Новата президентша

• 99 374
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 470

Едно злобливо мнение, без ясно упомената причина за съответната неприязън и злоба, в комбинация с липсата на главни букви (най-малкото, без излишно задълбаване в кавички, запетайки и прочие), не може да ми привлече интересът. И най-вече с добавка изречението, в което пише думата "простащина".

И аз не съм фен на Милена Фучеджиева, но научи малко повече за нея, преди да я обявяваш за "неграмотна" пък точно.
А за писането по блогове, че и в социалните мрежи е ясно, че правилата са свободни. Харесваната от вас президеТша започва изречения с "фъъъ" и други подобни и с малка буква.  Mr. Green

# 1 471
Добре ,че модерната госпожа не е пожелала да я охраняват в гръцкият и дом например.Как щяхме са се оправяме не знам.То тя е човек с извънземни разбирания ,ние като по прости не можем да схванем.............

Аз доколкото разбрах тя е против всякаква охрана. Представям си какво е за малки деца непрекъснато да са заобиколени от някой и да нямат никаква свобода, винаги ще се съобразяват с нещо си.
Пък даже и да реши да отиде в този си дом теб какво те засяга? Полага ѝ се такава охрана ( не по нейно желание ) по закон. Или няма право да мърда никъде, щото ще натежи на данъкоплатеца? Колко ограничено мислене имате ей...

# 1 472

Ще си го копна, ако позволяваш.

Копни го, аз го взех на заем от един филм.  Grinning

# 1 473
Още ли не се е показала тази жена?! Срамота !

/не е абсурдна темата,а това,че продължава да съществува  ooooh!/

# 1 474

Едно злобливо мнение, без ясно упомената причина за съответната неприязън и злоба, в комбинация с липсата на главни букви (най-малкото, без излишно задълбаване в кавички, запетайки и прочие), не може да ми привлече интересът. И най-вече с добавка изречението, в което пише думата "простащина".

И аз не съм фен на Милена Фучеджиева, но научи малко повече за нея, преди да я обявяваш за "неграмотна" пък точно.

Check Please, няма нужда такава защита да дръпваш на написаното, неграмотно е! Ако го е писала наистина Милена Фучеджиева, толкова по-зле за нея, на мен не ми е нужно да уча повече за нея, известна ми е, но грамотният човек пише грамотно навсякъде. Аз дори се усъмних, че това е нейно мнение........... Peace

sunny dayHug

# 1 475

А за писането по блогове, че и в социалните мрежи е ясно, че правилата са свободни. Харесваната от вас президеТша започва изречения с "фъъъ" и други подобни и с малка буква.  Mr. Green

Знам толкова за нея, колкото ми е достатъчно.
Не считам за нужно да проследя цялата й биография, творчество и писания.
Конкретната статия не ми харесва. И не ми се вижда грамотно написана.
И няма нищо общо с Юлианиното/Весиното/Кировото/дядовото възклицание "Фъъ!" или "Ъъъ", написано някъде си.

# 1 476
Полага ѝ се такава охрана ( не по нейно желание ) по закон. Или няма право да мърда никъде, щото ще натежи на данъкоплатеца? Колко ограничено мислене имате ей...

Ей че ограничен този данъкоплатец, бре! Не си наляга там парцалите, ами взел за пари да мисли!

# 1 477
  • София, център
...Добре ,че модерната госпожа не е пожелала да я охраняват в гръцкият и дом например.Как щяхме са се оправяме не знам..

Мислиш ли, че ако фукне натам, след нея няма да хукне НСО-то?!
Това имах в предвид,щяха да се увеличат двойно разтходите
Вече се увеличиха с 3 пъти.

# 1 478
Родният данъкоплатец е скъп на триците, ама евтин на брашното!
И тази тема го доказва.  Mr. Green

# 1 479
Полага ѝ се такава охрана ( не по нейно желание ) по закон. Или няма право да мърда никъде, щото ще натежи на данъкоплатеца? Колко ограничено мислене имате ей...
Ей че ограничен този данъкоплатец, бре! Не си наляга там парцалите, ами взел за пари да мисли!

Ограничен е, защото ако беше се показала Плевнелиева по тв-то, нямаше и да му дойде на акъл да мисли какви разходи му е тя. Смешни доводи вадите за нещо, което не зависи от вас и никога няма да зависи. Няма и как да зависи. Дано го разберете като отминат буриите ( магнитните ).

# 1 480
Новата ни президентша постъпва като разбунтувана хлапачка!  ooooh! Фръц не искам да ме снимат, фръц не искам да си сменям жилището, фръц това, фръц онова!
Първоначално беше добър ход да не се показва и да остави първите мигове на слава на мъжа си, но сега... Колко мъже стават президенти и колко пъти през живота си? Нима тя няма 20 свободни минути за да застане до него? Ами децата им? Не би ли било редно да ги доведе на церемонията и заедно да подкрепят баща и съпруг, който ще заема най-високия пост в държавата!?
Отделно подобни събития имат протокол и тя може да преглътне за малко самочувствието си на претенциозна кокона, каквото впечатление прави с изявите си!
Да си президент не означава да си на нова работа от 9 до 17!
Ако един ден историята няма да помни Айс Куйн, Мара Подробната, Инфантилна, Литъл Евил и т.н, то в същата история г-н Плевнелиев ще присъства като 4ия демократично избран президент на Република България!

Държанието на Плевнелиева е обида към личността на мъжа й, към семейството й, към институцията "Президентство" и към бъдещата история на България!

Що за "първа глава", след като жена му му е стъпила на врата?  Mr. Green

Сесилия Саркози подкрепи мъжа си по време на избори и в първите стъпки като държавен глава! А след това културно се разделиха и всеки създаде ново семейство. Нима не са имали проблеми в брака по време на изборите? А Хилъри Клинтън - вдигна високо глава и се държа точно като първа дама!

пф политици маде ин Булгариа!

Подкрепям напълно авторката на това мнение, и го цитирам по повод репликата, че г-жа Плевнелиева "не е искала охрана". Тя, може и да не иска, но живее заедно с Президента, който по закон, трябва да е най -добре охранявания човек в държавата. А, чрез близките му (дано никога не се случва, разбира се), могат да влияят  на политическите му решения.

# 1 481
...Иначе е впечетляващо - въпросната мадам Ю. е обсъждана 95 страници...

Просто и елементарно е. Огромен брой хора са възприели отсъствието на съпругата на новоизбрания президент за натрапчива демонстрация на неуважение към хората, които той ще представлява. И не само към тях.
Неуважение от нейна страна, не от негова. Такава е май темата за повечето  писали в нея.

И да не е липсвала на никого, натрапващо е драстичното противоречие в поведението на самия новоизбран. Обясняваше, че няма да се кандидатира, влагайки доводи, за да ни убеди, а после направи обратното. Говореше за "пълна прозрачност", а даже съпругата си не представи. Логично изникнало усещане за навирана в очи "секретност", „сянка”, „скрито” от погледа на хората, дето не пасва на поста, с който те са го овластили.
Кой ли го е посъветвал за такъв ход с толкова предвидим ефект. И защо ли го е направил, след като е предвидим.

# 1 482
...Иначе е впечетляващо - въпросната мадам Ю. е обсъждана 95 страници...

Просто и елементарно е. Огромен брой хора са възприели отсъствието на съпругата на новоизбрания президент за натрапчива демонстрация на неуважение към хората, които той ще представлява. И не само към тях.
Неуважение от нейна страна, не от негова. Такава е май темата за повечето  писали в нея.

Колко е този "огромен брой хора "На никой около мен не му пука дали съпругата на президента е била на клетвата. newsm78
Освен в тази тема и разбира се търсен лесен начин за сензация в медиите  ,отговоа който получавам дали някой се чувства неуважен от тази липса е  въпросителна гримаса  и "щом така е решила жената...."

# 1 483
Като си пишем за първи дами, ето нещо актуално за френските настоящи и/или бъдещи такива http://e-vestnik.bg/13725/frantsiya-shte-ima-parva-sapruga-ili-parva-lyubovnitsa/

# 1 484
  • София, център
Iliana__ , ти и хората около теб колко на брой сте?

Общи условия

Активация на акаунт