Новата президентша

• 99 302
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 945
  • България-Швейцария
63 страници?!
Е, няма начин да ги изчета.
Отказът на г-жата да е в светлината на прожекторите не го приемам като демонстрация, а по-скоро като наивност вследствие на съзнателна дезинформация от страна на съпруга й относно бизнеса му и ангажиментите, поети към определени кръгове. На някои им се разминава само с поемането, на други им се налага и да ги изпълнят, настоящият ни президент няма този късмет. Грешката му е, че не е запознал с това спътницата си в живота предварително, не знам защо изобщо я е оставил с впечатление, че е можел и да откаже кандидатурата.

# 946
# 947
  • София
Ех, що не вземат и тук да заключват темите на 50 страница... Mr. Green

# 948
# 949
# 950
  • Варна

http://www.@@@.com/134906/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0/

Махнете едното а от разкрития. П.П. Всъщност не става. Както и да е в разкрития.ком е. Всъщност почти всичко е вече писано в тази тема.

# 951

"Бунтът на помакинята" и  "Триумфът на чалгинята"  Laughing
Тази тема все повече заприличва на сборището на вещиците от "Макбет":

Хайде, бърже кръг сторете,
мърши всякакви хвърлете
да се смесят във котела:  Laughing

# 952
  • София
Ееее, вие пък как се хванахте за думата работодател  Laughing Не визирах изтерзаната ни нация, споко  Laughing  Имах предвид Боко и компания - че може да не иска Роската да бута зорлем госпожата в това гнездо на простотия.

# 953
Що за гнусна статия пък е това?
Трябва или много да си изтрещял, или да си пълен простак, за да напишеш подобно нещо.  ooooh!

# 954

Онова е гнездо на простотия, а това тук е лоното на изтънчените обноски и тих приют на всички експерти по протокол и етикеция  Laughing
Най-концентрираното сборище на елегантни преуспели красавици, благородни самоотвержени съпруги, радетелки на грамотността и високия стил и т.н. та чак до небето Laughing

# 955
  • София
Що за гнусна статия пък е това?
Трябва или много да си изтрещял, или да си пълен простак, за да напишеш подобно нещо.  ooooh!
Много е гадно, наистина. Sick

# 956
  • София
О, Ружа, аз не мисля, че Роската би я пуснал и при нас  hahaha

# 957
Като гледам броя на гостите отгоре, нищо чудно и половината министерски съвет да чете.  Joy

# 958

Опасявам се, че дори и за костите й ще се намерят зъбки да ги стрият на пудра Grinning И то не от лошотия, неее, ами от чиста като сълза привързаност към добрите обноски  Laughing
И как още не са се сетили папараците да им поровят в боклука. Кой знае какви дамски превръзки и оттам могат да изскочат  Grinning

Не знам за вас, за мен гаф беше павилиончето, от което произнасяха речите. Приличаше на коруба от ръждясали винкели, задигнати от някой склад за скрап.

# 959
Искам да се извиня, но ми спря токът и дори не съм чела статията ,исках просто да покажа снимки на
пишещ по-горе , снимки исках да покажа, затова и линкът е без обяснение.Така или иначе, прочетох я, не си падам по глупости.На мен лично просто ми беше любопитно да видя как изглежда въпросната дама. Nekomusume, посмях се от сърце, ама знае ли човек?

Общи условия

Активация на акаунт