягна.

# 831
Да се обсъждат тоалетите на Зорка Първанова или Антонина Стоянова не помня, още повече пък в медийния праймтайм.

И все по живо ме интересува Бояниния въпрос- нарочен ли е този цирк?
Антонина ни впечетляваше с шапки ,въпроса и мен ме интересува ,за цирка де ,какво целят с него.Може би да не се обсъжда много ,много ,че държана служба ще охранява резиденция на баровци или комплекс ли е и колко души около тях ще имат удоволствието да са охранявани от НСО

# 832
Наистина ли не можеш да направиш разликата между това да не присъстваш на започване на работа в някаква фирма и това да встъпваш в длъжност като Президент?
Но все пак - ако се очаква от мен да присъствам на встъпването в длъжност на мъжа ми (независимо от работата) и знам, че неприсъствието ще се отрази недобре на него и на мнението на другите за него, просто ще отида, независимо за каква работа става въпрос.
Просто ще отида и ще го подкрепя. без да ми дреме кой ще ми обсъжда прическата и костюмчето

Ти от къде знаеш, че не се замисляме за отношенията му с бат Бойко и партията му  newsm78
Просто се чудя как се очаква ние да го уважаваме като Президент след като явно жена му не го приема и уважава като такъв (ако изхождаме и от твоето предположение, че не го подкрепя)
Но това разбира се са само предположения, които можеха лесно да бъдат избегнати, ако беше благоволила да се мерне за 10 минути. Нямаше да й обърнем никакво внимание, сигурна съм. Още по-малко щеше да има специална тема за нея с толкова изписани страници

# 833
...Сега разбирам, че си просто почитателка на БСП...

Муци, като гледам как "разбираш", разбирам и що не разбираш.  Laughing

БСП-то, само с далаверата да е с НДСВ-то у властта и с ДПС-то в биографията си, не заслужава "почитатели".
А Първанов - с "еволюцията" си от "Това не е наша война" до ""Можем да оценим като успешна мисията в Ирак."

Де ме търсиш из лехите.
Айде, междучасие.

# 834
Никак не е маловажно "какво ще кажат хората" - струва ми се, че говорим за различни хора...

# 835
  • София
 Бoяна, не разбрах какво искаш да кажеш. Хората са гледали телевизия от уважение, или са гледали, за да видят дали жената на Плевнелиев уважава институциите, и са установили, че е неуважителнахулиганка. Смисълът ми убягна.
Ами тържествената заря- проверка за 3-ти март защо я гледат хорат, защо отиват на площада, на който се състои? Колкото и да звучи невероятно тази държава е наша и мнозина все още изпитват уважение към нея.

Не помня Зорка Първанова някога да е била обсъждана, а е участвала в много тържествени събития, които всички сме гледали.
Обсъждаха Антонина, но тя и това търсеше с цялото си поведение.

# 836
Ей това ми е болката на мен - пак се изложихме като кифладжии.
Аз не съм се изложила пред никого, за теб не знам.
А и клетви-млетви не съм гледала, имах си по-важни и интересни неща за вършене. Но това не означава, че не подкрепям президентската институция. За настоящия президент - още не съм му видяла делата, та не мога да съдя дали е той самият достоен за подкрепа или не. Нито предизборни кампании, нито половинчасови речи пред Народното събрание могат да ме накарат да вярвам или не в някого. Делата са важни.

# 837
А защо мълчат от Президентството? Толкова ли пък не могат да седнат трима от по-умните в ГЕРБ и да измислят нещо, с което официално да изразят позицията на въпросната институция?

# 838
 Nenna, а ти защо си на мнение, че жената на Плевнелиев е някакъв критерий? Какво значение има нейната лична позиция на съпруга и жена? Хората са избрали него, а не нея.

Бoяна, не се наемам да изказвам твърдение, че тържествената заря- проверка за 3-ти март я гледат малко или много хора. Някак си усетът ми ме кара да съм склонна да вярвам, че я гледат доста малко хора, но не разполагам с никакви точни цифри и рейтинги. Ти имаш ли такива?

# 839
Ей това ми е болката на мен - пак се изложихме като кифладжии.
Аз не съм се изложила пред никого, за теб не знам.
Хубаво е ,че не си се изложила,защото в чужбина знаеш ли на кое му викат българска работа,защото мен са ме питали да обяснявам какво значи българска работа Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт