Новата президентша

• 99 350
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 530
Браво на Плевнелиева, че няма намерение да е участничка в цирка наречен български политически елит.

Е как браво, като тя самата спретна цирк за завиждане.  Laughing

# 1 531
Браво на Плевнелиева, че няма намерение да е участничка в цирка наречен български политически елит.

Е как браво, като тя самата спретна цирк за завиждане.  Laughing

С какво по-точно го е спретнала? Циркът го спретнахте вие, които като гледам вече сте изписали над 100 страници с оплювки. Но на жената вероятно не и пука, евала!

# 1 532

С какво по-точно го е спретнала? Циркът го спретнахте вие, които като гледам вече сте изписали над 100 страници с оплювки. Но на жената вероятно не и пука, евала!

Хайде пак сме на кота било.  Sick

# 1 533
  • В Космоса
Те не оплюват, бе! Само коментират! Laughing

# 1 534
 Абе няма ли кой да я вкара в затвора за назидание тази неуважителна жена, колкото да се успокоят възвишените духове, а после Попова тихомълком ще я помилва?

Възмутени домакини, правете петиция!

# 1 535
Те Маргините не вкараха в затвора, та Плевнелиева ще вкарат. Wink
Преди малко се сетих за врачките, които предсказваха, че ще имаме жена президент.
Voila! Laughing

# 1 536
Те Маргините не вкараха в затвора, та Плевнелиева ще вкарат. Wink
Преди малко се сетих за врачките, които предсказваха, че ще имаме жена президент.
Voila! Laughing

Възможно е Плевнелиев да е жената в семейството, защото Плевнелиева определено се държи много мъжки. Евала!

# 1 537
Поне още 100 страници не ни мърдат Joy hahaha
Ей, супер лесни сте за подхлъзване, не е истина. Laughing

# 1 538
Поне още 100 страници не ни мърдат Joy hahaha
Ей, супер лесни сте за подхлъзване, не е истина. Laughing

Казваш, че "обичайте" се е регистрирала днес с цел да ни пързаля?  Laughing

# 1 539
И Президента да откаже публичните си изяви все ще ми е тая, но ето нещо за Протокола. Ако друг го е постнал преди мен извинявам се.

# 1 540

Юлияна??? Хм, защо имам усещането, че зад този ник е самата президентша  Wink  

# 1 541
И Президента да откаже публичните си изяви все ще ми е тая, но ето нещо за Протокола. Ако друг го е постнал преди мен извинявам се.

Много объркана мисъл има този Митко.
Да не говорим, че гради изводи в/у неслучили се събития, т.е Ю. не е отказвала да присъства на задължителни протоколни събития, а напротив - ще го прави и със сигурност ще я сочат , като присъстваща... България.

# 1 542

Юлияна??? Хм, защо имам усещането, че зад този ник е самата президентша  Wink  

Ха-ха-ха! Тук наистина е голям цирк! Нямате ли си други по-смислени занимания от това да плюете хората, които даже не познавате и никога няма да познавате?????

# 1 543
Стига до слуха й да не достигне факта, че Соня Перес никога не е придружавала съпруга си като "първа дама".

# 1 544

Общи условия

Активация на акаунт