Новата президентша

• 99 308
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 930

Понеже се споменаха напреднали държави, такъв отказ от медийно присъствие има прецедент.
Съпругът на Меркел също отказвал всякакви интервюта, които не са свързани с работата му на квантов химик и не е присъствал на церемонията и клетвата й като канцлер. Гледал ги по телевизията от кабинета си Simple Smile Пресата го кръстила "Фантомът от Операта".
Колкото до гафовете в политиката, след Берлускони се нарежда Саркози с пиянските си изцепки на официални срещи и чак след това който и да било друг.

# 931
  • София
Това го знаем и без да се е появила. Значи ли, че няма да го признаем само, защото не се е показала по телевизора?
Аз лично и го признах, още щом стана ясно кой е новия президент, я обсъдихме госпожата в друга тема. Да, така сухите факти ме накараха първосигнално да я харесам. Неявяването и на церемонията ме накара да си променя мнението за нея. За мъжа и също. Peace

птица, за мен лично, тази ни президентша е най-атрактивната, която сме имали.  Laughing

# 932
Е, сега, нали с Румен Петков беше точно майтапа за белите чорапки.  Mr. Green
И това по времето, когато беше активно в политиката.
И той не е просто Ганка, Пенка или Станка от публиката...

# 933
  • При хората, които обичам
Ами... не ми е никак симпатичен, но не го виждам сред официалните лица, което значи, че си е баш Румен от публиката Mr. Green

За всичко си има време и място - ако министърът е "хванат" в неформална обстановка, да речем в неделя, на някое изнесено заседание, а не насред мрамора на Министерски съвет, не виждам нищо скандално в липсата на вратовръзка. 

# 934
  • София
Но, мнението ми за нея се потвърждава.   Grinning

И моето - харесвам си я пак  Laughing

А дали обсъждахте тая тема с мъжете си? Аз да и много се изненадах -  обясних му теорията си, че за каквито и простаци и каквато и работа да работи, ако има служебни мероприятия, на които трябва да присъства съпругата, ще съм там с него. Той обаче ми каза, че има такива работодатели, при които не би ме завел, ако ще да е супер важно мероприятието. Цитира ми едни конкретни бивши негови работодатели, при които не би ме взел за какъвто и да е ангажимент и по никакъв начин не би допуснал да общувам с хора като тях.
Що пък и Роската да не разсъждава така, м?

# 935
Че как да не е? Съвсем близо е.
Ето, ляв ъгъл:
http://www.dnevnik.bg/photos/2012/01/22/1750310_fotogaleriia_cer … a/?pic=14#picture

# 936
  • Варна
Викаш, егати гадния народ сме, че да не заслужаваме да видим съпругата на Президента ни?  Laughing

............... работодатели, при които не би ме взел за какъвто и да е ангажимент и по никакъв начин не би допуснал да общувам с хора като тях.

# 937
Ама какъв работадател има Роската, бее Joy

Ако може да се говори за някакъв работодател все пак, ние всичките сме му Mr. Green
Е, сега ще му спра здравните и пенсионни осигуровки Crossing Arms

# 938
  • При хората, които обичам
Nekomusume, видях го след много взиране. Е, поне е на втория ред, де.

# 939

Mr. Green

# 940
Но, мнението ми за нея се потвърждава.   Grinning

И моето - харесвам си я пак  Laughing

А дали обсъждахте тая тема с мъжете си? Аз да и много се изненадах -  обясних му теорията си, че за каквито и простаци и каквато и работа да работи, ако има служебни мероприятия, на които трябва да присъства съпругата, ще съм там с него. Той обаче ми каза, че има такива работодатели, при които не би ме завел, ако ще да е супер важно мероприятието. Цитира ми едни конкретни бивши негови работодатели, при които не би ме взел за какъвто и да е ангажимент и по никакъв начин не би допуснал да общувам с хора като тях.

Ако приемем ,че работодател на Президента е народа му,то тогава това говори още по-зле и за него ,и за нея.Подобно демонстриране на високомерие не е донесло полза никому.   

# 941
Всъщност аз дори и представа си нямам тази жена с какво толкова се занимава и каква е кариерата й. И честно- не ме интересува. Не зная и какви са взаимоотношенията им. Дали са се карали или не по въпроса за неговото президентство- също е без значение. За мен има само едно единствено важно нещо в момента- това, че Плевнелиев е президент на България. Това вече е факт и тази жена е " яко тъпо парче ", след като нямаше елементарната култура да застане до съпруга си в най- важните мигове от неговия живот- клетвата и после смяната на караула. Е, аз също съм сърдита на моя съпруг, че е станал ловец без да ме попита и въпреки моето категорично отрицание. Той сам си готви убитото животно, защото съм страхотен приподозащитник, но в крайна сметка посрещам неговите гости и сервирам храната, която е убил, макар че не аз съм я сготвила и не аз я ям. Въпреки това аз съм до него, защото зная, че това го прави щастлив и пълноценен мъж, макар и греховете да си ги трупа, какот на негов така и на мой гръб. Просто заставам до него като негова съпруга във важните за него моменти. Това трябва да направи и настоящата президентша. Никой не я ангажира с политически дела- просто трябваше да подкрепи своя съпруг. Тя така го излага, че се съмнявам това да не се отрази на взаимоотношенията им. Но кой знае- или е психично болна, или с тежка невроза, или се страхуват от похищение над семейството им. Възможности всякакви има. Или просто Плевнелиев сам отдалечава своето семейство от този свят, което не му прави чест.

# 942
ако не беше със жълтооранжева грейка нямаше и да го забележим Wink

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 12:54 от tinta

# 943
ако не беше със жълтооранжева грешка нямаше и да го забележим Wink

Но пък съм сигурна, че ако Бойко не си беше сложил шапка, пак щяхме да му намерим кусури.  Mr. Green

# 944
  • Варна
Викаш, егати гадния народ сме, че да не заслужаваме да видим съпругата на Президента ни?  Laughing

............... работодатели, при които не би ме взел за какъвто и да е ангажимент и по никакъв начин не би допуснал да общувам с хора като тях.

Ето, ето ... Касита го бе обяснила по друг начин.
Важното е, че сме след Берлускони и Саркози, и Путин (за цвят).

Общи условия

Активация на акаунт