Новата президентша

• 99 382
  • 2 139
  •   2
Отговори
# 1 380
Изненадващо е и как в други теми се възмущавате на пресата, жълтите издания и прочие, а тук се извадиха "компромати" от всевъзможни и съмнителни дори източници, на които се вярва безусловно.

# 1 381
ПП Голям спорт това да обиждаш хората. Сигурно е много приятно, но аз не го разбирам. Все, като не си малоумен, можеш да имаш и някакъв аргумент в подкрепа на тезата/каузата си и да не се налага да изпростяваш. Макар и анонимно, вероятно оставя неприятно чувство, трудно мога да си представя, че носи удоволствие.

И все пак, толкова анонимни обиди и злоба се изсипаха по адрес на съпругата на Плевнелиев, също без да се познава жената (ако е имало някой, който лично да я познава - пропуснала съм го), ей така, щото не се държи, както на нас ни се иска. Пък като си помисля колко са различни исканията..........едва ли ще угоди пак. Така че, нека и дадем правото сама да избира, все пак Плевнелиев е президент и той си работи човекът, дай боже, да си свърши добре работата. Това, че не се ветрейка покрай него, не означава, че не му е гръб и опора. Peace

# 1 382
  • София
ПП Голям спорт това да обиждаш хората. Сигурно е много приятно, но аз не го разбирам. Все, като не си малоумен, можеш да имаш и някакъв аргумент в подкрепа на тезата/каузата си и да не се налага да изпростяваш. Макар и анонимно, вероятно оставя неприятно чувство, трудно мога да си представя, че носи удоволствие.

И все пак, толкова анонимни обиди и злоба се изсипаха по адрес на съпругата на Плевнелиев, също без да се познава жената (ако е имало някой, който лично да я познава - пропуснала съм го), ей така, щото не се държи, както на нас ни се иска. Пък като си помисля колоко са различни исканията..........едва ли ще угоди пак. Така че, нека и дадем правото сама да избира, все пак Плевнелиев е президент и той си работи човекът, дай боже, да си свърши добре работата. Това, че не се ветрейка покрай него, не означава, че не му е гръб и опора. Peace
Аз само коментирам, не помня да съм обиждала, нито да съм вадила компромати и партенки. А и не съм анонимна- пиша с истинското си име и виждате дори лицето ми.
А останалото са си рисковете на професията, уви. Всеки застанал на сцена ще бъде обсъждан, затова и се чертаят правилни ПР стратегии, когато ти е важно какво ще говорят за теб. В случая, ако има ПР той е играл много рисковано.

# 1 383
# 1 384
Следя темата от миналата седмица. Имаше моменти, когато беше и смешно.
В повечето случаи си мисля само едно:
Мили дами, някои от вас трябва да си обърнат сериозно внимание  Peace Това не е злоба, това си е чиста малоумщина.  Laughing

Ако сме малоумни такива и ще си останем. Предполагам знаеш, че това е по рождение.

Носи вътрешно удовлетворение, явно щом е толкова често явление. Grinning

labrex, какви обиди чак пък, повечето писаха, че одобряват поведението и`, а останалите, че го намират за невъзпитана демонстрация или фасон. Къде е обидата? Повечето са констатации. Персонални квалификации не съм срещнала. Rolling Eyes
Чиста сълза не е, за да се засрамим толкова дълбоко.

# 1 385

Аз само коментирам, не помня да съм обиждала, нито да съм вадила компромати и партенки. А и не съм анонимна- пиша с истинското си име и виждате дори лицето ми.
А останалото са си рисковете на професията, уви. Всеки застанал на сцена ще бъде обсъждан, затова и се чертаят правилни ПР стратегии, когато ти е важно какво ще говорят за теб. В случая, ако има ПР той е играл много рисковано.

А тя зястанала ли е на сцената? Нали точно това не иска да стори, а и професията и не е на публична личност.

# 1 386
# 1 387

Важното е, че ги разбирате нещата!  Mr. Green

# 1 388
  • София

А тя зястанала ли е на сцената? Нали точно това не иска да стори, а и професията и не е на публична личност.
Когато някой от семейството ти е на сцена, особено на политическата, често и ти се оказваш там, щеш не щеш. Това също са рисковете на професията и хората си дават сметка за тях, когато избират политическа кариера.., а още повече, когато се кандидатират за президент.

# 1 389
  • София
Бояна, напълно съм съгласна с мнението ти  Peace
Не разбирам само защо така скочихте. Аз съм написала " някои дами". Не всички, които пишат тук. Съгласете се, че има списващи, които наистина са далеч от здравия разум. Това не е обида.
Не съм човек, който се заяжда с хората, дори супер рядко пиша, ама тая тема изкара звяра в мен  hahaha
Моля да ме извините, ако съм засегнала някой без основание. Другите така или иначе няма да ме разберат.
Извинете и за спама  Peace

# 1 390
Когато някой от семейството ти е на сцена означава, че някой от семейството ти е на сцена, а не цялото семейство.
 Mr. Green Мен пък точно това ме дразни - стане някой известен и се почва - до девето коляно роднините му и те стават публични личности...
Както казах и по-горе - снимки достатъчно има. Не е като да не се знае коя е.
Какво повече трябва?

# 1 391

Е, да тя също публично друго прави, то е изключително интелигетно, нали?

Да, тя е по-красноречива, наистина! :lol:

Nekomusume, в грешка си, на сцената не е Георги Христов, все пак, а става въпрос за президент. Та иска или не, на сцената е и тя, пък дори и в сянка.

# 1 392
........ А и не съм анонимна- пиша с истинското си име и виждате дори лицето ми.
........

Бояна, извинявай, нямах предвид конкретно тебе, просто се хванах в написаното, дори нямам предвид само хората във форума, а и коментарите под  линковете, които са дадени.

Fortune, не съм правила точна статистика, но се радвам, че има и хора, които подкрепят избора и. Дори това "невъзпитана демонстрация или фасон" също си е обида, когато квалифицираш непознат човек и няма как да си запознат с мотивите за поведението му. Всякаквите информации и писаници по вестниците не ги броя, всички знаем как се правят днешните вестници, особено пък като им се удаде случай да захапят нещо или някой. Нали всички искахме да имаме право на избор, е нека позволим на жената да го има и тя. Peace

# 1 393
  • София
Когато някой от семейството ти е на сцена означава, че някой от семейството ти е на сцена, а не цялото семейство.
 Mr. Green Мен пък точно това ме дразни - стане някой известен и се почва - до девето коляно роднините му и те стават публични личности...
Съгласна съм, дразни, особено, ако ти си някой от това семейство, но хората сме такива. Обичайно, ако човек се държи по- обрано не го разкостват така. Затова и ми се струва странно държанието на президентшата в случая, хем се знае как ще реагират хората, хем почти нарочно биват предизвиквани, защото "Свободата е дързост". Аз нямам нищо против, разбира се, но дръзките трябва да са готови да ги обсъждат. Сега излиза, че обсъждащите са лошите в историята, а това, изключая обидните постове, които са малко, не ми се струва коректно.

Далеч не харесвам Първанов, но съпругата му никога не е била обсъждана. Вероятно наистина е държала да стои встрани от прожекторите. Същото важи и за децата му.

# 1 394
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4502551

Извинявам се, ако е пускано .

Общи условия

Активация на акаунт