Новата президентша

• 99 383
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 365
Не е липсата на снимки проблемът явно, защото достатъчно нейни снимки има.
Вече и аз не знам къде е тоз проблем, обаче...  Crazy

# 1 366
Абе....каквото и да си говорим - дошла, не дошла, показала се, не се показала...това, което е много грозно и невъзпитано е ръсенето на подобни лафчета, докато мъжът ти се кандидатира за президент. Не е задължително да харесваш всичко, което половинката прави, ама да му се присмиваш толкова публично е....просташко си е. Хубаво е едно семейство да дава свободата на съпруга/та да прави,каквото го влече, ама другия да маже след него там, където не му е харесало....и чак проява на интелигентност го наричат. За мен това крещи: "Глейте го моя простия кво пак направи".

# 1 367

Е,какво да каже:
"Жена ми не ме бръсне за нищо....нейните дела винаги са по-важни от моите!"    Laughing
Естествено,че ще опита да излезе от положението по възможно най-деликатния начин.Само дето и от сателит се вижда колко го "подкрепя " президентшата.....

# 1 368

Да, бе, не го бръснела за нищо, щом отказала да се подмотква в краката на официалните лица.
Абсолютно никъде в Закона за държавния протокол не е отредено място за съпруга/съпругата на президента.
Може и да е пропуск на закона, но той сам по себе си поставя тази фигура в обидно положение - там даже не се споменава такова понятие като "съпруга/съпруг".

# 1 369
Какви лафчета толкова е ръсила?
"Какво да облека?", "Георги Христов има нова песен" или разни цитати от разни хора в Туитър?
Ясно е, че няма угодия.
То не беше произход, то не беше състояние.
Ако се окаже, че е от село, половината ще си кажат - "Ето, на, замогнала се, домогнала се!", другата половина: "Брей, пък наш Гошо от село не успя като нея!". Ако се окаже, че е от град, половината ще си кажат: "Ами, да, гражданка е, затова се е намърдала!", другата половина: "Ъъъ, к'во толкова, знаем ги ние от оня квартал.".

# 1 370
  • София, център
Темичката са я копнали във вестник Преса, днешния.

# 1 371
  • София
Темичката са я копнали във вестник Преса, днешния.
Цялата ли?!? Ако е така трябва да са издали специална притурка. Laughing

# 1 372
  • София
Следя темата от миналата седмица. Имаше моменти, когато беше и смешно.
В повечето случаи си мисля само едно:
Мили дами, някои от вас трябва да си обърнат сериозно внимание  Peace Това не е злоба, това си е чиста малоумщина.  Laughing

# 1 373
# 1 374
  • На земята, която е всъщност звезда.
Президентът и Бойко застават зад Юлияна:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4502551м

# 1 375
  • София
Следя темата от миналата седмица. Имаше моменти, когато беше и смешно.
В повечето случаи си мисля само едно:
Мили дами, някои от вас трябва да си обърнат сериозно внимание  Peace Това не е злоба, това си е чиста малоумщина.  Laughing
Ако сме малоумни такива и ще си останем. Предполагам знаеш, че това е по рождение.

ПП Голям спорт това да обиждаш хората. Сигурно е много приятно, но аз не го разбирам. Все, като не си малоумен, можеш да имаш и някакъв аргумент в подкрепа на тезата/каузата си и да не се налага да изпростяваш. Макар и анонимно, вероятно оставя неприятно чувство, трудно мога да си представя, че носи удоволствие.

# 1 376
Да, точно така е. Темата се връща в изходна позиция.

# 1 377
  • София
Бояна, ти що се засягаш лично? Аз не съм обидила никой. Написах, че написани тук неща са малоумни, което ще ме прощаваш но е самата истина. За разлика от повечето нямам теза. Защото не познавам тези хора, не съм им в дома и не мога да ги слагам в рамки. Какво значи казала си мнението. Семейството им било еди какво си, тя била едикаква си................. Ето това е малоумно.
Ама доколкото познавам на повечето стила и манталитета няма какво да се чудя. Просто най- добронамерено написах някои да си обърнат внимание. Един ден ще станат опасни.
Нищо лично  Peace

# 1 378
В новините на обяд, президента отговори на този въпрос.
В протокола няма "първа дама".
Съпругата му е модерна,млада жена,професионалист в професията си и майка на 3 деца.

# 1 379
  • София
Бояна, ти що се засягаш лично? Аз не съм обидила никой. Написах, че написани тук неща са малоумни, което ще ме прощаваш но е самата истина. За разлика от повечето нямам теза. Защото не познавам тези хора, не съм им в дома и не мога да ги слагам в рамки. Какво значи казала си мнението. Семейството им било еди какво си, тя била едикаква си................. Ето това е малоумно.
Ама доколкото познавам на повечето стила и манталитета няма какво да се чудя. Просто най- добронамерено написах някои да си обърнат внимание. Един ден ще станат опасни.
Нищо лично  Peace

Не се засягам изобщо, но така влизаш, изцепваш обиди и "чао". Не, че си само ти, но и повечето писали в темата не сме използвали епитети за президентшата, нито разсъждаваме върху семейството и. Мен лично това не ме интересува, а само посланието към електората. А за другите също не съм съгласна, имат право да си предполагат каквото искат. Цяла тема има Звездни компромати и там основно това се бистри за всеки, който поне малко известен. Има един много хубав документален филм http://www.imdb.com/title/tt1232206/ В него много добре е обяснено защо хората имат нужда да обсъждат звездите, не просто да се интересуват от тях. Така успяват да се свържат с други хора и да постигнат съгласие за общ морал, разбирания, вкус и тн. Нищо лично, както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт